Biseksualci?1 | 2 | >>• Lizikaa
• Od: 20.2.2009
Biseksualci?
20.3.2009 23:16
no mene pa zanima kaj mislite o ljudeh ki so bisexsual. .
Men osebno se to ne zdi nx takega.. se mi zdi čisto normalna stvar K večjemu mi je všeč ker lahko sprobaš oboje • somegirl
• Od: 20.3.2009
Re: BISEXSUAL
21.3.2009 8:42
Lizikaa pravi:no mene pa zanima kaj mislite o ljudeh ki so bisexsual. .
Men osebno se to ne zdi nx takega.. se mi zdi čisto normalna stvar K večjemu mi je všeč ker lahko sprobaš oboje se strinjam, k nwm kua je enim k jih sowražjo k so pač taki al pa so homosexualni..jst osebno nimam nč proti njim k par folka k so bisexualci pa homosexualci poznam in so čist fajn pa prjazni..pa k so tok proti njim d bi se puručil pa mel utroke, pa jst vedn rečm d nej jih pustijo pr mer in nej se brigajo zase k oni drugim nč nočjo..a se spomnte unga primera ene punce Ane iz hrvaške d je mislm, k sta jo starša dala za več let zapret u nurišnco ker je d je lezbijka in uradno so jo kao zdravl zarad udvisnosti od mamil k jih nkol ni jemala.mislm take je za ubit z metkom u čelo!te2 tastara2 bi rabla psihiatra! in a so misll d jo bojo odvadl al kua?u tolkih letih je sam trawme dubila ta Ana.pa kam gre ta svet! • maruska12
• Od: 17.3.2009
...
21.3.2009 12:34
Bisexsual. • Screaam
• Od: 14.3.2009
Re: Biseksualci?
21.3.2009 14:46
niam nix proti njim.. naj foLk deLa kar mu paše dokler ne grejo čez meje. • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
Re: ...
21.3.2009 15:05
maruska12 pravi:Bisexsual.
ja js sm tut bi in tko opažam da to ljudi dlih ne mot tok ko da si homo..nekaterim je to še všeč lol in tko tut js ne obsojam ne homo ne bi ne hetero..nej bo folk tko ko mu paše..
• Lizikaa
• Od: 20.2.2009
24.3.2009 21:07
Jaa seii jst sem tut bi ..
Sam nevem nekatere to ful moti .. Pa naspotujejo lezbičnim porokam pa gejevskim.. pa nevem kaj še use.. Aja pa huaLa za vaša mnenja • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
24.3.2009 21:11
al pa tut tko Npr. na netlogu..če dodaš kako punco pa da ve da si bi..kr tisto back off..a dj no pa sj nism tam posiljevalka da te bom ...
eh eni ljudje so čudni.. • crazyteja
• Od: 21.10.2008
25.3.2009 0:08
Tud js niam nč proti njim k sm tut sama bi..
na začetki so vsi tak back off ampk so pol me sprejel. pa punca misl d če si bi al pa lezba d takoj njo boš napadla..to je tko ko pr tipih..eni so ti ušeč eni niso mislim da bi poroke istspolnih partnerjev bile dovoljene saj vsak ma svoj life. moji stari sovražjo bi in homo in so se ful težko sprjaznli s tem.. so me hotl k psihiatri poslat tko ko uno Ano z Hrvaške. če so oni hetero nj bojo..bisexualci smo tut ludje sam k mamo pač radi oba spola..nvm ka ma folk proti tem.. podpiram homo in bi.. na to temo bi mogla bit odprta tut kakšna organizacija ku to podpira.. • smoki
• Od: 17.10.2008
25.3.2009 19:18
bisexual * niiam nć proti ker to sm tud jst :/ će komu kej ni ušeć naj **** na žiuce mi grejo tisti k me gledajo kda sm drugaćna od njih kt da je wažn kko si spolno usmerjen alpa kej si kar si • cold
• Od: 15.4.2009
15.4.2009 16:36
sem bi. in? dozdaj imam bolj ali manj dobre izkušnje(tisti ki vejo so to bolj ali manj sprejeli) tako da me niti ne sekira kaj si drugi mislijo...
pa na živce mi grejo punce ki so bi samo zato ker je to IN. mislim: WTF?! glede organizacije: jih je kar nekaj, tudi pri nas, pobrskaj po netu • kid.
• Od: 15.10.2008
15.4.2009 17:34
priznam.. jz sem tut bi, pa sn čist ponosna na to ka sem (: če komu kej ni ušeč, ma bmk za njegovo mnenje. tut mi smo navadni smrtniki, nič drugačni od drugih ljudi.. usi smo iz mesa in krvi.
