PremajHne prsi....1 | 2 | >>• PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
PremajHne prsi....
25.3.2009 22:21
jas mam ful male prsi...skoro naimanjše v klassi... (13 sn stara 150 vlka ,38 kg) am ka se da ka naredit da ti bol hitro zrastejo...sn čula za neke masaže ka če modrčke nosiš ti bol hitro rastejo..nwm nešče mi je govoro... poveite ka si mislte in ka vete • Fish
• Od: 28.10.2008
Re: PremajHne prsi....
25.3.2009 23:05
Sej ti bodo še zrasle no.
• GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
26.3.2009 13:53
Prelahka si da bi mela ženske "obline".
To pa paše zraven. S svojmi 38mi kilami nisi ženska, ampak otrok, zato jih še nimaš. Ko bojo šle kile gor, pa ko bo šla višina gor boš use nadoknadla Še glede masaže: bulšit. Tut če maš kuharsko knigo, nimaš pa moke, ne morš narest kruha • pupaa94
• Od: 15.3.2009
26.3.2009 21:39
jooo dej jst mam tut take probleme...
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? • smeskica22
• Od: 12.3.2009
27.3.2009 13:33
lej prvo kot prvo si še ful mlada in maš še vlko cajta-nekje do 18 leta • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
27.3.2009 16:22
pupaa94 pravi:jooo dej jst mam tut take probleme...
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? js mislm da s športom lahko precej oblikuješ postavo... veliko ulogo majo sicr geni.. ampak z gibanjem in vajami lahko dost nrdiš... mislm pa da si presuha za svojo višino.. =/ _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • somegirl
• Od: 20.3.2009
27.3.2009 19:54
PuuuPiixXxaaa pravi:jas mam ful male prsi...skoro naimanjše v klassi...
(13 sn stara 150 vlka ,38 kg) am ka se da ka naredit da ti bol hitro zrastejo...sn čula za neke masaže ka če modrčke nosiš ti bol hitro rastejo..nwm nešče mi je govoro... poveite ka si mislte in ka vete lej jst ti povem kokr drugi: te masaže so larifari in ne vrjem k je navadn bulšit,edin kar lohk nardiš je to da se mal zrediš in zravn telovadš d si ublikujš telo in s tem ti bojo rasle..to z modrčki pa pozab ker modrčki so samo za to da nimaš povešenih in da ti lepo stojijo prsi,tko d se odloč kua boš • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
28.3.2009 8:43
GreenBlondie pravi:Prelahka si da bi mela ženske "obline".
To pa paše zraven. S svojmi 38mi kilami nisi ženska, ampak otrok, zato jih še nimaš. Ko bojo šle kile gor, pa ko bo šla višina gor boš use nadoknadla Še glede masaže: bulšit. Tut če maš kuharsko knigo, nimaš pa moke, ne morš narest kruha hoho tole si pa dobr povedalaa!! • love9bitch
• Od: 28.3.2009
28.3.2009 16:39
mal si prelahka:/ .
tko ko moja bivsa:S . zelo se je ukvarjala z sportom in plesom itd... tako, da ti ne priporocam PREVEC telovadbe. telovadi, ampak ne pretirano!! to je moje mnenje • Dancer
28.3.2009 19:29
veliik jih ma take probleme ... Čeprou s zdej neki znanstveniki al Wtf ugotovil da tista k se ukvarja s šporootm že od malega (še predn se je začela razvijaat)
Da ma manše .. Zrd mašob pa tega ker se ti usee razporedi in to. Sploh pa Mati narava je za vse poskrbelaa.. (sem tut med temi k majo malee Sploh me pa moja teta zafrkava če maš malo zgoraj maš več spodaj.. in obratno • pupaa94
29.3.2009 14:31
XcrazyyX pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? js mislm da s športom lahko precej oblikuješ postavo... veliko ulogo majo sicr geni.. ampak z gibanjem in vajami lahko dost nrdiš... mislm pa da si presuha za svojo višino.. =/ sej se ukvarjam z športom sm dost športna sam to tkt k je sonce ja suha to sm res no zutri xD drgač sm napihnena sam jst bi se zredila že zrd tega d bi mal več u zgorn zaklad dubila pa s enemorm čeprou skos jem • Mexx
• Od: 29.3.2009
29.3.2009 15:32
pupaa94 pravi:jooo dej jst mam tut take probleme...
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. • pupaa94
29.3.2009 19:34
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne • theBoy
• Od: 22.2.2009
29.3.2009 22:10
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne Ne se tok obremenjevat..bojo že zrastle. • Mexx
• Od: 29.3.2009
30.3.2009 17:32
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne Js pa rit mam sam bokov ne • theBoy
• Od: 22.2.2009
30.3.2009 17:37
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne Js pa rit mam sam bokov ne Mogoč kak poštar na delu.. • somebodyinyourhead
• Od: 30.3.2009
30.3.2009 18:32
PuuuPiixXxaaa pravi:jas mam ful male prsi...skoro naimanjše v klassi...
