Kako pristopiti do fanta?1 | 2 | 3 | >>• miaaaw1
• Od: 10.12.2008
Kako pristopiti do fanta?
27.3.2009 23:04
no jst mam en problem... • Masii
• Od: 26.3.2009
Re: Kako pristopiti do fanta?
27.3.2009 23:27
miaaaw1 pravi:no jst mam en problem...
Čaw.! (; Poznam te primere k je tut moja frendica mela ta blem k ni vedla ka nardit...Pač probi dobim msn pto nekok, če neupaš sama prašat reč kaki sošolki k upa. Frendica je rekla sošolki da tipu reče za msn in dobla je msn in zj se mau menta pto pa pozdrauta se u šoli pa tk. heh. (: Good luck! (; • Ashley
• Od: 31.10.2008
28.3.2009 14:02
nisi edina tut mene to zanima XD
• eLaaa
• Od: 28.3.2009
28.3.2009 14:45
Ashley pravi:nisi edina tut mene to zanima XD
ali pa pošleš eno frendicoo pa naj ga pač malo povpraša kaj ptoo.. pa ga naj prosi za msn.. pa mu pač tam reče da se on pač tebi vidii ptoo.. pa jo bo vprašal za tvoj msn.. te si bosta pa pisalaa pto.. jaz to tuje delam.. pa delujee.. (: probee.. sei pa itak nimaš ke za zgubit(: hff<3 • sjaraa
• Od: 21.7.2009
21.7.2009 16:44
no jas mam tud en problem, mogoče mal čudn.
z enim frendom se že kr neki cajta poznama s tem da je biu on pred 2 letoma vame in jas vanga samo sm tak čudna da tega nism priznala in zdej se je zgodba ponovila. ne dougo nazaj smo mel eno fešto kjer je on priznau da je vame (ma pa ful probleme z svojo bivšo...)mene je to mal prestrašlo, ker nism vedla ka nej in sm bla celo fešto ful čudna :S mela sva pa izziv in sva se mogla zažvalit, sej po fešti sma se tud še enih parkrat (bog pomagej kaj mi ni blo) in zdej je tle problem: on je men tud ful ušeč in js njemu samo ka si jas ne upam tega priznat :S mislm da mi ne preostane druzga ko da mu povem po resnic? samo me je strah kaj bo z njegovo biušo (she will kill me!) help?! (vem da sm čudna :D) • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
21.7.2009 16:52
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • 005
• Od: 17.5.2009
21.7.2009 17:06
underberg pravi:kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš Verii fannii. • underberg
21.7.2009 17:07
005 pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš Verii fannii. men se pa ne zdi • miaTHEshoe
21.7.2009 17:22
underberg pravi:kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD • underberg
21.7.2009 18:30
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš • miaTHEshoe
21.7.2009 19:12
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi • underberg
21.7.2009 19:42
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi ti ko ne veš • miaTHEshoe
22.7.2009 11:45
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi ti ko ne veš jas predvidevam • underberg
22.7.2009 20:39
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi ti ko ne veš jas predvidevam ja pol se pa prdrajsi kaj okol, bo kr akcija, bomo požel _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pokerface
• Od: 29.3.2009
22.7.2009 21:33
Ashley pravi:nisi edina tut mene to zanima XD
smo že 3 • miaTHEshoe
23.7.2009 10:02
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi ti ko ne veš jas predvidevam ja pol se pa prdrajsi kaj okol, bo kr akcija, bomo požel bi? • underberg
23.7.2009 16:39
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi ti ko ne veš jas predvidevam ja pol se pa prdrajsi kaj okol, bo kr akcija, bomo požel bi? nedvomno • Trif
• Od: 17.7.2009
23.7.2009 20:10
sjaraa pravi:no jas mam tud en problem, mogoče mal čudn.
