Pomagejmo si pr FanTih.^^ (:

Leix • Od: 22.3.2009 • Prispevkov: 8
Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 22.3.2009 20:34
Wem da je miljon takih Tem odprtih..ampk
kle bom jzz probala še vm pomagat. (:

sTvar je taka.. da mi je seueda ušeč en tip.
na začetku je blo use Ok..pozdravu me je kdr nism prčakvala...
zmeri se mi je nasmehnu..se spogledvov.. Rolling Eyes

amm poli je pa pršlo do tega da je začela kr naenkrat okol njega skakat moja prjatlca X.
seveda sm ji puvedala da mi je ušeč..
in tko sta se začela full ment...po msn.ju..in podobnu.
no zdeii pa kdr sm u njegovi družbi z njim... me vednu ignorera.
ku pa nism z njim u družbi me pa gleda... (x
skupej smo se tud vidla že u kinu...pred kinom ga je pa ena moia prjatlca Y
mal zaslišvala pa mu rekla da je tud kao prjatlca X z nami (čeprou ni bla). on je pa sm z očmi zaviu.. in se čudu...
po filmu je šu s svojim frendom dumou.
na msn-ju so mi začel njegovi prjatli guvort da me je vidu (un k mi je ušeč) u kinu.
uni prjatlci X pa je reku da zakaj ni pršla u kino da bi se kej vidla (tko mi je rekla prjatlca X...čeprou nwm če bi ji vrjela).
Tko da zdeii nwm ...komu naii vrjamm...zakaj je sploh tak...
preprostu ga ne zastopm.

Plis pumagite.aia pa če vm kej ni jasnu me uprašite. (:
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 22.3.2009 20:51
zanimivo....
pomoje, da njegovim frendom a...
sploh pa če je on zaviju sz očmi in čudnu gledu mu ona pomoje sploh ni ušeč...
ampak kr naprej skače okrog njega...
če se potrudiš, sam res potrudiš ga pomoje laha dobiš...
sej bo boš vidla
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 22.3.2009 21:59
mikana pravi:
zanimivo....
pomoje, da njegovim frendom a...
sploh pa če je on zaviju sz očmi in čudnu gledu mu ona pomoje sploh ni ušeč...
ampak kr naprej skače okrog njega...
če se potrudiš, sam res potrudiš ga pomoje laha dobiš...
sej bo boš vidla

Upam da mu res ni....(:
pa da si je unu zmislna kar mi je rekla...
itak da se bom potrudila Razz
HuaLa. (:
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 23.3.2009 14:42
pa pomoje ..unem tipu (tist k ti jeušeč) unm sploh ni ušeč, mogoče hoče bit sam prjazn..
če je zaviju z očmi ..potem mu že ni všeč ...to pa da je hotu bit prjazn je pa mogč mal čuden, ker ponavad nekomu pač ne posvečaš pozornosti, če ti enostavno ni ql...
ti pa ..nwem jst bi na tvojem mestu povedala uni X ..da ti ni več ušeč ...mogoče hoče mal tekmovat ..nwem, mogoče je njej tud všeč ...in če ji boš rekla, da ti on tip ni več ql, potem bo najvrjetneje zgubila voljo do dokazvanja... lahko ji pa rečeš,da ti je všeč mogoč njegov prjatu ..in če bo ona še naprej to delala, bi mogla it na prjatla ..in ti bi mela več časa za onga ta "prvegaa"

heh no.. upam,da si kej razumela, če nisi mi napiši, pa se bom potrudla,da ti apišem čim bolj jasno =DD
aajde. aaja ti pa ...unga. pač mogoč ga lahk kej več vprašaš po uni puci s katero hodi ..pa lahk tud..če mu drugač kera kej ušeč, pa tud če poveš da ti je "smešn" da tvoja X frendica skos okol njega skače ..tko poveš mau za foro =D
no okee.. uživaaj. =D
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 23.3.2009 15:32
Žiujooo. (:

