epilator• ...<3
• Od: 4.1.2010
epilator
3.4.2012 21:30
Hej • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
Re: epilator
3.4.2012 21:38
boli, ampak je supr (:
nevem. js za noge uporablam depilator. prvič me je bolel ja, sam sm se dost hitr navadla. je pa res kul da dle traja da pride spet vn. js recimo sovražm to da se brijm. ker to kr nikol ni konc. pa tut če se boš vedno s tem depilirala, sploh ne boš več tok dlak mela. k če jih brijš so pač vedno debelejše in jih je več ker praktično jih odstrižš. kle jih pa spulš in traja da spet na novo zraste. ampak morjo bit pa malenkost dalše dlake valda. sam men je res supr. mam velik raj to k karkol druzga. • ...<3
• Od: 4.1.2010
4.4.2012 21:14
aha, super Mal sm gledla ponudbe od big banga pa jih majo tuk velik. Ka je razlika, da so eni 30 eni pa 50 evrov? KErga maš ti? Pa kuk si dala za njega ko si si ga kupla? • Tiasikaa
• Od: 9.1.2011
4.4.2012 22:12
Jst sm si ga res fuuuuuuuuuuul želela & ko sm ga končno dobila sm ugotovila da ni tok kul. Men osebno se mi naredijo take rdeče pikice po nogah. Sicer sm ga uporabla sam 3x tko, da ja. Čeprou pravjo, da se morš sam navadit pa je. Če ga rabš ti ga jst prodam. • Eay
• Od: 25.4.2010
5.4.2012 17:04
Tiasikaa pravi:Jst sm si ga res fuuuuuuuuuuul želela & ko sm ga končno dobila sm ugotovila da ni tok kul. Men osebno se mi naredijo take rdeče pikice po nogah. Sicer sm ga uporabla sam 3x tko, da ja. Čeprou pravjo, da se morš sam navadit pa je. Če ga rabš ti ga jst prodam.
js sm mela iste probleme...tko rdeče noge sm dobila da me blo sram, ne kaj bi mogla nardit...a obstajajo mogoč kšne kreme? • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
5.4.2012 17:25
načeloma maš vedno pr depilaciji rdeče pike. sam js osebno to tko mogoče eno uro. če ne druzga pa čez večer pa je zih dobr. drgač se pa magar z enim mlekom za telo namažš. karkol da si navlažiš kožo pač >.<
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.