• love9bitch
• Od: 28.3.2009
15.4.2009 18:15
nimam nic pritu B-jam, ce so B dekleta. ni mi pa vredu ce so B fantje(po mojem drugace zgleda). seveda, da se to ne dogaja v javnosti, saj s enismo tako razviti, da bi se lahko to dogajalo.
nic nimam tudi proti lezbikam. sem pa prti pedrom. verjetno zato, ker sem fant(verjetno je puncam obratno). drugace, pa DELNO nisem zato, da imajo homoseksualci otroke. naj se porocjo, ce se zelijo, saj je to njihovo mnenje. ker ce bi imeli pedri otroke, kaj bi jim rekli njihovi vrstniki vsi bi jih ****, da imajo starsa pedra. in po mojem more biti v zakonu ena trda roka in mehka. vsekakor pa nebi toleriral homo- spolnih odnosov v javnosti. naj bodo homo, vendar ne na javnem kraju • Juliet013
• Od: 3.2.2009
15.4.2009 19:25
ja itak, zdej ste pa kr usi bi. Hellou, don't pull my leg! drgač pa nimam nč proti njim. let people be who they are. z usm vred... love9bitch pravi: nimam nic pritu B-jam, ce so B dekleta. ni mi pa vredu ce so B fantje(po mojem drugace zgleda). seveda, da se to ne dogaja v javnosti, saj s enismo tako razviti, da bi se lahko to dogajalo.
nic nimam tudi proti lezbikam. sem pa prti pedrom. verjetno zato, ker sem fant(verjetno je puncam obratno). drugace, pa DELNO nisem zato, da imajo homoseksualci otroke. naj se porocjo, ce se zelijo, saj je to njihovo mnenje. ker ce bi imeli pedri otroke, kaj bi jim rekli njihovi vrstniki vsi bi jih ****, da imajo starsa pedra. in po mojem more biti v zakonu ena trda roka in mehka. vsekakor pa nebi toleriral homo- spolnih odnosov v javnosti. naj bodo homo, vendar ne na javnem kraju okej, kokr ste uidl sm poudarla ene par stvari: 1. zakaj ne u jaunosti? sepraui je tep popounoma normalno če uidš tipa pa punco k se žvalita, če sta pa 2 tipa je pa grozn? itak dandanes kr dost tipou zgleda k d so puce. 2. kaj je razlika med pedri pa lezbijkami? mislm tko. a so eni ueč uredni k drugi? tukej je spet isto. pač se majo radi. neuem zakaj bi omejeval lubezn k je je že itak premau! 3. ena trda roka in mehka? kokr moška trda in ženska mehka? pa a žuimo u 21. stoletju al ne?! moški so lah glih tko nežni in ženske grobe. tko da če mene uprašaš, maš lahko 2 moška alpa 2 ženski k sta si popounoma različna in mata lah še bolši odnos do otrok in sta bolša starša kokr ''normaln'' par. pa ne sam 2, lah je tut sam edn. sej dandans mamo ful samohraniuceu. in res je učasih bolš met sam 1ga starša alpa 2 istospolna kokr 2 - mamo pa očeta. kar pa se tiče same teme: če si bi, nimaš na izbiro sam tm okol 3,5 miljarde ludi, ampk 7! kul ane? feel free to do so. doesn't bother me. • love9bitch
15.4.2009 20:37
ne ne pravim, da ni razlikemed lezbikam in pedri. samo jaz osebno imam vec proti lezbikam, drugace, je pa isto.
ampak po eni strani mas prav, glede trdein mehke roke. ampak meni nebi bilo vseeo, ce bi ila moja starsa pedra, prav tako pa ne lezbike • dari
• Od: 8.3.2009
....
15.4.2009 20:49
vidm da sam šjore pišste to da ste biseksualke...
sej to je pr večini šjor u zdejšnih časih že normalno... mislm pr ns tipih je mal drgači to bit biseksualc... jst seveda nism in nikoli ne bom... mislm jst sm bl proti ku kr pej za ... kr narava ns je ustvarla de smo različni spoli skupej ne pa enaki... • love9bitch
Re: ....
15.4.2009 21:43
dari pravi:vidm da sam šjore pišste to da ste biseksualke...