hmm...pa weš da sm tisto zamisou uproabila da naii rečm da mi je nekdu drug ušeč... (x
blo je tko.. da sm začela z enim hodt da bi Vse skupi preprečla pr uni X.
in una se je nemorš vrjet ..mal umirila.
kmal mi je pa izjaula da je ona u unga k je men fulll ušeč. Shocked
kmal pa tud jz nism mogla bit weč z unim zatu sm ga pustila.
in poli sm bla jzz žalostna..un pa še miljonkrat bol Crying or Very sad
ampk zdeii smo pa s prjatlcami sklenile da ji bomo čizz vrnile.
seii zdeii ona ne ve da sm jzz še zmeri vanga. in tud nočm da zve.

uno drugo možnost da je "smešna" bom pa še sprobala Very Happy
hmm drgač pa pa še njegou msn...sm zmeri utihnm in je Bw...
zto ga raii ne klikam. (x

Huala k si mal svetvala. <33
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 23.3.2009 15:41
Leix pravi:
Žiujooo. (:

hmm...pa weš da sm tisto zamisou uproabila da naii rečm da mi je nekdu drug ušeč... (x

heh.. no ja uni ..X kr lepo vrnte.. ja mnde se je pa res samo dokazovala ...to vrjem niso pravi prjati ..prav prjatu gre s tabo ven (pa še un k je) ..pa če je še kir zram se bo družla zram onga ta druzga, da boš mela le ti čas za njega.!

hjaa to z msn-jem ..huh.. vem vem ..učas prou ni prijetno.. baje da pomaga, da kako glupo vn vržeš ..al pa da kr neki napišeš ..to jst učas ..sam zlo velikrat sm pa tih, ker enostavno ni teme za obdelat...=/.. sam veš ka sm se zdle spomnla,da če rataš tiho ...napiš brb.. al pa da moš it ..al p da ti nwem kdo teži. in po sreči bo mogče še njega zanimal kam se ti je tko mudil al pa ...al p tko kej.. (to bom pa še jst probala.heh.)

aaajd. sporoči rezultate =D
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 23.3.2009 15:49
nixx pravi:
Leix pravi:
Žiujooo. (:

heh.. no ja uni ..X kr lepo vrnte.. ja mnde se je pa res samo dokazovala ...to vrjem niso pravi prjati ..prav prjatu gre s tabo ven (pa še un k je) ..pa če je še kir zram se bo družla zram onga ta druzga, da boš mela le ti čas za njega.!

hjaa to z msn-jem ..huh.. vem vem ..učas prou ni prijetno.. baje da pomaga, da kako glupo vn vržeš ..al pa da kr neki napišeš ..to jst učas ..sam zlo velikrat sm pa tih, ker enostavno ni teme za obdelat...=/.. sam veš ka sm se zdle spomnla,da če rataš tiho ...napiš brb.. al pa da moš it ..al p da ti nwem kdo teži. in po sreči bo mogče še njega zanimal kam se ti je tko mudil al pa ...al p tko kej.. (to bom pa še jst probala.heh.)

Eiii pa ti si naraunost The BesT. Cool
no poli le nism edina k se ne upa keii guvort. Razz
amm.. wem da ni prava frendica...
k take poli nebi delala....mahh...
sploh se ne bom z njo obremenjevala . Razz
sama bom njegovo pozornost nase spraula.
une se bo pa že naveličou. (:

sporočim rezultate. Wink
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 23.3.2009 15:54
Leix pravi:
nixx pravi:
Leix pravi:
Žiujooo. (:

Eiii pa ti si naraunost The BesT. Cool
no poli le nism edina k se ne upa keii guvort. Razz
amm.. wem da ni prava frendica...
k take poli nebi delala....mahh...
sploh se ne bom z njo obremenjevala . Razz
sama bom njegovo pozornost nase spraula.
une se bo pa že naveličou. (:

sporočim rezultate. Wink

hahahaha. jst p d'best..lol. xDDD
..ubistvu.. hm.. tud jst niam use tko z rožicam poslan ..
mi je tud neki tip ušeč ..in smo tud kdaj pa kdaj zuni..sam ne dobivam tok pozorosti...
oziroma sploh ne daje pozornost.. nobenmu v družbi ...
no ja skratka, to msn think.. zna bit res učas bol slab k p dober...

