Pišem pismo

abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Pišem pismo 20.2.2012 21:05
ali mi lahko prosim nekdo prevede to pismo ?? res vas prosm pa brez sovražnih komentarjev. pismo je namenjeno eminemu... res vam bom hvaležna. ker na prevajalniku mi noče prevedit -.-
Živjo Marshall! Zelo te občudujem, ker si imel zelo težko življenje in kljub temu nisi obupal. Nekateri bi se zagnali v alkohol in droge, ali bi pa naredili samomor. Ampak ti nisi takšen. O tebi vem čisto vse, od tvojega otroštva do sedaj. Poznam vse tvoje pesmi, film 8 mile sem gledala že stokrat. Vsakič, ko moramo v šoli predstaviti kakšno osebo, ki nas navdihuje, ali pa jo občudujemo, predstavim tebe. Ti si moj vzornik. In v tem pismu ti ne bom govorila, da pridi v našo državo nastopati, ali pa kaj podobnega. Pišem ti zato, ker ti želim povedati, da si moj vzornik, in da brez tebe glasba ne bi bila glasba. Vsakič, ko sem slabe volje se zaprem v svojo sobo in se usedem na posteljo. Pri postelji na steni imam tvoj plakat in mislim si, da si ti pri meni v sobi in začnem govoriti o težavah. Potem začnem poslušati tvoje pesmi in že se počutim boljše volje. Zaenkrat mi je najlepša pesem Space Bound ali pa Where I\'m At. Drugače mi je pa najboljša pesem Lose Yourself. Stara sem 14 let in prva pesem, ki sem jo slišala je bila Sing For The Moment. Sedaj, ko pišem to pismo poslušam pesem Under The Influence. Živim v Sloveniji, zato angleščine ne znam ravno dobro. Opravičujem se ti, če so nekater stavki nerazumljivi. Pomagam si s prevajalnikom. Vem, da tega pisma ne bošdobil ali pa ga ne boš prebral. **** ga. Vseeno ti bom poslala pismo in upala, da ga boš prebral in mi poslal avtogram. Zelo močno si želim tvoj avtogram. Nobena želja se mi še ni izpolnila, zato upam, da se mi bo sedaj in da boš pismo prebral in mi poslal avtogram. Če mi boš poslal pismo ali avtogram mi ga pošlji na ta naslov :

P.S. Za vedno boš moj vzornik. Pismo ti bom poslala na tri mesta in upam, da ga boš dobil vsaj na eno mesto.
PinkStar • Od: 30.12.2009 • Prispevkov: 50
Re: Pišem pismo 20.2.2012 21:51
Hi, Marshall!
I really admire you, because you had really hard life, but you didn't give up. Some of the other people would fall into alcohol and drugs or do a suicide. But you're not like that. I know everything about you; from childhood to now. I know all your songs and I'm watching your film 8 mile over and over again. Everytime, when we have to represent a person in school, who inspires you and you admire him/her, I choose you. You're my examplar. In this letter, I don't want to ask you for coming in our country or something like that. I just want to tell you, that you're my biggest examplar and that music without you wouldn't be the music. Everytime I'm in a bad mood, I lock into my room and sit on my bed. On the wall, next to the bed, I have your poster and I think to myself that you're in my room, next to me, and I start to tell you about all my problems. Then, I listen to your songs and I feel better. I love ?Space Bound? and ? Where I'm At? the most right now. But I'm definetly in love with ?Lose Yourself.? I'm 14 and the first song, I was listening to, was ?Sing For The Moment.? Now, when I'm writing this letter, I'm listening to ?Under The Influence.? I live in Slovenia, so I can't speak English very well. I apologize If these sentences are wrong. I'm helping myself with a compiler. I know, that you won't get or you won't read this letter, but I don't care. I'm going to send it to you anyway and I will hope, that you will read it someday and send me your autograph. This is my biggest wish.
If you will send me an an autograph, send it to this address:
Thank you!
P.S. You're going to be my examplar forever. I'm going to send this letter on three different places, and I hope, that you will get at least one of them.
Re: Pišem pismo 20.2.2012 22:12
ooo najlepša ti hvala. sm že misla d mi ne bo nuben napisu tega. res sm ti hvaležna ful
PinkStar • Od: 30.12.2009 • Prispevkov: 50
Re: Pišem pismo 21.2.2012 9:58
Nizakej Smile Cajt sm mela p to Razz Še kdaj(=

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.