Kamp za mlade.?

MeAndMyself • Od: 13.2.2012 • Prispevkov: 22
Kamp za mlade.? 5.4.2012 14:23
Hy! Very Happy
Mene pa zanima če gdo ve če obstaja u sloveniji kkšen kamp za mlade? K jst pa moje prjatlce bi šle kam za poletne počitnice (SAME!!).. Use smo stare 15.
Question Question
Gaby07 • Od: 3.4.2012 • Prispevkov: 33
Re: Kamp za mlade.? 5.4.2012 14:53
V našem koncu (Krško) gremo lahko za 10 dni na morje v nerezine. je ful zakon:) sicer je res samoplačniško ampak se splača. nwm mogoč upraši kej okol če gre kdo kam Smile
Re: Kamp za mlade.? 5.4.2012 22:36
Hvala!! Ja bom uprašala. Very Happy A to je kšna spletna stran da se prjavš?
Re: Kamp za mlade.? 6.4.2012 20:40
Na spletni strani nisem našla. Ko sm se js prijavla, sem šla osebno do njih (oz. moja mami Very Happy ). Ti bom vseeno dala link, pa poglej če boš kej našla. Sicer pa res upraši še tam po svojem kraju, če kdo ve za kej, ker boš tak verjetno najlažje našla kaj zanimivga Smile [link]
Re: Kamp za mlade.? 6.4.2012 20:57
Ok. Še enkrat huala! Wink
bumbar • Od: 23.2.2012 • Prispevkov: 33 • Kraj: ŽELEZNIKI
Re: Kamp za mlade.? 8.4.2012 18:39
mi gremo isto. a ma kdokakšno idejo? na netu ni nč.
Re: Kamp za mlade.? 10.5.2012 15:00
evo sem še najdla neki zanimiuga... [link]

sam je precej drago Sad
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Kamp za mlade.? 11.5.2012 13:34
hei, js sm 3 leta sm hodila in mi je blo zakon Very Happy
to je sicr tabor ob kolpi, kamor se hodš usak dan kopat, spi se v že postavlenih šotorih, po max.3 not, sicr mi k smo se mel radi Razz se ns je tut 8 not stlačl, sam ne priporočamo, k drug dan si polomlen. Vodje so carji in tut luškani ;D pa tko no, najdejo se tipi, nikol ni dc, zabavn, skos se dogaja... Priporočam ;D

[link]
Re: Kamp za mlade.? 13.5.2012 17:55
Gaby07 pravi:
evo sem še najdla neki zanimiuga... [link]

sam je precej drago Sad

Ja to je pa res mal predrago.. Sad Wink
Re: Kamp za mlade.? 13.5.2012 18:04
rsyka pravi:
hei, js sm 3 leta sm hodila in mi je blo zakon Very Happy
to je sicr tabor ob kolpi, kamor se hodš usak dan kopat, spi se v že postavlenih šotorih, po max.3 not, sicr mi k smo se mel radi Razz se ns je tut 8 not stlačl, sam ne priporočamo, k drug dan si polomlen. Vodje so carji in tut luškani ;D pa tko no, najdejo se tipi, nikol ni dc, zabavn, skos se dogaja... Priporočam ;D

[link]

Kuul! Men se sliš dober. Wink Bom pokazala še prjatlcam.. A to drgač mormo use delat tk kot si uni zamislijo a loh gremo tud kj "po svoje"? Al pa recimo če nočeš igrat odbojke al pa kšne druge stvari a poj loh delaš kj druzga??
HVALAA! Very Happy
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Kamp za mlade.? 14.5.2012 20:40
nečeloma usi delajo use, sam se da valda tut kej zment Razz
sam sej ni nč tasga k nebi mogla Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.