pirsingi :)

nina4 • Od: 28.1.2012 • Prispevkov: 28
pirsingi :) 27.2.2012 18:30
Živjo!
Vem da je bla ta tema že dostkrat načeta, ampak res rabim nasvet. Smile
Pač zadnje čase mam fuul napade na pirsinge. In zdej res nevem kam nej si dam:
- v nos
- v usta (zgornja ustnica)
- v popek
- al pa tole: [link]
Povejte če mate že kakšne izkušnje s tem. Če fejst boli? Kje je po vaše najbolš?
Prosim razpište se!! Wink
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: pirsingi :) 28.2.2012 14:30
Bolečina je odvisna od tega kak prag bolečine imaš.. Pač boli takrat ko pikne, pri tatujih je ponavadi tko, da na določenih delih bolj boli.. Kam si ga boš dal/a se boš morala pa sama odločit, tukaj ti ne morem svetovat..
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: pirsingi :) 2.3.2012 19:14
drugač imam najraje če ga ni, je pa tud fajn če je kakšen. da bi bla pa cela popirsana pa ne Sad moja ljubezen ga ma na spodnji ustnici in ji čist paše <3

pomoje v nos najmanj boli.

lahko pa počakaš da te ta napad mine Very Happy
nina4 • Od: 28.1.2012 • Prispevkov: 28
Re: pirsingi :) 3.3.2012 12:14
da bi bla pa cela popirsana pa ne Crying or Very sad

ne sej to nebi bila Smile mi grdo,ampak se res nemorem odločit Smile drugače pa hvala obema Smile
+ če kdo ve kje najbolše to nrdijo? exit,cult? kje v kranju po možnosti?
ancooo • Od: 14.2.2011 • Prispevkov: 36
Re: pirsingi :) 3.3.2012 12:32
Pejt u Culta!! ....v Exitu so že parim mojim prjatlom zasral use :/

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.