Nevem kaj bi

xbadboyx • Od: 24.3.2012 • Prispevkov: 8
Nevem kaj bi 24.3.2012 11:22
Hei..
No takole jaz moje bivse se vedno nisem pozabil skupaj sva bila 2 leti skupaj samo to je bilo 2 leti nazaj in jo se vedno nisem pozabil.
Da vam bolj zgodbo opisem, bila sva popoln par vsi ki so naji poznali sogovorili da sva si usojena, in res zelo rada sva se mela. Samo jaz sm drogo jemlajm, samo jo ne jemljam veec k sem sel na zdravljanje. Mojo tamalo sem obozeval.. In enega dne ko sem bil cist zadet sem ji rekel da jo ne ljubim vec da men ni nikoli nic pomenila itd polno slabih stvari kar nisem jih hotu rect, in po tem mi je bilo zelo zal in se vedno mi je za vse kar sm ji rekel ..
Tako zelo sem jo prizadel lahko bi rekel unicu cist, ker zdaj se z usemi tipimi k padajo nanjo igra kot eno igraco vec.. Ko swa se menla ko so mi povedali kaj dela mi je rekla '' lei to je vse hvaleznosti tebii se mas se kej za pritozevat ?''-- Jaz hocem mojo tamalo nazaj, tisto k je biila bila srecna in je imela nasmesek na obrazu... Pravjo da jo zdj nima vc .. Kai naj naredim da se bo spet nazaj vrnila v tisto osebo ki je bila... Vsaj hocem da postane nazaj tista ki je bila.. Res ucasih sem zenske menjal vsak dan skoraj.. Samo odkar sem njo spoznal samo se u njej mislem in res nvm kaj naj naredim..
CIST NA TLEH SEM Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nikoli si nisem mislel da ena oseba te lahko tako spremeni .. ZELO JO LJUBIM SE VEDNO IN ME VSE ZRE! Ker vem da sm jst kriv za use kar se ji dogaja..
Ce jo ne dubim zame usaj njeno bivse zivljenje ji hocem vrnet, da bo spet tista punca ki vrjame v ljubezni ..

Prosim pomagajte mi, ker nevem kaj bi..
Nevem kako sem bil njej to zmozen naredit , nikoli ne bom boljso dobil..
bebika92 • Od: 21.3.2012 • Prispevkov: 48
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 11:49
da bi men to reku se tud jst nebi nikol vrnla h teb . Very Happy je blo že usojen da se je to nrdil
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 11:59
Sei to vem.. Samo hocem ji nasmesek nazaj vrnet in nevem kako bi .. Sad
nina4 • Od: 28.1.2012 • Prispevkov: 28
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 12:10
kaj pa če bi ji to kar si tukaj napisal njej povedal? ali pa poslal? O:
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 12:37
Sem ji samo nic mi ne vrjame in nvm kwa naii vec naredim cist na tleh sem Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Linn • Od: 23.3.2012 • Prispevkov: 16
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 14:03
Glede na tvojo zgodbo si bil ti tisti k si jo prizadel in se je zaradi tebe spremenila. Če si probu že use neke možne načine da bi to popravu pa ni šlo.. sj veš, kar šlo je mimo ne moreš vrnt nazaj lahk pa sicr popraviš ampak če ne gre, ne gre. Js bi vrjetno na tvojem mestu pustila stvari tk kot so ker če si v dveh letih ni premisla nevem zakaj bi si zdej. Pač probi živet naprej pa pazi da ne boš pri drugi punci ponovil iste napake!
bebika92 • Od: 21.3.2012 • Prispevkov: 48
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 14:08
Linn pravi:
Glede na tvojo zgodbo si bil ti tisti k si jo prizadel in se je zaradi tebe spremenila. Če si probu že use neke možne načine da bi to popravu pa ni šlo.. sj veš, kar šlo je mimo ne moreš vrnt nazaj lahk pa sicr popraviš ampak če ne gre, ne gre. Js bi vrjetno na tvojem mestu pustila stvari tk kot so ker če si v dveh letih ni premisla nevem zakaj bi si zdej. Pač probi živet naprej pa pazi da ne boš pri drugi punci ponovil iste napake!

true true... Wink zenske smo zelo obcutljiva bitja Laughing Rolling Eyes
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 14:13
kaj pa, če bi ji prpravu kakšno romantično past, heh mau čudn se sliš. Dobiš jo kje na samem in ji s kakšno stvarjo ali stavkom obudiš spomin na to kar sta imela včasih, npr kašna stvar za kero sta sam vidva vedla. Puvj ji, da ti je žal, probi še zadnjič heh, probat ni greh, boš vsaj vedu, da si poskusu Confused
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 16:32
@Linn : Res je jaz sem jo prizadel, samo ni bil moj namen jo przadet .. Enkrat sem samo probal in to je bilo 1 leto pa pol nazaj.. Pol vec stikov nisva imela. Punco sem tud imel samo spominjala me je zelo nanjo in jo nisem mogu pozabit, zato sem punci dal konec da nebi se njo prizadel. Letos poletj jo bom ziher videl .. In hocem ji samo pomagat tud ce med nama ne bo nikoli vc isto..