ona punca.. ****.. res.. ne obremenjuj se z njo..
ker ni vredna tvoje pozornosti. =D

aaajd. Wink
Teykaa • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 4
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 23.3.2009 18:36
huuh..uni morte res vrnt jaa..kr take mam tut jz okrog sebe.zTo sam 2ma prijaTLcama zaupam kdo mi je ušeeć.oziroma s kom bi kj meLa..
pać ja..dejsTvo je.da mam TuT jzZ probLeem..
mam enga sošoLca iz paraLeLke k mi je fuL doug ćasa že ušeeć.
pa u enem sedmem razredu [zdej sva 9.] sm menda tut jz bLa njemu.ampak TakrT sm bLa gLih z enim skupj..no k sva šLa narazn z unim..sm se pa zaLubLa v Tega..in od TakrT sm vanga.oziroma mi je ušeeć.
no probLeem je pa To..da ućaash se Tko obnaša kao da b mu bLa fuL ušeeć..ućaas pa me spLoh ne šmirkLaa pa nć..in ravno dons je biu edn TisTih dni.k se mi je skos nasmihov.pa me gLedu.pa sva se pogovarjaLa use mogoće sTvarii..pać si ne wem kaj naj si misLiim.?!?.
pomagiTe proosm..
Fuucking.Baby. • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 23.3.2009 18:58
okeei,pa še bom js! Smile
js sn moji lubejzni povedla kok fajst ga mam rada,kr res brez njega neb mogla živet,ubistvu je pa on moj frend. in usi vejo d ma on mene rad,usaj tko mi govorijo=/
in do mene se čist tko obnaša :$ js čist zafarbam u njegovi bližini, in en moj frend mi je reku d ga je **** in je zardeu, in jes sn njemu povedla da ga mam rada,in mi ni vrjeu.
in pol sma si sms.je pisala pač skos v sms-ju sn mu to povedla,kr drgač pač neupam( pa vem da bi mogla ). in on je napisal da ka pol d on itak ni u mene. OMG.mene je skor kap. js sn bla 99% sigurna da me ma raad.=/
ampak zdej je to palo na 50%. pač to mi je reko.
in nevm usi mi govorijo da me ma rad pa mi neupa povedat,sam on nevm mislm d misli d se zazam!
-a bi mu mogla u živo povedat?
-a me sploh ma rad?
-n "čem" sn?

PEACE.
BonBonCek • Od: 8.2.2009 • Prispevkov: 19
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 23.3.2009 19:37
Hja... to je pa problem
Pri teh tipih res nkol ne veš kaj si mislijo.
Po mojem je možno :
- da si ne upa povedati po resnici in te ima res raad
- da te nima raad in da se je sam igračkal s tabo
- da ne ve točno kaj čuti

Zdaj pa še k mojemu poblemu... PLS pomagajte!
No jst sm čiist zalublena u enga sošolca. In on je lansko šolsko leto v septembru rekel da je vame. Še zdaj se obnaša malo ''čudno'' do mene.
-Gleda me, ko pa ga pogledam jaz... BUM! preusmeri pogled
-ves čas išče izgovore da bi govoril z mano (največkrat me vpraša kaj v zvezi s šolo ali domačo nalogo)
-uzadnič mislim da me je s trakom za ključ mahnil po riti (AMPAK NISEM SHURE!!!) tko je blo čutet, nazaj si pa nism upala pogledat
-mojo frendico je enkrt prašel kaj si mislim o njem pa mu je rekla nj me pusti pr miru, kr je mislna d ga ne maram in je biu čiist žalostn (po podatkih moje frendice) pol sm ji pa rekla da je bla prestroga z njim pa mu je rekla da preklicuje tisto kar je prej rekla in je biu (nej bi bil) čist Heepii
-itd...

