menstra pa to...help!

Daisey • Od: 10.2.2012 • Prispevkov: 3
menstra pa to...help! 10.2.2012 20:54
upam da mi boste lahko nekak pomagali Smile

pač menstra mi zamuja 3 dni (ok, 3 dni se mogoče ne zdi veliko,ampak..) zdaj mam že eno leto redno in bi jo mogla že dobiti pa je še nism. mela sem pa (od prejšnje menstre do zdej) en spoln odnos, ampak je biu zaščiten s kondomom (ki ni poču!) pa tut tipu ni prišlo kr sva prej nehala. tak da res ne vem kaj bi biu lahko vzrok za to. je pa res da me pa zelo skrbi in sm res pod stresom že ceu teden tak da a je možno da je tut to kei krivo da mi zamuja?

kakšna ideja?
me pa tudi zanima če je sploh kakšna možnost za nosečnost? ker pač uporabla sva kondom,ni poču pa tut njemu ni prišlo ker sva prej nehala, tko da se mi zdi da za nosečnost ni možnosti (upam)

kaj pa vi pravite?
prosim pomagajte mi ker res ne vem in me je že kar zelo strah :S

(se opravičujem če že kakšna taka tema obstaja,je žal nisem našla)
Re: menstra pa to...help! 11.2.2012 14:31
danes je že 4 dni pa je še kr nimam....help?? kdo ve kaj bi lahko bil vzrok za to??
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: menstra pa to...help! 11.2.2012 16:18
možnost da si noseča je skoraj nična... tako da mislm da je brezveze se sekirat.... pomoje je prav to uzrok, da je še ni, ker se preveč sekiraš... Smile lahko greš pa tut po test u lekarno, da se malo pomiriš Smile
ancabananca • Od: 11.2.2012 • Prispevkov: 2
Re: menstra pa to...help! 11.2.2012 23:21
uf vlk uzrokou je lahk da ti menza zamuja... stres je ena od njih.. tk da lhak da je zto.. če te pa še useen skrbi pa priporočam test..
Re: menstra pa to...help! 12.2.2012 15:51
hvala obema Smile

in zdaj vam lahko vsa srečna sporočim da sm jo KONČNO dobila Very Happy
vrjetno je blo res samo zarad stresa...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.