Verjameš v ure? če je naprimer 20:20?

meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Verjameš v ure? če je naprimer 20:20? 29.2.2012 21:25
Hej!
Verjameš, da se ti želja uresniči, če si jo zaželiš takrat, ko je 20:20 , 12:12 ... ali je to ponovno en navaden lari fari? Si je kateri/katera od vas že kaj zaželela/zaželel, se ti je potem to tudi uresničilo? In še nekaj.. verjamete v to, da ima vsaka vsaka ura svoj pomen, če na njo pogledaš kot je to: [link] ?Smile .. kdo izmed vas verjame v horoskop? :p hvala!
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: Verjameš v ure? če je naprimer 20:20? 1.3.2012 11:29
želja se ti vedno loh uresnič, sam u to morš vrjet. In če vrjamš v te ure se ti pol pač tut želja an Smile sam nemorš prčakvat da bo tp padl z neba..naprimr petkica, ampak morš zato tut neki nrdit.
za tele ure mam tut jst. hh sam sploh nevem, to mam tko za zabavo in sanjarjenje. kokrat bi me mogu že tip polubt jao haha Evil or Very Mad Če pa naprimr misli nate pa te fore, pa pumislm, da se vsaka stvar zgudi z razlogom, eprav da sm pugledala na uro an.. Rolling Eyes
Horoskop pa sam tko iz radovednosti, učasih kj zadane učasih ne.
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: Verjameš v ure? če je naprimer 20:20? 1.3.2012 16:49
Kr neki:D
Re: Verjameš v ure? če je naprimer 20:20? 1.3.2012 18:27
horoskop,bol tak,iz zanimanja,pa za zabavo..učasih kej zadane,sam
ponavad pa ne..
te ure,pa tak..neki se mi uresniči,neki pa ne.. sam vedno ko
mi pa pride: "srečala se bosta"..to se pa pol čist vedno tut zgodi..druge
stvari npr..položil te bo..in te..te se mi pa niso še nikol uresničle.. Smile
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Verjameš v ure? če je naprimer 20:20? 2.3.2012 9:00
Mah to so šolske fore.. Laughing Meni je to osebno hecno..
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: Verjameš v ure? če je naprimer 20:20? 2.3.2012 16:36
jao pol bi mene moja simpatija že davno zaliznla pa mi dala darilo haha Very Happy
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Verjameš v ure? če je naprimer 20:20? 2.3.2012 17:02
največja bedarija..primer: najstnica je zalublena v nedoseglivga fanta: zdej k pa čist po naključju pogleda na uro bo pa postala kr njegova punca:)

horoskopi pa ista stvar..same bedarije..predstavli si kolk slovencev je levov, rib, tehtnic..itd..
ena neumna oseba k se dela da je vedeževalka napiše 12 različnih stvari in zdej bi nej to za vse ribe držalo..primer seveda:)

jst vrjamem samo v astrologijo in značilonosti znamenj, da so si znamenja podobna pa vpliv ascedentov....
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Verjameš v ure? če je naprimer 20:20? 2.3.2012 19:41
jaz pravim tako: saj je fajn verjet v te stvari, ampak zanašat na to se pa NE SMEŠ. je fajn da se dobro počutiš včasih (npr. 3krat potrkaš na les za srečo, itd..)
PinkStar • Od: 30.12.2009 • Prispevkov: 50
Re: Verjameš v ure? če je naprimer 20:20? 3.3.2012 15:13
Justmexoxo pravi:
Hej!
Verjameš, da se ti želja uresniči, če si jo zaželiš takrat, ko je 20:20 , 12:12 ... ali je to ponovno en navaden lari fari? Si je kateri/katera od vas že kaj zaželela/zaželel, se ti je potem to tudi uresničilo? In še nekaj.. verjamete v to, da ima vsaka vsaka ura svoj pomen, če na njo pogledaš kot je to: [link] ?Smile .. kdo izmed vas verjame v horoskop? :p hvala!

Mnja. Glede teh ur; to je res en lari fari. Sj je kul, če pogledaš nanjo in vidš d neki fajnga pol piše, sam stvari se uresničjo le, če sam delaš na tem.Very Happy
V horoskop pa ne verjamem. Preberem ga za zabavo d pol vidm al se je kej uresničl al ne..Je pa zlo zanimiv opis astroloških znamenj, ki pa kar zadane-v to verjamem.=)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.