ali sem res samo igrača za otipavanje?• partygirl
• Od: 10.3.2009
ali sem res samo igrača za otipavanje?
19.3.2009 16:34
živjo... pišem v prijateljičinem imenu. Ima prijatelja v katerega je tudi zaljubljena. poskusila sta že imeti resnejšo zvezo, vendar ima ona mlajšo sestro ki je zelo nadležna. Ta njen prijatelj pa jo na skrivaj otipava. ko se mu približa pa takoj neha in se odmakne. ni še prišlo do česa resnejšega. prav zares si želi resne zveze ampak on je zelo potreben in si želi samo otipavanja. no ni ga še vprašala če bi poskusila z zvezo ampak je skoraj očitno da si tega ne želi. ali naj ga vpraša in poskusita ali mu kar direktno pove, da ni samo igrača za otipavanje? enkrat jo je sicer že vprašal če mu želi dat kiss pa se je ustrašila in ni rekla nič. • Screaam
• Od: 14.3.2009
Re: ali sem res samo igrača za otipavanje?
19.3.2009 18:23
uuf.. takoi se ga nai znebii.!! tk tip ni vredn počenga grošaa.. pa ti tudi kot prijateljica ji to povej d ni uredu... več kot očitno je d jo ma sam za khm.. in če se ne bo upirala bo hotu sm še več.. • nixx
• Od: 16.3.2009
23.3.2009 15:17
in tak k je rekla Scream ..in ko bo hotu več lahk pride še do kakga nezaželnga kreganja ..ali pa mogoče še česa več -.-
• manciii
• Od: 12.1.2009
23.3.2009 19:38
Se popolnoma strinjam z njima!!
ta tip hoče sam..... in nč druzga!!! In pač taki tipi niso za punce k si želijo resno zvezo.... Zto ji svetuj da nej se odmakne...in pač ga skuša pozabt... Upam da ji rata!! Nč mejte se! Bay** • metyka
• Od: 19.7.2009
20.7.2009 14:16
prau mate res če mu bo pustia bo hotel sam še več,lahko se zgodi da bo mela probleme če ne neha • impulz
• Od: 12.10.2008
20.7.2009 14:45
ja če ti to ni ql pol si najd enga bolšga če ti pa je kul potem pa show must go on=) sam valda morš pa vedt da to ni nč resnga in da je use skupi zjbancija loh si to predstavlaš k odprta zveza
• kaiix13
• Od: 20.7.2009
20.7.2009 15:31
to si tut večina tipou samo želi. ne bom rekla USI. večina pa res*!
pač taki so. to jih zanima.to hočejo.& in če punca taka like you. to tip tut dobi. če ti ni usen zanga mu reč '' ej soori jst nočm d me ti samo utipavaš. s tabo bi bila, a ne da me imaš za igračo! '' povej mu ko se bosta dobila.. ne te bit strah.. dokaž mu d nisi tok neumna d mu boš res pustila, obenem si boš pa v glavi govorila zkaj ti to dela!! tut te če te zavrne ****. obstaja še 1000x lepših. wrjem (: good luck. (: <3 • neno
• Od: 26.4.2009
20.7.2009 18:14
kr naj mu takoj pove... pr men je blo isto... kao neke je mutu itak je pa hotu sm eno... sm če si močna pol vidiš kolk mu je res do tebe... prvo naj pokazže ljubezen pol pa lahko dobi kaj več |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.