2 priložnost?• Petraa :3
• Od: 23.11.2011
2 priložnost?
16.3.2012 16:17
Kaj bi vi nardil, če bi vs oseba pustila brez razloga in bi vedl da vam je lagala vs čas, nasledn dan bi se pa opravičvala, da ji je žau, da ne more žvet brez tebe itd. Bi ji dali 2 priložnost?
• norisknofun
• Od: 25.2.2012
Re: 2 priložnost?
16.3.2012 16:46
ItsOK pravi:Kaj bi vi nardil, če bi vs oseba pustila brez razloga in bi vedl da vam je lagala vs čas, nasledn dan bi se pa opravičvala, da ji je žau, da ne more žvet brez tebe itd. Bi ji dali 2 priložnost?
če bi se res iskreno opravičla pa močno potrudla bi jst vrjetno dala še 1 možnost • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
17.3.2012 14:10
Lagala vs čas? ..Mislm da če oseba resno ne more brez tebe živet in da te ma najrajš nebi NIKOL lagala, sploh pa ne ves čas.
Tko da ne, jst tej osebi nebi dala druge priložnosti, • katty00
• Od: 1.3.2012
18.3.2012 11:17
nooo.. fuul zapleeteenoo... paač odviisno kaaku see je začeelu.. sam če bi see rees fuul leepo leepo leepo.. preeprosto srčkano opraviiču bi dalaaa še 1 šaanso.. ne ueem kako druugi.. taku bi jst nardila • slovenc79
• Od: 19.8.2011
18.3.2012 16:25
katty00 tale tvooj zaaadet tiipkaanjee.. jee fuul teežkoo braat noo :S
drugač pa, odvisno.. glede česa je lagal, zakaj te je pustil (brez razloga sigurno ni) ampak globalno gledano: ne, jaz ne bi dal druge priložnosti. če imaš nekoga rad ne delaš tega. • meandhe
• Od: 5.2.2012
18.3.2012 17:12
Če bi ga res imela rada in, če bi se mi res iskreno opravičil in bi se mu videlo, da mu je žal za njegova dejanja bi mu vsekakor dala drugo priložnost! • Dejan
• Od: 18.3.2012
19.3.2012 15:16
Hmm... Mislim si da ima vsak 2 priložnost. Odvisno pa je o čem se je lagalo a ne. Če je res tok hudo v vsem lagala si enostavno ne zasluži. Če je bilo to v malenkosti in imaš to osebo res rad se lahko z njo pomeniš in pač poveš ta svoje.
Drugače pa ja če imaš nekoga rad mu ne lažeš. Ne rečem kdaj pač kako malenkost da jo ne razjeziš ali kokrol • katty00
19.3.2012 19:53
slovenc.. in kuga te taaku zelo mot.????
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
19.3.2012 20:22
da se ful težko bere. sicer piši kakor hočeš, sam a ni fora pisanja to da te čim več ljudi razume? • katty00
20.3.2012 16:33
ja leej mii je že taaku ušeeeč... !!
• TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
20.3.2012 16:42
ItsOK pravi:Kaj bi vi nardil, če bi vs oseba pustila brez razloga in bi vedl da vam je lagala vs čas, nasledn dan bi se pa opravičvala, da ji je žau, da ne more žvet brez tebe itd. Bi ji dali 2 priložnost?
Pozdravljen ItsOK. Vsak je drugačen in ima svoje mnenje. Noben ti ne more povedati kaj je prav, da narediš in kaj ne. To je tvoja odločitev, lahko pa ti pomagamo z smernicami. Predvsem je odvisno od vajine zrelosti, če sta bila skupaj že dolgo in si zaupata in če ti obljubi, da ti ne bo več lagala in ti verjameš tej osebi, zato ker veš, da to kar reče velja, potem nimaš nobene skrbi in ji lahko daš še eno priložnost, vendar zadnjo in to ji daj vedeti. Če pa imata probleme z zaupanjem in komuniciranjem in si jo pri laži že zalotil tudi prej čeprav ti je obljubila da je bilo zadnič, potem se ne smeš slepiti, saj ni rečeno, da tega ne bo naredila ponovno. Poglej glede zapustitve brez razloga - ne obstaja, vedno je nek razlog pa čeprav mogoče ni tako resen. Probaj se dokopati do njega in potem boš izvedel kaj sta počela narobe, da je do tega prišlo. Pa vso srelčo. Ekipa TMM • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
21.3.2012 16:23
katty00 res je nadležno mau. piš kukr govoriš ane >< keeer dvooomim daa skoor usaaaaak saamooooglaaasniik tooook poteeegneeeš. ampak ja. >.>
js mislm da mu/ji ne bi dala druge priložnosti ampak ja. je pa res da če se gre o nekih malih zadevah je uredu. pa da se res vid da mu/ji je žou. pa če te je pustu/ila je tut mogu/la met kak razlog. ne more se kr tko zajbavat iz tebe... • katty00
21.3.2012 16:30
leeej jst normalnu preberm... x-(
• TeenGirl
• Od: 23.3.2012
21.4.2012 16:48
Jst ne vem če bi dala 2. priložnost..če je vs čas lagal, mu neb verjela da ne more živet brez mene..če bi me meu res rad, me neb prizadeu, pa mi lagal..če maš nekoga rad, je lahko odpuščat, ampak če maš pa sebe raje od njega, pa ne boš kar tako oprostila, ker veš da boš s tem pohodla sebe..
jst osebno nočem prizadet drugih in se trudim da jih ne bi, če pa jih že, se zlo trudim, da bi popravla vse skupi in pa zlo težko odpustim, ko me kdo prizadane..enmu fantu dve leti nism odpustila, za tist kar mi je naredu (podobno kot tebi, sam še mal več stvari), pol sm ugotovila, da ga mam še vedno rada in bi ga rada nazaj, pol sm mu 'odpustila', ampak še to sam za dva dni, ko me je zavrnu in reku da noče več nič z mano met..zdej mislim da sem mu oprostila, ker sva bla takrat še 'otroka', in zdej verjamem da tega ne bi več naredu.. odloči se sama a mu boš oprostila al ne, ker samo ti veš a je vreden tega da mu daš še eno priložnost al ne..have fun • lobeck
• Od: 16.4.2012
21.4.2012 18:56
tu je odvisno kak karakter si ti pa o čem ti je oseba lagala .. to moraš sama presodit če je to osebo izučilo in ne bo ponovila te napake .... posebno če ta še v sredni ali osnouni šoli .. se te napake hitro ponovijo
srečno • OnDarkSide
• Od: 17.9.2012
10.10.2012 16:58
tuki je odvisn kok ti ta oseba pomen...če ti res fuŁ velik pomen, ampak res velik, pol daš še eno šanso...sam zdej boš imela skos u mislih...a mi laže? res...kr vem...sm zdj sprobou in je kr težko... :/
• 13tamala
• Od: 20.8.2011
10.10.2012 21:47
Petraa :3 pravi:Kaj bi vi nardil, če bi vs oseba pustila brez razloga in bi vedl da vam je lagala vs čas, nasledn dan bi se pa opravičvala, da ji je žau, da ne more žvet brez tebe itd. Bi ji dali 2 priložnost?
Če bi me oseba resnično prizadela, ji ne bi dala druge možnosti... Ker če laže enkral, je 99% da bo tudi večkrat. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.