dopisovanje po pismih• Luciiika
• Od: 5.4.2010
dopisovanje po pismih
20.4.2012 21:31
Zdravo!
Zadnjič sem pospravljala po sobi in sem našla škatlo kjer imam spravljena pisma, ki sem si jih pisala z neko prijateljico pač tko po pošti pa to..pa se mi je spet mal zaluštal tole dopisovanje po pošti..tko da če bi si kdo pisma pisau (pa pač sam taki dost resni, ker mi je bv si z nekom pisat ki mi ne odpiše tedne in tedne) naj mi napiše zs al pa u komentar pa se dogovorimo:)* • katty00
• Od: 1.3.2012
Re: dopisovanje po pismih
21.4.2012 10:57
Luciiika pravi:Zdravo!
Zadnjič sem pospravljala po sobi in sem našla škatlo kjer imam spravljena pisma, ki sem si jih pisala z neko prijateljico pač tko po pošti pa to..pa se mi je spet mal zaluštal tole dopisovanje po pošti..tko da če bi si kdo pisma pisau (pa pač sam taki dost resni, ker mi je bv si z nekom pisat ki mi ne odpiše tedne in tedne) naj mi napiše zs al pa u komentar pa se dogovorimo:)* am kk to mislš prek e pošte: gmail.. al pač po pošti.. z znamkam pa tem? • Petraa :3
• Od: 23.11.2011
21.4.2012 12:36
katty00 pravi:
Luciiika pravi:
Zdravo!
Zadnjič sem pospravljala po sobi in sem našla škatlo kjer imam spravljena pisma, ki sem si jih pisala z neko prijateljico pač tko po pošti pa to..pa se mi je spet mal zaluštal tole dopisovanje po pošti..tko da če bi si kdo pisma pisau (pa pač sam taki dost resni, ker mi je bv si z nekom pisat ki mi ne odpiše tedne in tedne) naj mi napiše zs al pa u komentar pa se dogovorimo:)* am kk to mislš prek e pošte: gmail.. al pač po pošti.. z znamkam pa tem? Z znamkam • katty00
• Od: 1.3.2012
21.4.2012 12:39
vem veem.. lahka jih je printala al pa kej tazgaa... nikol ne veeš...
• Luciiika
21.4.2012 14:46
ja z znamkami..semizdi da je to dost logičn>.<..
• spely96
• Od: 30.8.2011
22.4.2012 9:06
heii !! Tudi meni se zdi to ful dobra in zanimiva ideja, tak da če si še nisi našla nobenega za ''dopisovanje'' sem jaz na voljo • Luciiika
22.4.2012 9:39
ti dam naslov na zs pa mi začneš pisat?
• spely96
• Od: 30.8.2011
22.4.2012 9:54
lahko ja! To si misla pisanje pisem na roko al na računalnik pa da se pol sprinta pa pošlje? Ker dosti boljše zgleda če je napisano na roko! • Luciiika
22.4.2012 13:42
ja jst sm jih pisala zmerm na roke ker mi je bolš.
• dekle
• Od: 24.5.2011
22.4.2012 17:10
jaz bi si tudi rada s kom dopisovala
• shoot
• Od: 31.12.2008
22.4.2012 22:09
super vse ampak mene bi blo mal strah devat kr tko naslov nekom k ga ne poznam.. =)
• karmiee
• Od: 17.12.2009
23.4.2012 13:15
ja jz sm si tud s frendo pisala, k sma ble v oš ;D pa sm pred kratkim pospraulala in zj sm ji s5 napisala en pism heh...upam, d ga je že dobla.me prou zanima, kaj bo odp. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.