Ko obračajo hrbte.• irish
• Od: 12.2.2012
Ko obračajo hrbte.
23.2.2012 19:36
Imam občutek da me vsi zapuščajo, frendi opravljajo, da nimam nikogar. Pogosto sem sama doma. Mobi je vedno tiho, nihče se ne spomni name. Druge punce pa kar tekmujejo med sabo katera ima večji račun ob koncu meseca, vse imajo po vsaj deset oboževalcev, jaz pa... nobenega. Nihče me ne mara.
Doma se ne zmenijo zame. Kot da ne obstajam. V šoli vsi teptajo po meni. V ničemer nisem dovolj dobra. Tip ki ga imam rada pa je nedosegljiv. PRAVIČNO?!?! Je prav da je vse to na meni? Kaj naj storim, da se bodo stvari vsaj malo izboljšale? Res ne vem kaj naj. • MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Re: Ko obračajo hrbte.
23.2.2012 21:01
Jzt mam čiist isti problem Zdej sm probala se mal družit z starimi prjatli pa si iskat nove, čprov je težk k sm bol sramežliva, sploh pri navezovanju stikov... Tud fajn u katerga sm zalublena je zame prav tako nedosegljiv in ga hočm pozabit... pa mi ne gre glih najbolš... Glede prjatlc pa se kr vrtim v krogu, mal so si spet dobre z mano, pol pa spet nič... Drgač pa tut jzt nwm ka nj nrdim • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
23.2.2012 23:17
irish pravi:Imam občutek da me vsi zapuščajo, frendi opravljajo, da nimam nikogar. Pogosto sem sama doma. Mobi je vedno tiho, nihče se ne spomni name. Druge punce pa kar tekmujejo med sabo katera ima večji račun ob koncu meseca, vse imajo po vsaj deset oboževalcev, jaz pa... nobenega. Nihče me ne mara.
Doma se ne zmenijo zame. Kot da ne obstajam. V šoli vsi teptajo po meni. V ničemer nisem dovolj dobra. Tip ki ga imam rada pa je nedosegljiv. PRAVIČNO?!?! Je prav da je vse to na meni? Kaj naj storim, da se bodo stvari vsaj malo izboljšale? Res ne vem kaj naj. te čisto razumem. :/ pri meni je čisto isto, razen tega, da mi vsaj družina stoji ob strani in se na njih lahko vedno zanesem. drugače pa glej, tudi za nas bo enkrat sonček posijal, ker se vse enkrat obrne..slej ali prej.. tak da se ne sekiraj preveč. vem, da ni ne vem kaka spodbuda, ampak meni pomaga, če pomislim, da bodo tudi za mene prišli bolši cajti. za ene so ta najstniška leta pač bol 'uspešna', za druge manj.. • la-joie
• Od: 26.4.2009
24.2.2012 0:17
Delaj na sebi. Beri knjige, poslušaj klasiko, pejt mal v naravo. Ko boš mela pa vsaj do neke mere razpucan kakšna oseba si, boš pa najdla tut prjatle s podobnim mišljenjem. Takih kot so punce ki jih opisuješ itak ne rabiš.
• irish
24.2.2012 14:55
Kok je lepo prebrat da nisi edini :')
Res. Mogoče bi mogla delat na sebi. Sam še zase skrbet. Hvala vam. <3 • Eay
• Od: 25.4.2010
24.2.2012 20:39
la-joie pravi:Delaj na sebi. Beri knjige, poslušaj klasiko, pejt mal v naravo. Ko boš mela pa vsaj do neke mere razpucan kakšna oseba si, boš pa najdla tut prjatle s podobnim mišljenjem. Takih kot so punce ki jih opisuješ itak ne rabiš.
se zlo strinjam z zgoraj napisanim.. ljudje smo res tok različni:)no sej je prav da je tko..jst npr.se ne razumem z nobenim sošolcem, sej se pogovarjamo pa tko da nismo skregani..sam ni pa to to..komi čakam da pokam iz srednje šole da bom spoznala sebi enake..k ti žal na naši šoli niso. Sploh pa raj nimam prjatlov k pa da bi imela takšne k ne bi bli vredni mojega zaupanja..pa na žalost je velik takih..malo kdo je pravi prijatl..oz naj tko rečem:)slej ko prej te izda tko da res nč zato:)pomisli raj na to..da boš spoznala prjatle k bojo enako razmišljali kot ti, pa bodo prijazni in preprosto najboljši • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
25.2.2012 10:58
Tekmujejo, katero bo imela večji račun?? Ne vem se ti zdi, da je frajersko, da nabijajo račune, ki jih starši plačujejo?? Bodo videli kako je to, ko bodo sami garali za svoj denar.. Vsaka ima 10 oboževalcev?? Pa?? Ti če bi imela enega pravega je več kot 100 fejk oboževalcev.. Starša te imata sigurno rada, pa tudi druge te imajo samo v tem stanju se ti zdi, da te noben ne mara ampak sem prepričan, da se motiš.. Ko sem bil jaz še mlajši nekje pomoje v tvojih letih sem podobno mislil in oh my god kok sm se motu..
