Pomagajte prosim !

linalina • Od: 30.3.2012 • Prispevkov: 7
Pomagajte prosim ! 31.3.2012 11:11
Hej:D

Ja oralno sm zadovoljevala enega tipa, fuul je blo kraatek čas recimo da je biu 5 al 6 sekund.., in me skrbi nočem povedati vsem da sm že **** je to potrebno povedati?? pa me skrbi al bom umrla? ker me res ful skrbi, povejte tudi tisti ki so že oralno zadovoljevali, aja stara sm 15 je to kaj normalno? prosm povejte.. Hvalaa Smile
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Pomagajte prosim ! 31.3.2012 11:55
Ja si ga že očitno tok zrajcala, da mu je tok hitr pršlo, al pa še nima kondicije. Very Happy ..drgač pa upam da se hecaš s tem, če boš umrla? Zrd česa bi že umrla? ..In nubenmu ne rabiš tega povedat, sej to je tvoja osebna stvar. Smile
Re: Pomagajte prosim ! 31.3.2012 12:23
Haha nee ni mu pršlo, sam sm prekinla kk mi je blo mal neprijetn.. zto da Smile am naprimer če bi ga zadovoljevala pol bi dobila aids?? je pomembno ful da more on umiti penis pol ga lahko?? al useeno? no tisti čas ki ga sm ****** ni umival... ?
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Pomagajte prosim ! 31.3.2012 17:50
Ja lej aidsa ne morš dubit kr tko, aids se prenaša.. tko da če ga ma ta tip, potem je mozno to, sam drgač pa mislm da ne. Smile se da dubit druge bolezni, sam sej fant vrjetno skrbi za osebno higieno kokr tok ali pač ne? ..pa vseeno mislm, da ti ne bo hudga. Smile
Re: Pomagajte prosim ! 31.3.2012 18:02
Ja imaš prau, sem se ustrašla Smile vem da mi ne bo hudga;) vseeno hvala za pomoč Very Happy
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: Pomagajte prosim ! 1.4.2012 17:37
Pa aidsa se ne more kr tko dobit, lahka ga dobiš sam s krvjo al pa s spolnim odnosom .. z oralnim pa ne Smile
Re: Pomagajte prosim ! 1.4.2012 18:00
Ares si mi ful pomirila hvaala, sam še enkrat, on je nedolžen in sem ga **** a lahko dobim Herpes, Gonoreja, Sifilis...? Upam da nee! Sad
Re: Pomagajte prosim ! 1.4.2012 18:03
linalina pravi:
Ares si mi ful pomirila hvaala, sam še enkrat, on je nedolžen in sem ga **** a lahko dobim Herpes, Gonoreja, Sifilis...? Upam da nee! Sad

nemoreš, če si pozabla, se te bolezni prenašajo samo s spolnimi odnosi, ne pa z oralnim, če pa že hočeta vidva met spolni odnos, je pa mogoče najboljš, da greta oba k ginekologu pa se greta testirat in pol boš lahka 100% de je z vama use vredu. drgač pa če pr sexu uporabiš kondom, nemoreta nobeno od teh bolezni dobit (no razn če kondom pokne) Smile
Re: Pomagajte prosim ! 1.4.2012 18:09
Aja razumeem Very Happy vseeno hvala za pomoč Very Happy aja pa še enkrt zakaj na netu pišejo da te bolezni lahko dobijo tudi z oralnim??
Re: Pomagajte prosim ! 1.4.2012 18:19
No, vsaj mi smo se učil de se tko nemore prenesit, al je pa vsaj manj možnosti
Re: Pomagajte prosim ! 1.4.2012 18:22
Aja ok, hvala Wink
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Pomagajte prosim ! 2.4.2012 20:10
hiv se prenaša z oralnim tudi ja
če pride njegova al pa tvoja ''telesna tekočina'' v stik s tvojo al pa njegovo ranico, pol je nevarnost

drugače se pa prenaša veliko ostalih bolezni, so hude, ampak se dajo pozdravit, najpogostejša je herpes se mi zdi

umivanje nima veze pri prenašanju bolezni (edino če so.. ne vem.. uši, pa še to ni res)
Re: Pomagajte prosim ! 2.4.2012 20:37
aja,.. pa kaj pomeni telesna tekočina?? oprost ker ne vem kaj pomeni... no sperma ni pršlo v mojo ust? pomeni verjetno da ne bom dobila kakšn drugih bolezni?
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Pomagajte prosim ! 2.4.2012 23:12
mja, sori, malo sem se narobe izrazla tud no.
v tem primeru pomeni sperma al pa vaginalni izločki/sluz, lahko tud kri

če ti ni prišla v usta pol je kr dobro, čeprav rane maš lahko tud na rokah al pa kaj. nočem te zdaj strašit, verjetnost da bi se sploh s čim okužla je zelo majhna, razen če je bil že z 100 ženskami, nezaščiten... pač pravim, da je možno. herpes se lahko dobi že samo če se boš z ustnicami/intimnimi predeli dotaknila kože na kateri je herpes
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Pomagajte prosim ! 3.4.2012 11:22
lana28 pravi:
Pa aidsa se ne more kr tko dobit, lahka ga dobiš sam s krvjo al pa s spolnim odnosom .. z oralnim pa ne Smile

In pa s slino se tudi prenaša.. Drugače pa bojazni za bolezni ne more biti ker dvomim, da ima kdo v SLO pri teh letih aids, če pa že ima kdo so pa to zelo redki primeri tako, da se nimaš kaj bati.. Da si pa seksala pa povej komur zaupaš, ker to je tvoja osebna stvar in na tebi je komu boš povedala in komu ne..
tyasko • Od: 1.3.2011 • Prispevkov: 30
Re: Pomagajte prosim ! 22.4.2012 18:10
fak tmala,kok si ti stara?
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Pomagajte prosim ! 22.4.2012 19:18
stara si 15 let, kot praviš. Torej ste zihr že mel spolno vzgojo (biologija) in zihr ste se že menl o spolnosti.
A se ti norca delaš al si se mal zlagala o letih?
NAČELOMA umret ne morš, če ti je pa kdo reku da sigurno boš, se ti je pa zlagau...
In ja to je čist normalno in če še Urška Čepin to dela, pol je pa zihr normalno Wink
bl00dyhell • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 38
Re: Pomagajte prosim ! 29.7.2012 0:58
zarad teg si misnla, da boš dobila aids? dej no lepo te prosm Laughing mal bolj se seznan s stvarmi, potem pa mu jih šele uresničuj

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.