(13 sn stara 150 vlka ,38 kg) am ka se da ka naredit da ti bol hitro zrastejo...sn čula za neke masaže ka če modrčke nosiš ti bol hitro rastejo..nwm nešče mi je govoro... poveite ka si mislte in ka vete lej to ti ue čist naravn postopk rasti joškov...k to ti z leti rase nč se nboj bodo ti uže zrasle......itk...jst sm strua 15 sm vlika 173 cm. 58 kg..mam košarco A...pa tud nekdi sn si riula notr neke papirčke pa k sn mami urekla d naj mi kup neki dam to že 1x uzraste pa m je kupla u quelle revij nek modrčk z podložki unekimi da maš uvečje joške pač...pa sn pač mau večje mela...moija sošolka je velika 157 je tud pač mejhna za svoj leta..pa snima joškov pač se nč ne vid pa nč ne nardi pa sloh pubeci nč ne opazjo pa ma fanta pa use tko da nč bat! • pupaa94
30.3.2009 21:37
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne Js pa rit mam sam bokov ne hahahaha xD pa ne nisi mutant teb s ebo še razvil maš ubdarjene prednike pr ns majo pa usi bol revščino xd tko da bom ceu lajf ravna k deska xD to pa je kruto sam pol k bom mela ene 35 s ebom pa sam u rtebuh začela redit pa u stegna xD to pa ie smotan nč jošk nč riti trebuh pa ... • nissa
• Od: 9.3.2009
30.3.2009 22:25
pa sej nis edina aweeš xD ..
moja sošoLka je tut isto stara k tii .. pa wlka itd. pa tut nima nč prsii .. pa jo **** ampaak kaaj .. pač zrestejo pozneje .. ne sekiraj se .. xD • love9bitch
1.4.2009 20:24
mitant ne nekatere se zacnejo razvijati prej, nekatere pa pozneje. nekaj pa je tudi v genih. vprasaj mami, kdaj so s njej zacele azvijat joske • pupaa94
2.4.2009 7:28
love9bitch pravi:mitant
ne nekatere se zacnejo razvijati prej, nekatere pa pozneje. nekaj pa je tudi v genih. vprasaj mami, kdaj so s njej zacele azvijat joske jah moja majka je tut menstro dubla šele pr 16. jst pa pr 12 tko da temu ne zaupam glih tokxD • cutie
• Od: 2.4.2009
sej bo
2.4.2009 14:04
lej kok vlke maš se gre po genih npr.če ma tvoja mami "male"pa teta jih maš tud ti
če ma "velike"jih maš tud ti bla je raziskava VERJEMI TI NISI NČ KRIVA KRIVI SO GENI! • bnika333
• Od: 10.2.2009
2.4.2009 16:59
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne ej jest sm pa lih malo obratno kot ti z postavo... In tut sploh nism zadovolna, niti ti nisi u svoji postavi...velik je takih, k jim nč ne paše... jest sm fovš bolj tistim k so full suhee, nekatere k so pa presuhe, pa llih obratno... tk je... bedno full... sej joške ti bojo pa še zrasle, jest mam tut bl male... dej času čs! • pupaa94
2.4.2009 17:05
bnika333 pravi:
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne ej jest sm pa lih malo obratno kot ti z postavo... In tut sploh nism zadovolna, niti ti nisi u svoji postavi...velik je takih, k jim nč ne paše... jest sm fovš bolj tistim k so full suhee, nekatere k so pa presuhe, pa llih obratno... tk je... bedno full... sej joške ti bojo pa še zrasle, jest mam tut bl male... dej času čs! heh tnx za tolažbo • bnika333
• Od: 10.2.2009
2.4.2009 17:35
pupaa94 pravi:
bnika333 pravi:
pupaa94 pravi:
Mexx pravi:
pupaa94 pravi:
sm pa stara skor 15 pa sm velka 164cm pa mam 46kg kušarca je pa zlo majhna ane in mi ful najeda kr sm preprost dila use kr čez dan pojem gre u trebuh se napihne zutri pa spet dila ni me nič u riti nič u joškah in je kruto ma kdo res kašn nasvet? karkol? Imam isto starost, iste kule, isto velikost in čst enak problem. Jem pa nič ni. a ni to ful kruto no pa dobr sej č se nemorma zredit pa dobr poglejmo z lepše plati.. vitke sva pa postavne ej jest sm pa lih malo obratno kot ti z postavo... In tut sploh nism zadovolna, niti ti nisi u svoji postavi...velik je takih, k jim nč ne paše... jest sm fovš bolj tistim k so full suhee, nekatere k so pa presuhe, pa llih obratno... tk je... bedno full... sej joške ti bojo pa še zrasle, jest mam tut bl male... dej času čs! heh tnx za tolažbo hehe ni panike jpp... tko je ponavadi, ampak veš da je res je ženska mal bl močne postave, in rit mal bl dbelo in joške vlke sam po pravic povedan mene je tega strah, če tipu nau kej pasal na men... ampak res ne skrbi, vse bo se ok |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.