Jst ga vsak ponedeljek hodim gledat z eno frendico na trening in dans me je vs čas gledal. Jaz sem se malo potuhnila, ker bi se drugače videlo da sem zardela.
Drugače pa nihče razen mene ne ve da sem v nega.

Kaj mislite, me ma še kej raad pa si ne upa pokazat?
HELP!? SOS!?

Čauuč*^^
Fuucking.Baby. • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 23.3.2009 21:11
BonBonCek pravi:
Hja... to je pa problem
Pri teh tipih res nkol ne veš kaj si mislijo.
Po mojem je možno :
- da si ne upa povedati po resnici in te ima res raad
- da te nima raad in da se je sam igračkal s tabo
- da ne ve točno kaj čuti

Zdaj pa še k mojemu poblemu... PLS pomagajte!
No jst sm čiist zalublena u enga sošolca. In on je lansko šolsko leto v septembru rekel da je vame. Še zdaj se obnaša malo ''čudno'' do mene.
-Gleda me, ko pa ga pogledam jaz... BUM! preusmeri pogled
-ves čas išče izgovore da bi govoril z mano (največkrat me vpraša kaj v zvezi s šolo ali domačo nalogo)
-uzadnič mislim da me je s trakom za ključ mahnil po riti (AMPAK NISEM SHURE!!!) tko je blo čutet, nazaj si pa nism upala pogledat
-mojo frendico je enkrt prašel kaj si mislim o njem pa mu je rekla nj me pusti pr miru, kr je mislna d ga ne maram in je biu čiist žalostn (po podatkih moje frendice) pol sm ji pa rekla da je bla prestroga z njim pa mu je rekla da preklicuje tisto kar je prej rekla in je biu (nej bi bil) čist Heepii
-itd...

Jst ga vsak ponedeljek hodim gledat z eno frendico na trening in dans me je vs čas gledal. Jaz sem se malo potuhnila, ker bi se drugače videlo da sem zardela.
Drugače pa nihče razen mene ne ve da sem v nega.

Kaj mislite, me ma še kej raad pa si ne upa pokazat?
HELP!? SOS!?

Čauuč*^^

aaah,stoposto te ma rdd.(:
sam zakua neupajo priznat?
sj lej,men je tut zle napisu sms pa krneki d kir zvezk rab jutr,in mogla sn mu udpisat.
I T A K,če ga mam rada.:$
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 4.4.2009 22:05
ja pomoje da ta tvoja prjatlca x fuuul najbija ane XD k ne vem kaj bi meu tip od tega da bi pred tabo zaviju z očmi tvoi prjatlci x pa reku da bi blo hudo da bi se dubla....tega tipi nkk ne znajo...če pa se kdaj pog. z njo pa se mau z njo ukvarja te pa dela sam ljubosumno...oni nkk misljo da to pr **** užge...nja nej majo svoje veselje kajneda XD hf* ps: če kej hočš zvedt od njega je najbolj da ga kr naravnost prašš
saraSUPERWOMAN • Od: 24.5.2009 • Prispevkov: 2
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 24.5.2009 21:14
hei..can somebody help me?
aloraa mam mali problemček..! Pred tremi leti sem spoznala enega T tipa, v katerega sem se NORO zatreskala. Prvo sva neki mutla p to, pol pa me je končno prek msn-ja prašau če bi hodla z njim. Sam lih takrat sem gledala tv,in mu enih 10min nisem odgovorila,ker nisem sploh vidla d mi je pisau. Zto je naapisau d me bo kao prašau raje en dan v živo, pač ko se bova vidla. Beda p je, da mu lih nasl. dan nj. frend povedal d sm se zalizala z njim( pač z tem nj. frendom)
In jst čakam, čakam p pol sva se končno vidla in on me vse kot ponavadi pozdravi p to, sam vprašau me ni.! Sad Embarassed Tolažila sem se z tem, d ga je blo kao sram in d me bo kasnej prašau če bi bla z njim. In res, piše on meni kao: ma če bi te jst vprašal biš rekla ja.??
in jst uno: ja itkkk. in pol nix,on menjau temo. Od takrat naprej mi sploh ni več pisau, kadar se pa ob vikendih vdiva pr moje BF, se spogledujeva. Vse je ostalo na nekakšnem spogledovanju, dokler meni ni prikipelo.Odločla sem se d ga nebom več čakala in d bom šla lajf naprej. in res začela sem hodit z enim X tipom. še zdei hodim z njim in imava se res ress FULL DOROO. A problem je v tem, da vedno ko vidim unga T tipa mam metulče v trebuhu in neizbegno hrepenim za njim. Enostavno se nemorem upreti njegovemu pogledu.
Kaj naj naredim? Naj pustim tega X tipa in povem Temu T tipu d ga ljubim, sam kj če on mene ne. HELP MEEE Question Exclamation Confused Question Question
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 25.5.2009 2:38
star rek prawi, da ne zapusti nekoga ki ga imaš rada za nekoga ki ti je fšeč Wink

