ŽIGOLO• buba6
• Od: 4.3.2011
ŽIGOLO
19.2.2012 14:24
haaajjj, mogoč bo mau smešn use skup za slišat pa izpadl koda sm neka **** ampak ni tak namen tega. pač žigolo veste kaj je verjetno ane, no in js trenutno nimam tipa in sm ful potrebna, in zato mi je pršlo na misel da bi poiskala enga tega tipa za sex, kaj mislte o tem? veste za ktirga?....
• Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: ŽIGOLO
19.2.2012 15:06
Žogolo je moška ****, ki mu plačaš za sex.. Glede na to, da si ženska ne vem zakaj bi plačevala za sex.. Zakaj raje ne najdeš koga tukaj ali pa v kakem diskaču, če te že matra.. Sigurno je gor kak, ki bi ti pomagal pri temi vključno z mano..
• pk4life
• Od: 20.7.2010
20.2.2012 2:10
hahahahaha sory sam resno.. če nisi lih zaprta doma 24/7 pol nebi smela met blemou.. sj si ženska.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • 6257
• Od: 13.2.2012
20.2.2012 15:47
pk4life pravi:hahahahaha sory sam resno.. če nisi lih zaprta doma 24/7 pol nebi smela met blemou.. sj si ženska..
Mogoče je grda in kosmata. • Mandex
20.2.2012 15:58
Za vse se najde kaj.. • pk4life
• Od: 20.7.2010
21.2.2012 22:07
6257 pravi:
pk4life pravi:
hahahahaha sory sam resno.. če nisi lih zaprta doma 24/7 pol nebi smela met blemou.. sj si ženska..
Mogoče je grda in kosmata. hahahahahahaha cmonn noo XD hahahaha _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
21.2.2012 22:08
Mandex pravi:Za vse se najde kaj..
se strinjam. lepo povedano. • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
21.2.2012 22:15
6257 pravi:
pk4life pravi:
hahahahaha sory sam resno.. če nisi lih zaprta doma 24/7 pol nebi smela met blemou.. sj si ženska..
Mogoče je grda in kosmata. haha, sem prepričana če ni... če je kosmata se lahko pobrije, če je pa grda, se jo pa lahko olepša (kila pudra, in tako dalje) • slovenc79
• Od: 19.8.2011
22.2.2012 2:10
moškega za sex najt.. to pa res ni nek problem no. malo razširi novico se jih bo našlo toliko da boš lahko imela vsak dan drugega do smrti.
sam PAZI. če greš to delat in si potem z nvm kok tipi, vprašanje kdo bo hotel imet kej resnega s tabo. jaz osebno punce ki jo je nvm kok tipov pred mano podrlo, niti povohal ne bi. in noben resen tudi najbrž ne. • Mandex
22.2.2012 7:45
In kaj imaš ti veze z njeno preteklostjo.. Mreni je vseeno koliko jih ima ženska pred mano.. Edino pač da nima nobene bolezni, drugače pa je vseeno koliko jih ima pred mano.. Kaj ko pa tipi poderajo vse ko gre in leze pa ni noben problem punci pa je z njim.. Na preteklost nimaš vpliva in ne moreš je spremeniti in tudi dvomim, da bi ženska, ki jih ima dosti za sabo šla to razlagat nekomu k katerim bi bila resno.. Vsaj večine ne..
• slovenc79
22.2.2012 15:33
sori, meni se pač upira da bi punca žurala in delala vse mogoče potem pri meni bi se ji pa sprdnilo da bi imela nekaj resnega.. nima veze tudi če je zdrava pa tko..
tipi ki podirajo vse kar leze in gre je problem resnih punc. jaz pač ne nameravam imet tipa. lej jaz sem pač resen človek, malo žuram sem in tja, večino časa pa delam na svoji prihodnopsti, skrbim za svoj red, zdravje. in zato ne mislim imet punce ki je ves čas bluzila okoli, jaz pa da ji bom ob strani stal in pomagal potem. to je klasika, punce ki bluzijo pri 20ih, ko so pa prestare zato se jim pa sprdne da mora imet družino in si najde urejenega tipa z dobro službo, mu natvezi da preteklost ni pomembna, pa ma.. dobi vse, naredi pa nič. zato se pač ognem takih punc. našel sem punco ki misli na prihodnost, skrbi za svoj red, zdravje, in ne bluzi okoli. • Mandex
22.2.2012 16:34
Meni se zdi, da pač mi nismo primerni da koga sodimo, ker ni nihče popolen.. Zdaj skrajni primeri kot si ti rekel seveda samo rečeš adijo, če je pa pač punca imela pred tabo pač malo več tipov kakor naj bi bilo merilo nekje pa tudi ni hudič.. Vsak se pa mora izžurat pa sporbavat stvari, ker če ne si kot moj fotr, ki je zdaj star 41 let in žura okol, ker je v mladih letih moral za mene skrbeti..Drugače pa tudi meni kdaj sede zgolj srat okol, ni vse v resnih zvezah sploh pa ne pri teh letih, ko je treba uživat lajf.. Resno boš potem imel, ko bo žena in otroci..
