resna zveza

Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
resna zveza 31.3.2012 21:16
kje mislite da se lohk spoznata dva za resno zvezo?
jst sm zdj že kr neki čaasa samska in zlo osamljena..pa bi si želela met nekoga:)
tko za bl resno zvezo sploh zdj k se mi zdi da so kr vsi v zvezah jst pa skoz sam doma...kje ste pa vi spoznal fanta/punco?
Tiashy2 • Od: 6.3.2012 • Prispevkov: 50
Re: resna zveza 31.3.2012 23:26
Eay pravi:
jst sm zdj že kr neki čaasa samska in zlo osamljena..pa bi si želela met nekoga:)
tko za bl resno zvezo sploh zdj k se mi zdi da so kr vsi v zvezah jst pa skoz sam doma...kje ste pa vi spoznal fanta/punco?

Dva za resno zvezo se lahko spoznata kjerkoli. Lahko na avtobusni postaji, zabavi, v šoli, v trgovini itd. Jst sm bla dolgo samska, osamljena, ampak se navadiš, tko da zdej ko je prišu končno en resen tip, pa nisem prepričana, če bi bla z njim, ker mi je prelepo ko sem sama, ker sem navajena na to. Jst sm ga spoznala na zabavi, čeprav mi takrat še ni bil všeč. Dolgo sem potrebovala, da mi je postal všeč in da sem se prepričala, da hočem biti z njim.
annaerzar • Od: 6.6.2011 • Prispevkov: 29
Re: resna zveza 31.3.2012 23:32
Tiashy2 pravi:
Eay pravi:

Dva za resno zvezo se lahko spoznata kjerkoli. Lahko na avtobusni postaji, zabavi, v šoli, v trgovini itd. Jst sm bla dolgo samska, osamljena, ampak se navadiš, tko da zdej ko je prišu končno en resen tip, pa nisem prepričana, če bi bla z njim, ker mi je prelepo ko sem sama, ker sem navajena na to. Jst sm ga spoznala na zabavi, čeprav mi takrat še ni bil všeč. Dolgo sem potrebovala, da mi je postal všeč in da sem se prepričala, da hočem biti z njim.

evo, js isto.. če boš srečna samska in boš uživala u življenju samska in se smejala bo tud nekdo drug teu bit s tabo in s tabo uživat.
noben noče bit s nekim depresiunežm Smile
Anamaria22 • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 9
Re: resna zveza 1.4.2012 8:36
men se je zgodl na FBJU ko sva se zaljubila eden v druzga.pol sva se pa vidla u živo pa sva še zdej skp in sva tik pred zaroko.ker se mawa ful rada pa tko
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: resna zveza 1.4.2012 12:34
Jst sm ga spoznala prek kolegice.. sva bla res zelo dobra prijatelja, potem pa se je pac zgodilo. Smile ..zdaj sva skupaj že eno leto, mogoče se ne zdi tok, sam men je že to ogromno. Smile
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: resna zveza 1.4.2012 14:56
mate pa res srečoSmile jst upam da čimprej spoznam koga k se res tko sama počutm..pa tud prjatlc nimam tolk.
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: resna zveza 1.4.2012 15:24
vem, kako je to.. tudi jaz sem bla kar en čas sama.. od lanskega maja.. sem se dolgo časa počutila osamljeno.. potem pa sem se enostavno nehala sekirat, nisem več razmišljala in sem si poskušala čimbolj glavo zaposlit. v tem času pa sva se začela z enim pogovarjat preko fb-ja, si pisat sms-e in me je enkrat na drink povabil. in sem brez kakršnih koli pričakovanj šla, in evo, všeč sva si bila, zmenki so se nadaljevali.. in zdaj sva skupaj. <3
tako, da ti svetujem samo: ne razmišljaš o tem, zabavaj se, uživaj; ko pa boš najmanj pričakovala pa se bo pojavil fant, ki ti bo spodnesel tla pod nogami. Wink
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: resna zveza 1.4.2012 16:28
Čist se strinjam. Prava ljubezen pride takrat ko jo najmanj pričakuješ Smile
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: resna zveza 1.4.2012 19:34
Pride vse samo od sebe. Jas sem bla tut ful presenečena.
Ker je biu on tist najbol hot tip na šoli, pa ni nism nikol misla da bi kej z njim mela. JE biu sošolc z mojo najbolšo kolegico (1 let sta starejša od mene) , sam pa nisva nikol nič govorla.
In jas sem bla cel cajt z enin tipom drugim skup, že kakih pol leta in valda nism skapirala da sem mu všeč. In pol na bazenu je neki začel govor z mano, ko sem šla z onim narazen, in sva govorla vbistvu sam 2 dni, pol me je pa na koncertu, pač neke vrste festivalu vprašu, če grema malo na samo, in me poljubu, da bi mi pokazu kao kok mu pomenin, in jas sm kuj cela mehka kolena dobla.
Sicr nism 1 teden sploh vrjela da resno misli, ker je prej menjavu babe na 2 tedna. Sam zdaj sva pa skup že več kot 9 mescev. Tko da ja Very Happy
Ni kraj pomemben.
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: resna zveza 3.4.2012 11:33
Spoznata se lahko kjerkoli kot so že ostali omenili.. Ne vem magari probaj spoznati koga preko interneta glede na to da je ta način spoznavanja ratal popularen.. Verjetno imaš Facebook pa probaj tam.. Very Happy Ampak da te še na tole opozorim: zvezo boš našla ko boš ti pripravljena na to in ko ne bo vmes neke agresivnosti, ker zdajle se mi zdi da bi ti rada fanta samo zaro da nebi bila sama in tak način iskanja je odbijajoč za večino ljudi.. Ne razumi tega narobe, ker sem imel sam isti problem.. Na vsak način sem hotel imeti punco in sem s tem le odbijal tiste, ki so mi bile všeč.. Zveza se bo zgodila ko boš pripravljena nanjo do takrat pa maximalno uživaj v življenju in pravijo kdo sam ni srečen ne bo niti v zvezi in to drži kot pribito..
Re: resna zveza 3.4.2012 14:57
Mandex pravi:
Spoznata se lahko kjerkoli kot so že ostali omenili.. Ne vem magari probaj spoznati koga preko interneta glede na to da je ta način spoznavanja ratal popularen.. Verjetno imaš Facebook pa probaj tam.. Very Happy Ampak da te še na tole opozorim: zvezo boš našla ko boš ti pripravljena na to in ko ne bo vmes neke agresivnosti, ker zdajle se mi zdi da bi ti rada fanta samo zaro da nebi bila sama in tak način iskanja je odbijajoč za večino ljudi.. Ne razumi tega narobe, ker sem imel sam isti problem.. Na vsak način sem hotel imeti punco in sem s tem le odbijal tiste, ki so mi bile všeč.. Zveza se bo zgodila ko boš pripravljena nanjo do takrat pa maximalno uživaj v življenju in pravijo kdo sam ni srečen ne bo niti v zvezi in to drži kot pribito..