sej to je pr večini šjor u zdejšnih časih že normalno... mislm pr ns tipih je mal drgači to bit biseksualc... jst seveda nism in nikoli ne bom... mislm jst sm bl proti ku kr pej za ... kr narava ns je ustvarla de smo različni spoli skupej ne pa enaki... podpis! • manciii
• Od: 12.1.2009
16.4.2009 19:47
Am....Jst osebno nimam nič proti da je folk bi....če je,pač je jbg In to je res, da ns je narava ustvarla drugačne zato ,da bi se lahko ujemal...se razmnoževal in imel otroke... Sam usak tolk ga mal usere pa bi nastanejo( brez zamere usi k ste bi)In edin kar se mi ne zdi pametno je to, da se odločjo za otroke Nei se poročajo,žwaljo po ulicah, ****...sam otroke nej namir pustijo....kr otrok le rabi mamo in očeta in ne dva enako usmerjena....pomoje more bit otrokom to fulll bed ....usai men bi blo • love9bitch
16.4.2009 22:30
manciii pravi:Am....Jst osebno nimam nič proti da je folk bi....če je,pač je jbg
In to je res, da ns je narava ustvarla drugačne zato ,da bi se lahko ujemal...se razmnoževal in imel otroke... Sam usak tolk ga mal usere pa bi nastanejo( brez zamere usi k ste bi)In edin kar se mi ne zdi pametno je to, da se odločjo za otroke Nei se poročajo,žwaljo po ulicah, ****...sam otroke nej namir pustijo....kr otrok le rabi mamo in očeta in ne dva enako usmerjena....pomoje more bit otrokom to fulll bed ....usai men bi blo sej ce si BI nisi "homo"(neke vrste ze. ampak BI pomeni, da imas fanta in punco • smeskica22
• Od: 12.3.2009
17.4.2009 15:50
js pa nimam nekih predsodkov če je nekdo biseksualc al pa tut pred lezbijkami pa geji ne. Nevem zaka bi si mogla zarad tega delat norce iz nekoga? Se mi zdi čist mimo in ful grdo od tistih ko majo kaj proti njim... Pač js za sebe vem da so mi ušeč tipi, da pa bi kda se zalizala z punco • SsAaRrAaHh
• Od: 18.2.2009
2.5.2009 22:19
smeskica22 pravi:js pa nimam nekih predsodkov če je nekdo biseksualc al pa tut pred lezbijkami pa geji ne. Nevem zaka bi si mogla zarad tega delat norce iz nekoga? Se mi zdi čist mimo in ful grdo od tistih ko majo kaj proti njim... Pač js za sebe vem da so mi ušeč tipi, da pa bi kda se zalizala z punco
jah ... jst sama sm bi in hodim sz fantom sz punco se pa po žurih zalizavamo pa muckamo pa kej več .. tud drgač ko se vidimo .. fora je u tem da punce natančno vemo kaj nam paše in če sva 2 punci skupo je užitkow še pa še .....ajd mej se pa provi če maš priložnost tudi s punco .. je ful HOT • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
20.6.2009 16:18
Jas sem tudi bi ia. Me ni sram priznat in mi je prav lepo da sem Mi pa gre na živce, da folk misli da če si zaj bi, da si lejzba. Ni mi jasno to. To sta dve stvari, ne pa kr eno. Drugače pa mislim, da je dedom všeč če je baba bi. • kaiaTHEmonster
• Od: 20.6.2009
20.6.2009 16:31
smeskica22 pravi:js pa nimam nekih predsodkov če je nekdo biseksualc al pa tut pred lezbijkami pa geji ne. Nevem zaka bi si mogla zarad tega delat norce iz nekoga? Se mi zdi čist mimo in ful grdo od tistih ko majo kaj proti njim... Pač js za sebe vem da so mi ušeč tipi, da pa bi kda se zalizala z punco
zakaj mora bit svet tak? da če nisi normalno usmerjen pa lep pa suh pa tko dalje da si pa ful neki drugačn. bisexualci pa geji pa tko dalje majo svoj lajf in se brigajo zase tisti k jim pa kej ni ušeč nej se pa zase. dobr men osebno so tipi mau weč ušeč k punce sam useen bi probala kko ie k se zažwałiš s punco.. me nebi blo nč sram če bi to u jaunosti probala.. svet je pač tak da ustwariamo vezi med sabo NE glede na to kašni smo. mi smo taki da se mamo radi ne pa zdei da ludi presojamo po tem a je črnc a je gej alpa kej podobnga.. usi smo tuki na tem svetu zarad enga razloga : LUBEZNI in potrudte se jo zaužit čim več k lajf pr enih ne traja doug * • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
3.8.2009 17:05
če jim paše, zaka pa ne_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
3.8.2009 19:26
love9bitch pravi:nimam nic pritu B-jam, ce so B dekleta. ni mi pa vredu ce so B fantje(po mojem drugace zgleda). seveda, da se to ne dogaja v javnosti, saj s enismo tako razviti, da bi se lahko to dogajalo.
nic nimam tudi proti lezbikam. sem pa prti pedrom. verjetno zato, ker sem fant(verjetno je puncam obratno). drugace, pa DELNO nisem zato, da imajo homoseksualci otroke. naj se porocjo, ce se zelijo, saj je to njihovo mnenje. ker ce bi imeli pedri otroke, kaj bi jim rekli njihovi vrstniki vsi bi jih ****, da imajo starsa pedra. in po mojem more biti v zakonu ena trda roka in mehka. vsekakor pa nebi toleriral homo- spolnih odnosov v javnosti. naj bodo homo, vendar ne na javnem kraju jas tudi nimam nič proti njim samo otrok pa jim jas nebi dala. ko pol pridejo v šolo pa jih vsi postrani gledajo pa *****o v glavo ko deca niti nevejo ka je mama pa kaj oče. pol ti otroci pomoje nikol nebojo normalni. to je moje mnenje, ne me zdaj napadat. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.