• slovenc79
23.2.2012 1:22
kakor za koga. meni nikoli ni sedlo **** okoli z random puncami. moj fotr se je poročil s prvo ljubeznijo pri 26ih, in še danes sta skupaj. ni bilo varanja, odkrita sta drug do drugega kot da bi bila 1 človek.
lej eni ljudje pač ne rabimo imet in doživet vsega, da se zadovoljimo. res je da nihče ni popoln, ampak da si vsaj malo odgovoren ni nobena popolnost. in ja, jaz obsojam to. pač ni nujno da moraš **** okoli, in če se ti ne zdi nujno, se lahko komot zadržiš. če si pa potem enkrat resen, in se zavedaš da nikoli več ne boš čutil tistih žurerskih in **** trenutkov, nastopi kriza srednjih let. sploh pa ne govorim da zdaj moraš biti pa čist resen. kak žur pa to itak, samo da imeš mejo, kot npr. NE, ne bom več pil, NE, ne bom se zalizval s tabo ker imam punco. od tega "izživetja" ni NIČ dobrega. izguba časa. povej mi, kaj je smisel tega?? " da se imaš fajn in potešiš potrebe" stari, to je navadna bedarija. kaj pa, če nimam teh potreb?? kaj pa če se imam fajn če špilam igrice na računalniku, igram šah? ni mi treba **** 100 punc, da se imam fajn, ni mi treba toliko pit da mi črpajo želodec, da se imam fajn. ni mi treba omedlet od trave, da mi je fajn. eni pač uživamo v manjših, manj nevarnih, manj drznih, manj riskantnih stvareh. jaz sem vesel s tem, kar imam. in s punco, komaj čakam poletje da greva poleti prvič na morje in uživava da sva skupaj in se imava rada. in pripeljal bom par dobrih prijateljev da se bomo fajn imeli. in to je zame popolnoma dovolj. • Mandex
23.2.2012 12:09
Pa saj se ne rabiš **** okoli, če pa s kako zabluziš pa ni konec sveta saj zame ne.. Svaka čast tvojmu fotru zato ampak to je osamljen primer, takih jih je zelooo zelooo malo, da se imajo po tolikih letih še radi.. Ja lej treba je izživet mladost pač eni manj, eni bolj ne rečem, da si zdaj vsak vikend na žurki ampak pač da kdaj pa kdaj pa greš malo uživat.. Osebno mi zelo paše kdaj pa kdaj iti ven,žurat, ga srat s kako ampak seveda ko sem samski, ko je pa veza vmes se pa zadeva malo umiri.. Pa saj nisem rekel 100 punc pa je fajn, še zdaleč ne ampak če imaš pa kako več pa tudi ne bo hudič.. Sem bil tudi s kako sam za eno noč pa kaj potem.. Se naj zdaj obremenjujem s tem.. Lajf je prekratek, da bi se tako obremenjeval s nepomembnimi stvarmi.. Uživaj ga in to je to pa če to pomeni, da kako podreš toliko bolje.. Pač lej ti teh potreb kot si rekel nimaš, spet drug jo pa ima pa kaj ga boš zato obsojal?? Mislim, da nihče od nas človeške rase ni pristojen za obsojanje drugih pa tudi jaz se držim načela živi in pusti živeti.. Kaj kdo drug dela je njegova stvar, jaz živim svoj lajf in se ne obremenjujem z drugimi..
• slovenc79
23.2.2012 16:37
Ja, bom obsojal. Če bo punca ki je prej bluzila prišla do mene in hotela imeti neki resnega, ki sem raje redoljuben kot da bi bluzil, jo bom obsojal in to močno. Čisto podlo je takole švercati se.
ni res. primerov kot je moj fotr je ogromno. ampak, pri starejših, NE pri mladih. mladi dajejo prednost razvajanju pred zvestobo, redom. koliko je danes najstnic z otroki, samohranilk, prepirov, ločitev, varanja. in to vse samo zato ker bi se folk rad "izživel" skozi celo življenje. ker tak folk NE MORE prenest da je tistega bluzenja konec. ti ko zdaj bluziš ti je uizi. samo kaj pa, ko boš imel nekaj resnega? začel boš pogrešat to bluzenje. in potem nastopi kriza srednjih let, ko ti je življenje kot zapor. ZATO jaz nočem punce ki je bluzila z vsemi mogočimi, ker ne bom najlepši s katerim je bila, ne bom najbolj zabaven s katerim je bila, ne bom najbolje sexal s katerim je bila, in me bo kaj kmalu **** ali pa prevarala. ali bo pa z mano enostavno zato ker si bom z redom uredil življenje in bom njen vir preživetja. zato se pač nočem **** okoli. nočem doživeti nekaj česar potem ne bom mogel in se mi bo zato frkljalo zaradi tega, da zavržem nekaj veliko več vrednega, kakor to danes večina dela. drugač pa tudi jaz grem ven, spijem kaj, s prijatli gremo. ampak imam pač svojo mejo, in ne delam nečesa kar bi potem obžaloval, samo da bi se "imel fajn". • Mandex
23.2.2012 17:47
Ubistvu je takih primerov zelo malo.. Da se imajo po tolikih letih dejansko radi.. Je ogromno primerov, da so dolga leta skupaj samo to je bolj navezanost kot ljubzene plus tega so vmes še otroci in tako dalje.. Veš koliko je takih primerov, ko so skupaj zgolj zaradi otrok ali pa zaradi navezanosti? Lej vsak drugače gleda na to.. Ne rečem, da je zdej dobro zgolj samo bluzit, seveda paše tudi kaka resna vmes, sam sem velik bolj naklonjen resnim zvezam kot pa avanturcam samo, če pa pač nekdo hoče samo avanture je pa to njegov problem ne moj.. Ne moreš nikogar obsojati sploh ljudi, ki jih ne poznaš.. Pa lahko ti povem, da nobene, ki je bila samo bluzenje nisem obžaloval.. Enkrat se živi in kdaj naj bi pa užival če ne zdaj.. Če se pa s kako na žurki žwališ se pa tudi ne bo svet podrl..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.