Kaj vas na punci privlači:!!!!

miijaaw • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 53 • Kraj: Celje
Kaj vas na punci privlači:!!!! 24.2.2012 8:19
Tule napišite kaj vas na punci ali ženski privlači.....Kaj vas takoj potegne k njej.....Kakšna naj bo da se boste zanimali znanjo???
Re: Kaj vas na punci privlači:!!!! 24.2.2012 10:13
Ne gledam toliko na zunanjost.. Pač zgolj toliko, da mi je privlačna in to je to, če pa nima v glavi pošlihtano je dzabe zunanja lepota.. Drugače pa najbolj so mi ušeč na zunanjosti učki pa obraz..
iPoison • Od: 6.10.2011 • Prispevkov: 18
Re: Kaj vas na punci privlači:!!!! 24.2.2012 16:44
No men je tud pr zunanjosti najpomembnejše, da ima luštkan obrazek Smile Če ima tak obraz, ima vse drugo tud nekak tako, da mi je všeč še vse ostalo zraven Smile [/i]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.