Tattoo...

onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Tattoo... 21.2.2012 11:43
Živjo!
Mene pa zanima, kolk morš bit star, če si češ dat delat tattoo...tut z dovoljenjem od staršev?
Kolk približno stanejo tattoji, recimo če si daš delat na zapestju?
Pa če pozna kdo če delajo kje tattoje v bližini koroške, al pa kje drugje, pa da res uredo nardijo, itd. Very Happy
hvala (;;;
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Tattoo... 21.2.2012 14:06
Za tatu moraš biti star 18, da si ga greš delati brez dovoljenja staršev drugače pa moraš imeti potrdilo, da ti starši dovolijo tetovirat.. Zdaj če najdeš kakega privat potem ni problem s tem, tatu studio je pa ima striktna pravila glede tega.. Glede tetoviranja na Koroškem pa nimam pojma, vem zgolj za Ljubljano..
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Tattoo... 21.2.2012 23:56
cena je tud ful različna...
jaz mam enga 3x3 cm pa sem dala 20 eur.
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: Tattoo... 22.2.2012 0:11
moja mami si je dala ces ceu hrbet vrtnco pr njemu narest
dala je tam okol 360 evrov je pa iz slovenske bistrce in full kvaleitetno dela
Very Happy
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Tattoo... 22.2.2012 0:17
^^jup, taje je baje dober ja..

cene
beseda na sluznici - 40 eur
nekje 5x10 cm tatu - 40-60 eur

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.