Gimnazija Celje-Center• MBartra
• Od: 6.4.2012
Gimnazija Celje-Center
6.4.2012 15:37
Hojla!
Zanima me, če katera/-i od vas hodi na Gimnazijo Celje-Center, ker imam nekaj vprašanj: 1. Zakaj si se odločil/a za to šolo? 2. Prednosti, slabosti? 3. Ali je težko biti prav dober ali pa odličen oz. koliko se moraš učiti? 4. Kakšni so profesorji? 5. In kakšno je vzdušje v vašem razredu? Lahko še kaj dodate. Bom zelo vesela in hvaležna. Sama sem na začetku hotla na Kajuha pa jih je preveč prijavlenih in nisem mela dovolj točk. Tak da bom prijavnco prenesla na Center, pa moj sošolc tud. Upam, da si kdo od vas vzame čas in mi pomaga. LP • la-joie
• Od: 26.4.2009
Re: Gimnazija Celje-Center
6.4.2012 18:08
1. Čist intuitivno, že ko sm prvič stopla v šolo sm se fajn počutla in je blo to to, niti nism šla več drugam na informativce.
2. Men je najbolj všeč to, da maš poleg pouka ogromno drugih dejavnosti, izletov, izmenjav, tak da če maš željo lahk res pri velik stvareh sodeluješ. Velik je kulturnih prireditev, prireditev na šoli (koncerti pred šolo al pa v telovadnici, lige v odbojki, nogometu, veseli december več dni, pust itd.). Pri večini profesorjev se lahk razred zmeni za napovedno spraševanje, v višjih letnikih maš pri nekaterih predmetih nivojski pouk (višji in nižji nivo) in si lahk zbereš. Načeloma se preobuvamo v copate, mogoče je za koga to slabost, čeprav men osebno čist paše. Nasploh je vzdušje na šoli fajn, js sm res zadovoljna tak da se nekih slabosti ne spomnem. 3.Čist odvisno od osebe, kolk sodeluješ pa kolk si zapomniš. 4. Večina profesorjev je res vredu, js sm zadovoljna z vsemi, ki me učijo. Je pa velik odvisno od tvojega odnosa, načeloma se da zmenit stvari, se opravičit če ne znaš, prestavlat teste itd., če si ti fer bojo tut oni. 5. Na začetku smo se še mal lovili, zej se mamo pa ful fajn. Na keri kol šoli je ogromno odvisno od tebe pa tvojega odnosa do predmetov/profesorjev, men osebno je pa na centru res fajn. Stvar izbire in želja • MBartra
• Od: 6.4.2012
Re: Gimnazija Celje-Center
6.4.2012 18:40
la-joie pravi:1. Čist intuitivno, že ko sm prvič stopla v šolo sm se fajn počutla in je blo to to, niti nism šla več drugam na informativce.
2. Men je najbolj všeč to, da maš poleg pouka ogromno drugih dejavnosti, izletov, izmenjav, tak da če maš željo lahk res pri velik stvareh sodeluješ. Velik je kulturnih prireditev, prireditev na šoli (koncerti pred šolo al pa v telovadnici, lige v odbojki, nogometu, veseli december več dni, pust itd.). Pri večini profesorjev se lahk razred zmeni za napovedno spraševanje, v višjih letnikih maš pri nekaterih predmetih nivojski pouk (višji in nižji nivo) in si lahk zbereš. Načeloma se preobuvamo v copate, mogoče je za koga to slabost, čeprav men osebno čist paše. Nasploh je vzdušje na šoli fajn, js sm res zadovoljna tak da se nekih slabosti ne spomnem. 3.Čist odvisno od osebe, kolk sodeluješ pa kolk si zapomniš. 4. Večina profesorjev je res vredu, js sm zadovoljna z vsemi, ki me učijo. Je pa velik odvisno od tvojega odnosa, načeloma se da zmenit stvari, se opravičit če ne znaš, prestavlat teste itd., če si ti fer bojo tut oni. 5. Na začetku smo se še mal lovili, zej se mamo pa ful fajn. Na keri kol šoli je ogromno odvisno od tebe pa tvojega odnosa do predmetov/profesorjev, men osebno je pa na centru res fajn. Stvar izbire in želja Najlepša hvala za odgovor. Jaz sem imela na informativcih malo nejasen pogled na to šolo, verjetno zato ker sm si ful želela na Kajuha. Zdej pa se je moje mišlenje čist spremenilo. Glede profesorjev pa...sm tak človek, da si jim ne upam preveč ugovarjat, da ne bi kej preveč vplivalo na moje ocene, ker so že pri nas na osnovni nekateri takšni, da ti hitro zamerijo. Res še enkrat hvala, ker si si vzela čas zame. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.