Vzgojiteljska šola Celje pumagi

abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Vzgojiteljska šola Celje pumagi 18.3.2012 19:06
js sm se upisala u zdravstveno celje sam men se zdi da ne bom sprejeta. in za rezervo sm si to šolo zbrala in zanima me naslednje : gre gdo sem? a morš inštrumente igrat že pred 1.letnikam al se tm naučiš? a so omejitve? kr če so omejitve pual škoda d se kje upišem. a gdo hod kje? če, kako je tam? res vam bom hvaležna za odgovore
izaa16staar • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 30
Re: Vzgojiteljska šola Celje pumagi 18.3.2012 20:58
Heej. Js sm zej 1.letnik gcc, smer predšolska vzgoja. Mi smo lani mel umejitve, kr se jih je več upisal.Tk da fajn piši NPZje.
Glede inštrumentov pa tak: Znat ti ni treba nič. Kr mi letos pri klavirju nismo vedl nič, in se nam je začel šele 2 polletje. In verjem, velik jih ni znal špilat, sam itak tm use zveš. Špilamo tut zvončke,kar pa ni glih težk.Smile
Men ni žau, da sm se upisala sm, čeprau nism mela odličnega uspeha, ampak sam prau doberga, sm useen pršla not. Center je ful uredu, da se zmenit z učitlim, sam pa ti bom tak rekla. Kr mamo pouk popoudne, se je treba velik stvrem odpovedat. Sam če se boš useen upisala, boš zlo dobr izbrala. Če te pa še kj zanima pa povej. Smile
Re: Vzgojiteljska šola Celje pumagi 19.3.2012 17:51
izaa16staar pravi:
Heej. Js sm zej 1.letnik gcc, smer predšolska vzgoja. Mi smo lani mel umejitve, kr se jih je več upisal.Tk da fajn piši NPZje.
Glede inštrumentov pa tak: Znat ti ni treba nič. Kr mi letos pri klavirju nismo vedl nič, in se nam je začel šele 2 polletje. In verjem, velik jih ni znal špilat, sam itak tm use zveš. Špilamo tut zvončke,kar pa ni glih težk.Smile
Men ni žau, da sm se upisala sm, čeprau nism mela odličnega uspeha, ampak sam prau doberga, sm useen pršla not. Center je ful uredu, da se zmenit z učitlim, sam pa ti bom tak rekla. Kr mamo pouk popoudne, se je treba velik stvrem odpovedat. Sam če se boš useen upisala, boš zlo dobr izbrala. Če te pa še kj zanima pa povej. Smile

sam tu je tku... js bi si to šolo zbrala za nadomestno šolo, če me v zdravstveni ne sprejmejo tko da, če bojo omejitve se itak ne bom mogla upisat. če me razumeš. pa to me zanima... a pr vs je obvezn plavanje? kr če je, pual s js ne bom upisala, kr se bojim vode. pa še to, če me u zdravstveni ne sprejmejo pa če rečmo d me u vzgojiteljski sprejmejo a je kej hudga č mam govorno napako? ztu kr č bom uzgojitlca bom mugla otroke učit guvurit alneki in zej m zanima č je tu prublem? pa hvala d si idgovorila. pa kuk oddelku pa je z vzgojitelsko u celju?
izaa16staar • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 30
Re: Vzgojiteljska šola Celje pumagi 19.3.2012 23:31
Am, plavanje mormo 1.letniki opravit, kr delamo z otroci in kao mormo znat. Sam če prneseš zdravniško opravičilo, ti tak nemrjo nč.Za govorno napako neb vedla, sam pomoje se useejn da.oz če jih boš že glih učila, morš razločn govorit. no na to ti neznam glih odgovorit, sam če hočeš, lahko prašam u šoli pa ti sporočim. Vzgojitelska je sam na centru, drgač pa mamo 3 razrede:1.a,1.h,1.j.
Če ne prideš na zdraustveno, te bomo vesel na centru. Smile če še pa rabiš kej pa sporoči. Smile
Re: Vzgojiteljska šola Celje pumagi 20.3.2012 19:48
ok thanks

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.