ŠALE ZA 1. APRIL!

anchiikka • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 77
ŠALE ZA 1. APRIL! 30.3.2012 19:19
Hejla Smile

Kot veste se kmalu priblizuje 1. april in 1. april je dan heca Smile Imate kaksen predlog kako koga vrzt na foro? Npr. mamo, prijatelje? Kako ste jih v preteklosti vrgli na foro itd.

Have fun Wink
angela123 • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 58
Re: ŠALE ZA 1. APRIL! 30.3.2012 19:54
moja frendica je enkrat vrgla mamo na foro, da je rekla, da se je pokvaril pralni stroj, in je čist ponorla. Very Happy Sicer pa sama še nikoli nisem nikogar vrgla na kakšno dobro foro. Sad k tudi jaz nimam idej. Vem, da je zgornja fora malo dosti bedna, ampak za mamo je mogoče glih prava
Re: ŠALE ZA 1. APRIL! 31.3.2012 18:29
js sm mami lani ko sva se vozili v autu rekla da sm nnoseča in smo se skor zaleteli.. hja
nusy96 • Od: 2.7.2011 • Prispevkov: 24
a 31.3.2012 22:48
js sm lani ful zgodaj zjutraj klicala atija po mobitelu, k je biu u službi in sem mu rekla da je po celi kopalnici 10cm vode in da je zgleda počla neka cev in jaz se nemorem zrihtat za v šolo. I n on je biu ceu paničn, kera cev je počla, pa če se da kak popravit pa ono pa tretjo in pol ko je reko da si bo probau nekak zrihtat da prie iz službe sm mu povedla da je 1. apri... in je biu encajt v šoku, pol pa se je režat začeu... Smile) haha
levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
Re: ŠALE ZA 1. APRIL! 1.4.2012 18:57
okej..jst sm dans zamenjala v "posodi" sol pa sladkor..in si je mami dans zjutri kavo namest sladkala si jo je solila.. sam pa toplo ne priporočam tega..kr so doma čist znorell...pa pol niso nč vedl kje je kaj.. aja pa mamic sem tut v tisti skodelici,ko si ponavad kavo nalije not..dala sol in pol je bla kava ono na hard slana.. Razz

pa na zobno krtačko sm usem dala sou..ampak niso sploh je nč čutl.. (o.O)

pa hotla sm na vrate dat prozorno foljo..pa kamero sevede uklučt..pa poklicat nekoga kao da ga ful nucaš..pa hitr prleti u tvojo sobo,pa se zabije,in ga odnese..----> to je praktično izvedljivo,kr sem vidla enkrat posnetek na netu..ampak ko se doma probala,.. prvo kot prvo nemorš folije nikamor "pritrdit" drugo kot drugo..se ful svet folija,tak de se vidi,da je.. (-.-)
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: ŠALE ZA 1. APRIL! 3.4.2012 11:54
Letos je bilo bedno, ker je 1.4. prišel na nedeljo.. Par let nazaj sem mami klical iz šole da so me vrgli ven, ker sem imel preveč neopravičenih.. Itq je ratala cela panična in ko sem ji povedal da je fora za 1.april je kar skenlala linijo.. In še potem cel popldne sem ji moral govoriti da je bil res sam hec Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.