SIMPATIJA NA TELEFONU?• saaaraaa
• Od: 5.9.2010
SIMPATIJA NA TELEFONU?
15.3.2012 15:59
z enim tipom k mi je zlo ušeč sva si zčlna pisat prek smsow pa tut po fbju in zdj me zanima če bi govorila po fonu o čem govorit.. če ma kdo kak predlog, kaka uprašanja, teme, karkoli? prosm.. k je čudno če pride tista neprijetna tišina pa nočem tega
in še če hoče kdo delit kako zgodbico al iskušnje o tej temi? • Tiashy2
• Od: 6.3.2012
Re: SIMPATIJA NA TELEFONU?
15.3.2012 18:04
Napiši si teme prej na kak list, da ne boš potem čist zgubljena. Super je, če je fant zgovoren, ker bo potem nekak on poskrbel da ne bo tišine, če pa ni, bo pa bolj težko, ampak verjamem da ti bo uspelo. Tišina je nekaj povsem naravnega, tako da če se 30 sekund ne bosta kaj pogovarjala je še vedno ok. Moraš si tudi malo časa vzeti za razmislek kaj bi rekel. Drugače pa teme o katerih lahko govorita so :
1. šola - v katero šolo hodi,... 2. klubi, kamor rada hodita v petkih, sobotah zvečer 3. filmi, glasba - ugotovita kakšen okus imata 4. domače živali - če imaš ti kakšno žival, mu poveš o tem, če ima on kakšno žival, ga o tem sprašuješ Ampak ne mu vse o sebi razkriti takoj, tako si te bo še bolj želel, ker boš zanj skrivnost, ki jo bo počasi odkrival. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.