Napila sem se zarad hlač, pol me je pa tip pustil...• LoQiiita
• Od: 7.1.2009
Napila sem se zarad hlač, pol me je pa tip pustil...
21.3.2009 21:38
am.
tku... Zalubla sm se u enga tipa. in pot me je on uprašu in sva hodila..in use je blo lepu in prou..dokler.. En petk je meu en njegou frend bd. in me je tip poklicu če pridm in sm rekla d ja..sam d mi je beda k nimam darila za njegouga frenda,p je reku d je use ok d nei ne skrbim. in ok...grem js ke še z 2 frendicama. in mi reče ana(frendica) deii če spiješ tu kr je u kozarci (not je bla vodka z pivo) ti dam une hlače k so ti ful ušeč. in js tkoii za. in začnem js tu pit dokler se mi vrtet ni začel. (pač preveč sm popila). no in pot so se odloćli d me bodo domou nesl,k še sedet nism mogla. no..in use je ok..js grem spat. in nasledni dan se zbudim in začnem iskat fon. in ga končnu najdem u bundi. in vidm sms. : konc je. ker si se žwalla s kristjanm. Faakk mene je skor pobralu . js kličm frendico d kai nei nardim d tu d sm se žwalla z unim sploh ni res ne nč in una..ja pač mu povei d nisi mela nč s tem njegovim frendom.. ma seii če ne mu bom pa js povedala itq sm bla zdravn (trezna) in sm vidla kai je blu. ...in čez en cait js kličm tipa. in se mi ni oglasu. in mu pišem. in ne odpiše. in kličm unga njegouga frenda kristjana d kai se je zmislu in newem kai in uni meni..sei te je tud on prevaru. fak..še en šok. in js planem u jok..frendica me tolaži in tu. in pot dobim sms..d sm sama kriv k je konc. maa kaaaiiiii?! nism nč delala..usega se spounem in uni meni..d sm js kriva??????? in pot nism šla 2 dni u šulo.. no..in pridm js pot u šulo.. in se pomenim z nim..in uni ja soriii konc je. in js zkaii?? js nism nč nardila za razliko od tebe. deii js ti use oprostim in tu. in on se sam obrne in gre. in pot sm mu po netlogu pisala. in mi napiše : ja seii js vem d ti nisi mela nč z kristjanm pač tu je biu sam izgovor d te pstim. fak..mene skor kap. no uglavnem... on ve d nism mela nč z unim kristjanm in ve sm u njega.. in js pa pot zvem d me je meu sam za ****.. tko d mu ni blo dougčas.. in kaii nei js zdei nardim?? pozabt ga morm ..tu vem.. k itq nebo nikol nč. sam kaku nei ga pozabm??? zalublena sm ku budala u njega..z nim sm se mela nailepše.. in nakonc zvem d se je sam ****.... umrt sm hotla. deiite prosm mi svetovat kku nei ga pozabm.. prosm. k če si ga nebom zbila iz glave..newem kai bo. in mi je full beda ..pa čeprou je že 2 tedna odkar nisva skupi. am.. no..pište keii aide fsm** • EViiLpanda
• Od: 21.3.2009
Re: Napila sem se zarad hlač, pol me je pa tip pustil...
21.3.2009 22:30
eeiii.
full boga si noo... ful neueem kai da nrdišš.čeprou sm že ful tipicam pomagalaa... upam d si usaj dubila hlačee. eo tkole maš... 1.zalub se u druzga.čiz ga pozab (tuojga biušiga).itd 2.dub si enga frenda (lahk unga kristjana) in se postauta čim bliži tipa k te je pustu in se začnita žualit. uglaunm nared ga lubosumnga. magar se s frendico žuali pred nim... mogoč se še kei spomnm... aprou.?? • LoQiiita
• Od: 7.1.2009
21.3.2009 22:35
Hlače sm dobila Ja...
sam kai nimam njega.. res sm se ful zacopala u njega. no.. sam res hvala za nasvete. zlata si. fsm* čau* • Fuucking.Baby.
• Od: 13.10.2008
22.3.2009 14:30
jes bi ga ubila. sicr ne res sam fizično in psihično čist na dno spraula.
sovražm fante k se na tak način špilajo s puncami. po se pa punca čist zatrapa vanga,pa ji on reče d se je zezu. ke je kle logika? dj,nekak ga probi uničt.XD sam pomojem naoš mogla,js tut nisn kr ga maš preuč rada.=* drgač,pa pozabla ga boš s cajtom.in čez neki cajta,js glih nevm kok an? ga boš pozabla,in ti bo zaga useen. usaj pr men je blo tko,**** me je in pol js neki cajta čis u 'komi' in po čez neki cajta mi je blo pa useen. in zde sn se končn spet zalubla,sam me je strah d se mi spet isto ne zgodi. pa good luck.(: • nixx
• Od: 16.3.2009
22.3.2009 15:29
hja no ...mam neke izkušne s tem, kko tipa pozabt, pa vem,da ni lahko... sploh če si fuul u njega...