@rose1: Ja ko jo bom dubil jo bom skusal, samo vrjeten se mi bo izogibala in se ne bo hotla z mano ment..Samo vseeno bom poslusil.

Kaj ce me ne bo prepoznala ker sem se dost spremenil? Ne oblecem se vec samo v crnem, nimam iste cupe pa se dost videzno sem se spremenil
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 17:59
heh itak da te bo prepoznala, če ne druzga po glasu in očeh, pa ličnicah pa to.
Upam da ti rata. Če ne druzga, da ji vsaj mal pomagaš. good luck. Držim pesti zate
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 19:05
Normalno da te bo prepoznala, sej je zveza trajala en lep čas. Se mi kr zdi kak se počutiš ja, da ne veš kaj bi je čist lep opis. Js ti tud tak pravim; probat ni greh. Če pa ne bo šlo, pol bo pa vrjetno ostala še sam ena možnost.. naučit se boš mogu živet s tem, drugač ne bo šlo. Velik sreče, upam da ti uspe! Smile
Re: Nevem kaj bi 24.3.2012 19:41
@rose1: ja jst tud mislem da me bo prepoznala.. Samo bojim se kako bo reagerala, upam da mi pusti da ji usaj razlozim kako je bilo .. Hvala

@Linn: Jp res je Wink.. Grozn obcutek je k me ni hotela takoj nasleden dan poslusat, saj ce bi bil trezen ji nebi tega nikoli rekel ker najbolj sem jo ljubil in jo se Sad .. Ja vem bom probu ce ne bo slo pol pa nvm kai nai naredim..

Dobil sem njeno cifro nevem ce bi jo poklical al naj cakam poleti ko jo bom videl? Niti nevem kaj bi ji rekel Crying or Very sad Crying or Very sad
Re: Nevem kaj bi 25.3.2012 15:47
Če te tko matra pol je najbolš da jo že zdej pokličeš, do poletja ne boš zdržu če te tak matra. poklič jo, napiš ji.. pol boš pa vidu če ti bo odgovorila.. če ti bo, pol je še kaj možnosti vrjetno. Pol pa počasi naprej tak ko misliš da je prav, trezn! Smile
trixxie • Od: 27.8.2011 • Prispevkov: 14
Re: Nevem kaj bi 25.3.2012 16:22
jaz bi ti pa tkole predlagala (sliši se pocukrano ampak poznam frenda ki je to naredu in je delovalo) :
napiši ji pismo (lahko tudi sms, ampak se mi pismo zdi bolj iskreno). napiši ji use kar se spomniš od tistega dneva, kako si se počutu in to. napiši ji zakaj si to rekel in da ti je bilo res žal. pa da ti je še vedno žal in da jo imaš rad. napiši ji tudi, da želiš da bi se spet smejala in da ni nujno da začneta zvezo znova, ampak da si samo želiš da bi bila srečna.(to pravim zato, ker ne smeš kar takoj siliti v njo da želiš zvezo na novo in to)
na začetku pa ji napiši da jo lepo prosiš, da prebere vse (pa tudi če potem pismo vrže stran), samo da prebere. pripiši še svojo številko v primeru če se bo odločila, da te pokliče.

ampak ne upaj preveč. če želiš ji napiši tudi, da si želiš da bi se vsaj pogovorila o vsem tem. da jo prosiš za pol ure časa ob kavici (ali pa kje drugje) da ti ona pove kako čuti,kaj razmišlja... napiši ji da ne pričakuješ da bosta spet v zvezi, ampak da se samo želiš pogovoriti.

če ne dobiš nobenega odgovora ti svetujem da pozabiš nanjo. vem da je težko ampak tako je bolje za oba.
če pa boš dobil kakršen koli odgovor pa se zmenita za pogovor oz. za srečanje. pogovorita se iskreno o vsem in ji povej vse kar misliš. ne sili v njo. če se bo odločila, da bosta prijatelja, super, če ne pa je tudi bolje da jo pustiš pri miru.

