What's wrong with me ?

TeenGirl • Od: 23.3.2012 • Prispevkov: 28
What's wrong with me ? 21.4.2012 16:41
Hei..

Obupana sem, ne vem več kaj bi še naredla in rada bi se spremenila, pa ne gre. ko sem z Njim, sem vs čaas tiho. saj rečem kaj na trenutke, pokomentiram vse kar on reče, da bi pa sama začela kako temo, ne, to bi blo pa preveč zame. mogoč na začetku ko se vidima al pa vmes če se kej spomnem, kar sm mu hotla na začetku povedat, pa sem pozabla.

poznava se že 4 mesece, že od začetka sva več kot prijatelja, ampak še ne hodiva. včasih sem mal bolj glasna, drugič sploh nisem, tretjič sem nekaj vmes. pa dobr, kaj je narobe z mano...pa ne da bi mela tremo pred njim al pa bla živčna, ker sm čist sproščena, mogoč sm mal sramežljiva, sam ne vem zakaj, ko pa ga že tok dovgo poznam, pa bi mu rada zauapla, povedala vse o seb, ker on tudi meni 'vse' pove...

najine stalne teme pa so filmi, filmi, filmi, glasba, šola, ampak še o tem se ni več velik za menit in rada bi se še o čem drugem menla...rada bi da spozna pravo mene (ne tisto ki je vsakič tiho ko je z njim)..sem zlo zabauna (ves čas sam neumnosti govorim, včasih tud kaj neumnega nardim), vedno rada prisluhnem drugim, rada delim nasvete (čeprav tu pazim, kaj komu rečem)..

a ma še kateri/katera podobno 'težavo' ?? stara sem pa 18, in mislim da bi biu že zadnji čas da se spremenim, ker taka ne morem več bit..
324 • Od: 23.5.2011 • Prispevkov: 40
Re: What's wrong with me ? 23.4.2012 18:03
Živjo!

Jes mam tut enake probleme....in tega tipa poznam že 5 let....pa sv frenda pa najbrš bi blo tut kej več če neebi bla tk tih...sam ne morm iz svoje kože. K sm z drugimi velik govorim in me ni zaustaut, k sm pa z nim pa enostavno nevem kako nej začnem in kaj nej povem Sad
MoniieAngel • Od: 26.6.2011 • Prispevkov: 8
Re: What's wrong with me ? 23.4.2012 22:51
Tut js sm bla neki casa tih vedno ko sem sla s kom vn, ker sm pac bla bol sramezljiva...
pol sm pa ugotovila kaj je biu u men problem... pac tiha sm bla prevec in me je blo strah povedat kej pa sm se odlocla d bi to spremenila in mi je uspelo...

Kko zacet pogovor/temo; pac ce prjatla dobr poznas pol vrjetn ves kaj gleda po tv, ali je sportnik al ne al pac kaj so njegovi hobiji... pa se pred srecanjem z njim mal pozanimi o tem hobiju k ga ma on rad, pa nwm ce ma npr. Rad nogomet ga uprasi za ktiro ekipo navija ktir igralec mu je najbolsi..p tk naprej, sam pol k bo nehu govorit ne bit tih ampak povej ti svoje mnenje o pac tisti temi k jo bosta mela... in nikol nej te nebo strah oz ne bit sramezljiva kr lahk dobi filing kot da se nimas ti z njim o nicemer za pogovarjat in mu bo bedno ratalo use skp...
Ce ga pa hoces kej uprasat pa pol ves da bos pozabla pa si nekam na telefon napis in umes pac na hitr pogledas na telefon al pa nekam tko d nebo vidu tega kar ga mislis uprasat...

Upam d ti je blo tole kej u pomoc:)
levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
Re: What's wrong with me ? 26.4.2012 18:06
MoniieAngel pravi:
Tut js sm bla neki casa tih vedno ko sem sla s kom vn, ker sm pac bla bol sramezljiva...
pol sm pa ugotovila kaj je biu u men problem... pac tiha sm bla prevec in me je blo strah povedat kej pa sm se odlocla d bi to spremenila in mi je uspelo...

Kko zacet pogovor/temo; pac ce prjatla dobr poznas pol vrjetn ves kaj gleda po tv, ali je sportnik al ne al pac kaj so njegovi hobiji... pa se pred srecanjem z njim mal pozanimi o tem hobiju k ga ma on rad, pa nwm ce ma npr. Rad nogomet ga uprasi za ktiro ekipo navija ktir igralec mu je najbolsi..p tk naprej, sam pol k bo nehu govorit ne bit tih ampak povej ti svoje mnenje o pac tisti temi k jo bosta mela... in nikol nej te nebo strah oz ne bit sramezljiva kr lahk dobi filing kot da se nimas ti z njim o nicemer za pogovarjat in mu bo bedno ratalo use skp...
Ce ga pa hoces kej uprasat pa pol ves da bos pozabla pa si nekam na telefon napis in umes pac na hitr pogledas na telefon al pa nekam tko d nebo vidu tega kar ga mislis uprasat...

Upam d ti je blo tole kej u pomoc:)

ko se napisala,de si pol sramežljivost premagala.. a lahka poveš prosim,kako si jo premagala..?? hvala Smile kr jst jo tut hočem..pa je nemorm :/ ne res ne..pa se že več let trudim.. :/ aja pa če lahka poveš v kujkem cajti si jo premagala..'??
MoniieAngel • Od: 26.6.2011 • Prispevkov: 8
Re: What's wrong with me ? 27.4.2012 23:33
No ja am blo je tkole: bla sm tok sramezljiva da se pred svojimi prjatlcami nism upala plesat k vejo da mi ples pomen use... in pol so vidle d sm ful sramezljiva pa so mi rekle d nej si mal vec upam pa itk se mi nebojo smejale ce bi kej narobe nardila p to... pol sm se pa js zacela zavedat tega pa sm veckrat tko nardila pa me pred prjatlcam ni blo vec sram pa strah plesat... pol sm pa zacela se pred sosolkam pa tko plesat in sm ugotovila d bv d bi me blo sram pa strah in sm si s tem povecala samozavest.. in zej mam se tremo ucasih sam ni krize, pac kr sm si ful povecala samozavest pa zaupanje v sebe:)

Pac na tem primiru lhka vidis kk sm se spremenila.. ti pa nared podobno sam pac v tvojem primiru pa prjatlce uprasi kak jim uspe da niso tak sramezljive, ce so ti prave prjatlce pol ti bojo zmiri prpraulene pomagat:)
Pa vedno razmislji pozitiuno, bo use lazje:) pa zaupi u sebe:) vedno so uzponi in padci. Pri padcih se je treba sam pobrat pa it naprej pa pogledat zkaj je biu padec pa se iz njega naucit ka je blo narobe...
to se je pa nardil pa u roku 2 mescih... Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.