Osamljena.

irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Osamljena. 8.4.2012 22:13
Moj problem je... Da sem pogosto zelo osamljena.
Vem, da je problem verjetno v meni, a se zaradi družbe ne mislim spreminjati.
Samo zanima me, kaj vi počnete ko ste osamljeni?
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Osamljena. 9.4.2012 11:47
Nabavi si žival al neki.. Meni je pomagalo ko sem dobil psa.. Very Happy
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Osamljena. 9.4.2012 13:22
js mam dva psa, pa me učas **** pa pustita samo, ker gresta spat. jao. Nevem pejt kam v mesto, kino, nabau si hrčka, miš karkoli...
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: Osamljena. 10.4.2012 15:29
beri dobre knjige, tm te zgodba čist not potegne in takt ne obstajaš več ti ampak sam še glavni junaki ki pa ponavad niso osamljeni Wink
Al pa mj na slušalkah musko, nabavi žival, .. Smile
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: Osamljena. 11.4.2012 15:36
Nabavi si domačo žival - najboljše je psa ali muco (; pomoje je najboljše, če ga posvojiš iz zavetišča, ker tam so živali, ki so resnično potrebne pomoči.
Poslušaj muziko, piši pesmi,romane,zgodbe,novele,dnevnik.. vglavnem karkoli,riši,kolesari,poslušaj glasbo,oglej si film,kino,sprehod ali pa se pojdi pogovarjat v dom starejših občanov, ali v psihiatrično bolnišnico, ker je pomoje veliko ljudi, ki bi se rado pogovarjalo in so osamljeni.,..
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Osamljena. 11.4.2012 22:11
spoznej nov folk.. maš jih okol 7 miljard
Re: Osamljena. 12.8.2012 0:39
pk4life pravi:
spoznej nov folk.. maš jih okol 7 miljard

hahahahahah
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: Osamljena. 21.8.2012 18:48
posluši musko tako bolj veselo (če bo žalostna boš še bol osamljena) pa zravn pleš.
drugač pa zakaj za vraga si osamljena če maš nas eetaqovce? Very Happy če hočeš mi lohk na mail pišeš: candylove.cane@gmail.com
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: Osamljena. 21.8.2012 19:35
irish pravi:
Moj problem je... Da sem pogosto zelo osamljena.
Vem, da je problem verjetno v meni, a se zaradi družbe ne mislim spreminjati.
Samo zanima me, kaj vi počnete ko ste osamljeni?

tut ti se morš kdaj prilagodit družbi, če nočš bit več osamljena. sej se nerabš totalka spremenit, sam lahko pa se vsaj čis mal, ker človeka z enakim obnašanjem kot ti boš teško našla. pejt vn u kino, prstop k kakšni punci al pa fantu, začnite se pogovarjat in itak bote prej k slej zapadl u temo in postal prjatli. Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Osamljena. 22.8.2012 16:35
Pogosto je samota preveč spoznana za nekaj slabega in groznega. Jaz ne mislim tako: ko sem osamljena je edini čas, ko sem zares popolnoma sama, fizično in psihično in se lahko posvetim samo sebi. ko sem sama doma si zavrtim svojo najboljšo pesem, se vležem na tla, pustim, da se mi strop vrti pred očmi in razmišljam o življenju: o fantu, ki mi je všeč, o knjigi, ki sem jo prebrala/ filmu, ki sem si ga ogledala, o ljudeh, ki jih pogrešam in o ljudeh, ki jih gledam še preveč, o spominih in o svoji prihodnosti. Zaprem se v svoj lastni svet, fantaziram o svoji prihodnosti in me briga za vse ostalo. Poskusi: zares je zelo pomirjujoče in, ko se boš spet vrnila na trdna tla boš imela tako globok občutek v sebi, da se boš mogla kar sama sebi nasmehniti. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.