želim ti veliko sreče!
angela123 • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 58
Re: Nevem kaj bi 25.3.2012 17:16
kar je trixxie napisla se mi zdi dobro. ker ti lahko povem, da če bi jaz bla na mestu od tvoje bivše bi se zagotovo omehčala in ti dala še eno šanso. Če tvoja bivša razmišlja vsaj podobno kot jaz te bo vsaj poslušla, kaj imaš povedat. Very Happy

Res upam, da ti bo uspelo Smile
Pa napiš na formun če ti bo, da bomo vidli, če so nasvti pomagali Wink
Re: Nevem kaj bi 25.3.2012 17:46
ti se prvo prepričaj če si se zares spremenil. jaz osebno zasvojenca niti za prijatelja ne bi imel. če je ozdravljen, še mogoče..
najprej ji dokaži, da nisi več tak kot prej. da si se spremenil na bolje. porihtaj si življenje kot je treba, potem pa jo pokliči, na pijačo. najprej ji pusti da sama vidi in se prepriča da si boljši človek, potem pa se ji izpovej Smile
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Nevem kaj bi 25.3.2012 21:30
no js bi se najprej kr strinjala z slovencem79 Smile se mi pa tut zdi, da bi to kar je trixxie napisala res res res loh užgal Very Happy mislm, da bi blo to najbolš kar loh nrdiš..no držim pesti, srečnoooo !! Wink
Re: Nevem kaj bi 25.3.2012 21:39
trixxie pravi:
jaz bi ti pa tkole predlagala (sliši se pocukrano ampak poznam frenda ki je to naredu in je delovalo) :
napiši ji pismo (lahko tudi sms, ampak se mi pismo zdi bolj iskreno). napiši ji use kar se spomniš od tistega dneva, kako si se počutu in to. napiši ji zakaj si to rekel in da ti je bilo res žal. pa da ti je še vedno žal in da jo imaš rad. napiši ji tudi, da želiš da bi se spet smejala in da ni nujno da začneta zvezo znova, ampak da si samo želiš da bi bila srečna.(to pravim zato, ker ne smeš kar takoj siliti v njo da želiš zvezo na novo in to)
na začetku pa ji napiši da jo lepo prosiš, da prebere vse (pa tudi če potem pismo vrže stran), samo da prebere. pripiši še svojo številko v primeru če se bo odločila, da te pokliče.

ampak ne upaj preveč. če želiš ji napiši tudi, da si želiš da bi se vsaj pogovorila o vsem tem. da jo prosiš za pol ure časa ob kavici (ali pa kje drugje) da ti ona pove kako čuti,kaj razmišlja... napiši ji da ne pričakuješ da bosta spet v zvezi, ampak da se samo želiš pogovoriti.

če ne dobiš nobenega odgovora ti svetujem da pozabiš nanjo. vem da je težko ampak tako je bolje za oba.
če pa boš dobil kakršen koli odgovor pa se zmenita za pogovor oz. za srečanje. pogovorita se iskreno o vsem in ji povej vse kar misliš. ne sili v njo. če se bo odločila, da bosta prijatelja, super, če ne pa je tudi bolje da jo pustiš pri miru.

želim ti veliko sreče!

Ja pismo bo bulj tezko da ji napisem ker nisem v slovenji ce ji bom po posti poslal bo trajalo... Samo useno se bi splacala, usaj da ji nasmesek vrnem.. Sei vrjeten ona z mano noce nikoli vec nic met.. Upam da me bo usaj poslusala da ji povem kako je bilo v resnici use to.
Hvala bom naredil tako kot si rekla Razz..
Res hvala za pomoc Smile
Re: Nevem kaj bi 25.3.2012 21:41
slovenc79 pravi:
ti se prvo prepričaj če si se zares spremenil. jaz osebno zasvojenca niti za prijatelja ne bi imel. če je ozdravljen, še mogoče..
najprej ji dokaži, da nisi več tak kot prej. da si se spremenil na bolje. porihtaj si življenje kot je treba, potem pa jo pokliči, na pijačo. najprej ji pusti da sama vidi in se prepriča da si boljši človek, potem pa se ji izpovej Smile

Ja vrjamem da nebi ml niti za frenda , samo zal eni smo padli na to zaradi dost razlogov... Sem si ze porihtu zivljenje in use.. Jp logicno jo ne bom kr neki silu sej tak clovk nisem , ce bo hotla ok ce ne pa kaj cm tako pac je
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Nevem kaj bi 25.3.2012 23:30
karkoli se zgodi, ni pravega razloga da se začneš drogirat. ker enostavno NI rešitev in ti samo škoduje. nekako bežanje pred problemi, ampak le da si jih narediš še več.
veseli me da si se odvadil drog, upam da tako tudi ostane.

če si se res izboljšal te bo 100% spet rada imela. samo pokazat ji moraš na pravi način Smile po mojem mnenju si to zaslužiš, da ti oprosti, ker navsezadnje sploh ni nevem kak big deal. človek včasih reče marsikaj kar ne misli zares. ampak naredi pa vse da se več ne ponovi. srečno Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.