s tem ko si zaj ti je ful doro,kot si sama rekla,v drugiga ko misliš da si v jega oz da ga ljubiš,pa sploh ne weš kak bi dejansko blo sploh,če bi bla skup,taq da moje mnenje je da se drži tega s kerim si Very Happy
nejec • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 8 • Kraj: varpolje
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 7.9.2009 18:35
HEY!!!
ja moje mnenje je, da se mal pozanimaš če je un ukero, pa če je še kr u tebe

al pa če mu enkrat recimo napišeš da maš en problem, pa če se lahk dobita
pol mu pa poveš da pač hodiš z unmu pa da nis čist zihr če si vanga, da ti je fajni sam neveš če si u unga zalublena

pa če še kr pogleduje za teb mu pa mal namign ane

upam da sm ti kej pomagou

no pa še men plis plis plis pomagejte
js sm zalublen u starejšo punco. zdej je pa tk, da sma že dolgo zlo dobra prjatla pol sm se pa js zalubu u njo pa je una zvedla, pa nevem kk, zdej se že pa dolgo spogledujema, pa kdaj mi kak objem nameni (tak čist prijateljski), zravn pa usem govori kk je na njeni šoli en u njo pa da je una tut tk napol vanga, pa da sej bi jo un uprašou sam se nč kej ne vidta.
PROSIMPROSIMPROSIMPOMAGEJTE ka nej nardim zej???
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: Pomagejmo si pr FanTih.^^ (: 7.9.2009 20:35
jst k berm waše probleme .. uuf
no ja bom js ws mau z mojo zgodbico utrujala : )
pr men je pač tko da mi je en tip ušeč
ampk res čist sam ušeč : P
inja ma best frenda s kerim sm js učasih hodla
inja ma punco ampk nwm do kdaj bosta to furala
kr men se res nezdi da bo to doug trajal ..
no tko * men je tip resno ušeč in use ampk fuul pozornosti kadar smo zun posveča moji frendici
ja bla je ona tud že vanga in use ampk prau da ga je prebolela
in nwm zdej kaj je res ampk k praša za copate, jopco ji da !
ampk ne pozabt unga dela da ma tip punco !
jah to je mau zakompliceran -> usaj men
noja js sm pač eni njegovi "frendici" rekla da mi je ušeč in to in pač da bi mogoče mela kej znjem
in mensezdi da mu je povedala kr je šou pol mojo frendico sprašvt če mi je res ušeč
AAMPK : nasledn dan me je med nivojci in nemščino skoz gledu in nism bla prepričana u nč
mogoče sm js tud njemu ušeč? ne? ahke sej ma punco! zkaj pol tok pozornosti drugim puncam posveča?
hja -> ma bf k je bla učasih vanga
in mene to valda čist mejčkn ( : P ) mot in sm povedala njegovi punci
moja frendica je pa drug dan pol govorila njej kok je njegova punca lepa pa kok pašeta skp in je seveda una tamala hlinla fejk nasmešk
ah dejno koga utrujam tle .. THE END -> kdor hoče nadaljevanje nej jau : P *
Peace, Love, Freedom *

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.