• krohop
• Od: 25.2.2012
25.2.2012 18:37
Morem priznati, da še predobro poznam to. Sam sem šel skozi podobno in izjemno težko obdobje. Lahko ti povem, da se je vse začelo z osnovno šolo in malenkostmi. Izjemno veliko stvari sem si vzel preveč k srcu in jih nisem znal preslišat. Bilo je mučno. Poleg tega pa so me še cel čas spremljale težave z zdravjem, kar je bilo še dodatno olje na ogenj. Edino podporo, ki sem jo imel skozi osnovnošolsko obdobje je bila podpora staršev. Bil sem brez osebe, ki bi ji lahko rekel prijatelj. Žal so tudi zadeve, ki jih s starši ne znamo deliti pa bi jih lahko. Vedi, da ti bodo oni zmeraj stali ob strani in čim prej jim povej kaj ti leži na duši, iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da ti bo mnogo lažje.
Kar se pa tiče prijateljev, do srednje šole jih nisem poznal. Sedaj imam tri, ki jim to lahko rečem. Kako sem to spoznal ? Ko prestopiš prag srednje šole se vse močno spremeni, tudi stopnja razvitosti bi naj bila takšna, da je človek vsaj malo pri pameti. Da so pa ti pravi prijatelji, sem dobil potrditev šele letos. Konec lanskega leta sem preživel v bolnišnici, kjer so mi povedali, da ni zdravila, ki bi me lahko ozdravilo. Pri 18ih letih izvedet kaj takšnega je izjemno težko in ja, kljub veliki podpori s strani staršev in drugih, ki me poznajo, sem se popolnoma zlomil. Takrat so prišli oni. Niso storili nič posebnega, ampak že, da ti nekdo da občutek, da se lahko na njega obrneš, da te razvedri in odvrne misli od težav, ki jih imaš, je popolnoma dovolj. V svojem življenju sem kljub 18im letom dal skozi ogromno in vedi, da te bojo ti časi naredili močnejšo kot bo katera koli sošolka. Prišlo bo tudi tvojih pet minut, ko boš spoznala prave prijatelje, ampak takrat naredi vse, da jih obdržiš. Veliko bolje pa je biti sam, kot pa imeti lažne prijatelje, čeprav je to izjemno težko. Če misliš, da bi ti kakršen koli dodaten nasvet ali pa samo pogovor pomagal, se lahko obrneš tudi name osebno in NE POZABI! Nikoli nisi sama. • bumbar
• Od: 23.2.2012
• Kraj: ŽELEZNIKI
25.2.2012 19:59
fuuuuul velik ljudi ma en tak obdobje. Pa še vsak ga je preživu. Ne traja doug pa čeprov se zdi d traja celo večnost... pa nikol nisi sama. če boš kadarkol rabla nasvet maš tle eetaq. Zmer ti bomo probal pomagat • nuxas
• Od: 2.11.2011
26.2.2012 15:26
Ja tud jst sm bla u tem obdobju (sicer ko sem bla mal manjša) me je zapustila najbolša frendica me dobesedno porinla v kot in sm bla zlo osamljena kr doug ampak potem sm spoznala neki novih ljudi neki starih pa se je ful spremenil in zdej sm ful zadovolna. In seveda tak kot so rekl enkrat boš spoznala tiste prave prijatle.
• irish
26.2.2012 20:33
Wow. Vi sploh ne veste... kok je to lepo prebrat. :') Res. Ko je blo najbol hudo in sem tole prebrala... Res hvala. Hvala za nasvete, za pomoč.
Veliko lažje je. • nina4
• Od: 28.1.2012
27.2.2012 18:39
joj k zdele tole berem se čist najdem v enih zgodbah.. :O
irish: nesmeš se sekirat zarad takih neumnežeu ki nevejo kaj zgublajo. s tem obnašanjem nebodo nikamor pršli. se strinjam s tem: Delaj na sebi. Beri knjige, poslušaj klasiko, pejt mal v naravo. Ko boš mela pa vsaj do neke mere razpucan kakšna oseba si, boš pa najdla tut prjatle s podobnim mišljenjem. Takih kot so punce ki jih opisuješ itak ne rabiš. z iskanjem prijateljev lahko začneš tudi na FB-ju in ostalih družabnih omrežjih. jaz sem ogromno zelo dobrih oseb spoznala prav preko FB-ja. In ja, če boš karkoli potrebovala, imaš nas tukaj. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.