tko.. jst sm porabla mesec pa pol,da sm ga pozabla, zate pa srčno upam,da ga boš prej !! =D no ja ugvlavnm ..ono ko je predlagala, da se s kristjanom zažval, jaa pomoje bi užgal pr njem, še velik bol bi pa mnde pr teb...velik lažje bi ti blo ga pozabt. Mogoče se boš pol spomnla kak je blo z biušim ...sam pust tte spomine, pa se raj prepusti toku kirme drugem tipu..! =D no jaa, a nameček se pa ne zapirat vase, povej vsem kar je blo, lahk mal nakladaš mogoč ti bo bolš, pa še slab ime bo tip dubu ...če ti je kdaj zaupu kej res tajnega, izkoristi to... daj na netlog, objavi na youtubu ..razširi govorice, kreteni kot je on si ne zaslužjo nič druga kot sam pogubno žiuleje !! ..aja ono ne bit tih, ne bit sama, če tudi nočeš ven se s prjatli družt, PEJT, majke mi da ti bo bolš, vse to ti pravim iz lastnih izkušenj... če greš ven .. pejt u fantovsko družbo ...ne posluši musk k te užalostijo, še posebi ne unih k ti jih je on poslau (če ti jih je) ...vrjemi, več kot boš zunaj majn boš trpela ...jst sem imela glih priložnost, d sm takrat na plesne a valeto hodla in seveda sexy tipčki. pff unga kmeta že ni blo u moji glavi več =DD mapščevala sm se mu tko, da sm na youtube objavla njegovo petje..xDDD no upam,da ga boš čim prej pozabla, ker vem kak to boli aaajd. če še kej rabš sam napiš =D uživi. [: • Fuucking.Baby.
22.3.2009 15:58
nixx pravi:hja no ...mam neke izkušne s tem, kko tipa pozabt, pa vem,da ni lahko... sploh če si fuul u njega...
tko.. jst sm porabla mesec pa pol,da sm ga pozabla, zate pa srčno upam,da ga boš prej !! =D no ja ugvlavnm ..ono ko je predlagala, da se s kristjanom zažval, jaa pomoje bi užgal pr njem, še velik bol bi pa mnde pr teb...velik lažje bi ti blo ga pozabt. Mogoče se boš pol spomnla kak je blo z biušim ...sam pust tte spomine, pa se raj prepusti toku kirme drugem tipu..! =D no jaa, a nameček se pa ne zapirat vase, povej vsem kar je blo, lahk mal nakladaš mogoč ti bo bolš, pa še slab ime bo tip dubu ...če ti je kdaj zaupu kej res tajnega, izkoristi to... daj na netlog, objavi na youtubu ..razširi govorice, kreteni kot je on si ne zaslužjo nič druga kot sam pogubno žiuleje !! ..aja ono ne bit tih, ne bit sama, če tudi nočeš ven se s prjatli družt, PEJT, majke mi da ti bo bolš, vse to ti pravim iz lastnih izkušenj... če greš ven .. pejt u fantovsko družbo ...ne posluši musk k te užalostijo, še posebi ne unih k ti jih je on poslau (če ti jih je) ...vrjemi, več kot boš zunaj majn boš trpela ...jst sem imela glih priložnost, d sm takrat na plesne a valeto hodla in seveda sexy tipčki. pff unga kmeta že ni blo u moji glavi več =DD mapščevala sm se mu tko, da sm na youtube objavla njegovo petje..xDDD no upam,da ga boš čim prej pozabla, ker vem kak to boli aaajd. če še kej rabš sam napiš =D uživi. [: a ti to men? (: emm.js sn unga že puzabla. amapk,useen spomin boli.GRD spomin. Nč niam od njega use stran vrgla. in pol js k sn js misla d sn u njega,sn se tist cajt u mojga frenda začela zatreskavat.>< in skos sma bla skp-vedn. spoznala bolš,sicr se ceu lajf poznama naji je ena moja frendica. k sta bla tta2 učash skp. moja frendica pa on. in fuuul sta bla zalublena. in k sta bla ona2 skp.lani js sn pa misla d sn bla u unga debila men glih ni blo useen no k sta se žvalla.pa take. no in sn prejšn tedn temu mojmu frendu povedla d ga mam rada.in on zdj se do mene obnaša kt d nisn nč rekla. sploh mi ne vrjame. bla sn pa u družbi k sn mu to rekla pa udzadi so se usi drl.:$ in še prej je njegou best frend men reku d ma on mene rd. in js sn bla čist happy. in zde me je strah,d je bla use ****./: drgač sn pa unga več k leto dni mela u glavi,pa še zde ga mam.pač preteklost. • nixx
22.3.2009 16:03
Fuucking.Baby. pravi:
nixx pravi:
hja no ...mam neke izkušne s tem, kko tipa pozabt, pa vem,da ni lahko... sploh če si fuul u njega...