No če se odločaš spoznat fanta preko neta bod previdna, da ga res spoznaš.
Ker jst sm kr veliko napako nrdila enkrat. Preko fejsa sva se ful zaštekala gor dol, ko sva se vidla prvič v živo je blo tud kul, drugič,tretjič tud itd.. potem sva bla skupi in ubistvu se je izkazal da je popoln kreten. Ni me prevaru al pa mi karkol hudga naredu, sam tip je biu brez osebnosti, brez svojga lastnga mnenja, obraču se je po vetru. Zveza je trajala 1 mesc.. tko da predn skočš v zvezo, tipa res spoznej.. ker drgač je brezveze. Sama sm mela tud to srečo, da se nism tok navezala nanga. Biu mi je ušeč, zto sm probala.. sam never več, doklr res nism prepričana da hočm bit z njem.
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: resna zveza 3.4.2012 15:43
Pozdravljena.
V najstniških letih se vsi soočamo z tesnobami, ena izmed največjih je tudi osamljenost. Verjemi nam na besedo, da nisi edina ki si želi nekoga, da bi jo imel rad. Vendar se vprašaj ali bi raj zdaj na hitro enega fanta s katerim bosta imela lepo vendar kratko razmerje, ali raje še malo počakaš na "ta pravega" s katerim boš (ponovno) doživela vse prvič. Verjemi - boljše je še malo počakati.
Kje spoznati fante? - kjerkoli Smile vem da je težko, vendar po drugi strani bodi odprta in prijazna pa bo. Sploh zdaj v malo bolj toplejših dnevih se radi zadržujejo na igrišču, sposodi si psa ali pa če ga imaš, ga pelji na sprehod tam mimo Smile mogoče se ti nasmehne sreča.
In ne obremenjuj se glede drugih parov, saj ne veš kaj se pravzaprav dogaja in mogoče niso tako srečni kot je videti. Še vseeno pa ne smeš bit doma, samo zato ker nimaš fanta. Sigurno ga tudi kakšna tvoja prijateljica nima in lahko izkoristiš priložnost, da se še bolj povežeta in utrdita prijateljstvo.

Pa srečno.
Ekipa TMM
Re: resna zveza 3.4.2012 16:54
Neimenovano pravi:
Mandex pravi:

Ker jst sm kr veliko napako nrdila enkrat. Preko fejsa sva se ful zaštekala gor dol, ko sva se vidla prvič v živo je blo tud kul, drugič,tretjič tud itd.. potem sva bla skupi in ubistvu se je izkazal da je popoln kreten. Ni me prevaru al pa mi karkol hudga naredu, sam tip je biu brez osebnosti, brez svojga lastnga mnenja, obraču se je po vetru. Zveza je trajala 1 mesc.. tko da predn skočš v zvezo, tipa res spoznej.. ker drgač je brezveze. Sama sm mela tud to srečo, da se nism tok navezala nanga. Biu mi je ušeč, zto sm probala.. sam never več, doklr res nism prepričana da hočm bit z njem.

Tak primer se ti lahko zgodi tudi v živo tako da nasplošno ja priporočam, da fanta/punco dobro spoznaš preden se spustiš v zvezo.. Treba je pa tudi vzeti v zakup, da se kdaj pa kdaj ne izide kakor si želiš..
Re: resna zveza 3.4.2012 18:49
Mandex pravi:
Neimenovano pravi:
Mandex pravi:

Tak primer se ti lahko zgodi tudi v živo tako da nasplošno ja priporočam, da fanta/punco dobro spoznaš preden se spustiš v zvezo.. Treba je pa tudi vzeti v zakup, da se kdaj pa kdaj ne izide kakor si želiš..

ja se vsekakor strinjam! Hotla sm samo povdart, da si na netu lahko kdorkoli. Smile
Re: resna zveza 3.4.2012 18:54
Ubistvu je res ja na netu je velik več debilov, ker pač ne veš kdo je za tem nickom,sliko or whatever.. Samo dobro po drugi strani pa tudi ni toliko tega prisotno v Sloveniji.. V kaki Ameriki je več takih debilov..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.