z enim frendom se že kr neki cajta poznama s tem da je biu on pred 2 letoma vame in jas vanga samo sm tak čudna da tega nism priznala in zdej se je zgodba ponovila. ne dougo nazaj smo mel eno fešto kjer je on priznau da je vame (ma pa ful probleme z svojo bivšo...)mene je to mal prestrašlo, ker nism vedla ka nej in sm bla celo fešto ful čudna :S mela sva pa izziv in sva se mogla zažvalit, sej po fešti sma se tud še enih parkrat (bog pomagej kaj mi ni blo) in zdej je tle problem: on je men tud ful ušeč in js njemu samo ka si jas ne upam tega priznat :S mislm da mi ne preostane druzga ko da mu povem po resnic? samo me je strah kaj bo z njegovo biušo (she will kill me!) help?! (vem da sm čudna glej brezveze se je ozirazt na druge • sjaraa
24.7.2009 14:06
Trif pravi:
sjaraa pravi:
no jas mam tud en problem, mogoče mal čudn.
z enim frendom se že kr neki cajta poznama s tem da je biu on pred 2 letoma vame in jas vanga samo sm tak čudna da tega nism priznala in zdej se je zgodba ponovila. ne dougo nazaj smo mel eno fešto kjer je on priznau da je vame (ma pa ful probleme z svojo bivšo...)mene je to mal prestrašlo, ker nism vedla ka nej in sm bla celo fešto ful čudna :S mela sva pa izziv in sva se mogla zažvalit, sej po fešti sma se tud še enih parkrat (bog pomagej kaj mi ni blo) in zdej je tle problem: on je men tud ful ušeč in js njemu samo ka si jas ne upam tega priznat :S mislm da mi ne preostane druzga ko da mu povem po resnic? samo me je strah kaj bo z njegovo biušo (she will kill me!) help?! (vem da sm čudna :D) glej brezveze se je ozirazt na druge ;) še posebaj kako BIVŠO ;) .. pač povej mu po resnici pa pogovorta se kaj bota pol nardila z njo ;) saj 1x bo je minilo ;D hvala se bom opogumla :D • aSiKle
• Od: 28.7.2009
28.7.2009 0:27
enostavno pejd do njega in mu povej, da ti je všeč. To najbolj pali To s temi MSN-ji mori sto na uro... Tko ga ne boš nikol spoznala v resnici... Bolje če vzameš njegovo tel. cifro. • andy15
• Od: 28.8.2009
28.8.2009 7:17
pokerface pravi:
Ashley pravi:
nisi edina tut mene to zanima XD
smo že 3 4 ! • caj
28.8.2009 8:29
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi ti ko ne veš jas predvidevam ja pol se pa prdrajsi kaj okol, bo kr akcija, bomo požel bi? nedvomno samo qutam da bo čim več quotov hihi • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
12.9.2009 17:11
caj pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi ti ko ne veš jas predvidevam ja pol se pa prdrajsi kaj okol, bo kr akcija, bomo požel bi? nedvomno samo qutam da bo čim več quotov hihi enako • caj
13.9.2009 0:13
LedeniCaj pravi:
caj pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi ti ko ne veš jas predvidevam ja pol se pa prdrajsi kaj okol, bo kr akcija, bomo požel bi? nedvomno samo qutam da bo čim več quotov hihi enako tko je to a ne? • miaTHEshoe
13.9.2009 10:47
caj pravi:
LedeniCaj pravi:
caj pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
miaTHEshoe pravi:
underberg pravi:
kako pristopit?
hmmmmmm.....pomoje najbol peš ne najbolše je s skuterom al pa z avtom ^^ samo te ne pristopiš ampak privoziš xD sj zato pa peš, ko drgač ne morš ne, kombajn bi ti ko ne veš jas predvidevam ja pol se pa prdrajsi kaj okol, bo kr akcija, bomo požel bi? nedvomno samo qutam da bo čim več quotov hihi enako tko je to a ne? cjeee xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.