tko.. jst sm porabla mesec pa pol,da sm ga pozabla, zate pa srčno upam,da ga boš prej !! =D no ja ugvlavnm ..ono ko je predlagala, da se s kristjanom zažval, jaa pomoje bi užgal pr njem, še velik bol bi pa mnde pr teb...velik lažje bi ti blo ga pozabt. Mogoče se boš pol spomnla kak je blo z biušim ...sam pust tte spomine, pa se raj prepusti toku kirme drugem tipu..! =D no jaa, a nameček se pa ne zapirat vase, povej vsem kar je blo, lahk mal nakladaš mogoč ti bo bolš, pa še slab ime bo tip dubu ...če ti je kdaj zaupu kej res tajnega, izkoristi to... daj na netlog, objavi na youtubu ..razširi govorice, kreteni kot je on si ne zaslužjo nič druga kot sam pogubno žiuleje !! ..aja ono ne bit tih, ne bit sama, če tudi nočeš ven se s prjatli družt, PEJT, majke mi da ti bo bolš, vse to ti pravim iz lastnih izkušenj... če greš ven .. pejt u fantovsko družbo ...ne posluši musk k te užalostijo, še posebi ne unih k ti jih je on poslau (če ti jih je) ...vrjemi, več kot boš zunaj majn boš trpela ...jst sem imela glih priložnost, d sm takrat na plesne a valeto hodla in seveda sexy tipčki. pff unga kmeta že ni blo u moji glavi več =DD mapščevala sm se mu tko, da sm na youtube objavla njegovo petje..xDDD no upam,da ga boš čim prej pozabla, ker vem kak to boli aaajd. če še kej rabš sam napiš =D uživi. [: a ti to men? (: emm.js sn unga že puzabla. amapk,useen spomin boli.GRD spomin. Nč niam od njega use stran vrgla. in pol js k sn js misla d sn u njega,sn se tist cajt u mojga frenda začela zatreskavat.>< in skos sma bla skp-vedn. spoznala bolš,sicr se ceu lajf poznama naji je ena moja frendica. k sta bla tta2 učash skp. moja frendica pa on. in fuuul sta bla zalublena. in k sta bla ona2 skp.lani js sn pa misla d sn bla u unga debila men glih ni blo useen no k sta se žvalla.pa take. no in sn prejšn tedn temu mojmu frendu povedla d ga mam rada.in on zdj se do mene obnaša kt d nisn nč rekla. sploh mi ne vrjame. bla sn pa u družbi k sn mu to rekla pa udzadi so se usi drl.:$ in še prej je njegou best frend men reku d ma on mene rd. in js sn bla čist happy. in zde me je strah,d je bla use ****./: drgač sn pa unga več k leto dni mela u glavi,pa še zde ga mam.pač preteklost. heh.. to pa je res dolg.. eno leto ... joj joj joj..=/ ...drgaač ..ko si rekla "a ti to men ? (:" ..to je blo ubistvu kot članek.. za ono DoLi.. ak kko že. :Đ heh...pa ja tti tipi, to so lahk neki najlepšga pa neki najhujšga aaajd. užiui. [: • Fuucking.Baby.
22.3.2009 16:14
hh nixx sorry.;*
neki sn zmešalaa.(: • nixx
22.3.2009 16:19
Fuucking.Baby. pravi:hh nixx sorry.;*
neki sn zmešalaa.(: aah sej ni pene :Đ • Vita
• Od: 6.2.2009
23.3.2009 13:25
jahh tipa je res teško pozabit..
js sm se junija lani u enga tk zatrapala da je biu joj.. po tem ga nism nikol več vidla. rečmo da sm ga pozabla.. sam je trajalo do decembra, ko sm se u drugega zatrapala.. in zdj sm spet čist na tleh.. on sicer neve da sm u njega sam vedno ko se pogledama se nasmeji, pa vedno ko se vidima si pomahama... sam zdj njega ne morm pozabit. pa tut ko grem razmišlat o unmu ko sem bla prej u njega (lansko poletje) se mi zdi da sm še kr.. ok nism sam pač prebolela sm ga, pozabit ga pa nikkr ne morm. zdj bi pa rada prebolela tega ko sm zdj u njega, kr res ne zdržim več. u njega sm pa že približno 3 al 4 mesce. teško mi ga je pozabit, če ga vidim usak dan u šoli.. PLEASEEE HEELP! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.