Vrtnice, solze in poljubi

Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Vrtnice, solze in poljubi 20.3.2012 21:37
Vroče je..
Sicer prvi spomladanski dan, a nikoli prej mi ni toplota zažigala dušo.
Zanimivo je, kako ljudje bežimo pred zunanjo nevarnostjo, največkrat nas pa razžira prav navznoter.
Kot kakšna napredna bolezen, ko spozna, da so vsi ljudje sicer naravno zaščiteni z močnim obrambnim mehanizmom, toda s pretkano taktiko se pretihotapijo do najšibkejših točk človeka in ga začnejo obvladovati.
Prav tako velja za ljubezen. Navzven verjetno najbolj 'čisto' čustvo, pod to lepoto se pa skriva poguba, večni obup.
Ta obup doživljamo vsak dan, skriva se med nami povsod. Nikoli ni dovolj.
Srce se ti trga , toda ne moreš dobiti več. Zelo rad verjamem da je pot bolj zanimiva kot cilj, čeprav vsak samo razmišlja če mu bo uspelo priti tja v čimkrajšem času.
Podobno pri ljubezni gledamo kdaj bi čimpreje osvojili osebo, ki nam je všeč, nikoli pa vnaprej ne pomislimo kakšno bo naše trpljenje ob odsotnosti simpatije.
Sam sem bil že odvisen od marsikatere stvari, ponekod celo hudiča. Ja, to je hudič v obliki sivega dima, polnega THC-ja in še kaj drugega bi se najdlo vmes. Droge so živa smrt, a vseeno zelo pogrešljive, moraš znati odgovorno ravnati z njimi.
Toda zaupajte mi, ko rečem da je ljubezen hujša od narkotikov. Svoje spretne lovke prepleta okoli tvojega srca, ko enkrat zagrabi, resna igra se začne za naju dva..
Ko sem prvič v življenju porabil denar za vrtnico namesto za travo, sem vedel da sem močno zaljubljen.
Da ena odvisnost tako dominantno povozi drugo.uff.
Tako močno zaljubljen da sem zalival cele dni šole, samo da bi bil z njo. Dol mi j eviselo za vse, samo čimhitreje sem nekje hotel stakniti denar in jo za vedno odpeljati v moj objem.Takoj pri 18-ih.
Jokal sem, ko je ni bilo zraven. Vsa težava je v tem da ne obstajajo besede, da bi ji povedal kako močno jo imam rad. V poštev pridejo torej samo dejanja.
Nekoč bom oropal banko ter jo odpeljal v nebesa, tukaj si ne zasluži biti. V tem pokvarjenem svetu..
Zgleda da so nekatere duše tako močno povezane, da jih niti smrt ne loči.
Komaj čakam ko bosta okostnjaka objeta. <3

Hvala za pozornost..
lusy • Od: 9.2.2012 • Prispevkov: 25
Re: Vrtnice, solze in poljubi 20.3.2012 21:52
Fuuul dobro razmišljanje... Men je zlo ušeč. Tole z odvisnostjo mi je najboljše... Smile
Bo sledilo še kakšno nadaljevanje? Ker bi ga ful rada prebrala. Wink
Uživi. Smile
nina4 • Od: 28.1.2012 • Prispevkov: 28
Re: Vrtnice, solze in poljubi 21.3.2012 21:00
omojboooog čudovito si vse to opisala !!! respect! Smile še piši Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.