Igra rimšimšim?• pomarcka1
• Od: 21.1.2012
Igra rimšimšim?
10.2.2012 18:28
Živjo! Mene pa zanima kko se igra igra ''rimšimšim'' ? Nekje sm zasledila da se jo ful igra pr skavtih in to , samo navodil pa nism našla. Bi bla zlo hvaležna če bi mi znau kdo od vas pomagat • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: Igra rimšimšim?
10.2.2012 19:50
Hmmm....ja, to je ubistvu kolo:)
Torej folk je v krogu notr pa se pari po dva držijo za roke in plešejo, pol pa ko se pesem odpoje in je 1, 2, 3 se spustijo in se z hrbtom postavijo en ob drugga, če pogledajo v isto smer si dajo lupčka. Ful je fajn :)) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • JustHoldingOn
• Od: 27.1.2012
3.8.2012 12:50
Pač ja to je ubistvu kolo ko se ga pleše pr tabornikih..
Eni se držijo za roke u krogu, drugi so pa po parih (fant, punca) v krogu a se tk od uzadi držijo za roke pa nekak hopsajo Usi pa pojejo: ooo rimšimšim o ramšamšam, draga moja kušn me, draga moja kušn me o rimšimšim o ramšamšam, draga moja kušn me, al pa ne, al pa ne ooooo en, dva, TRI pač med ooooo (na koncu) se obrnejo pari s hrbi punca proti fantu in tk roke nekak prepletejo in na tri pogleda usak levo al pa desno.. in če se pogledata, pol si data lupčka na lička xD pa res je ful fajn ^^ sam ne tolk če morš plesat s tamalimi ker jim je nerodno.. pol pa pogledata u isto smer pa tamali kr zbeži. >.< aja, pa eno tako 'nenapisano' pravilo je da punce pogledajo u (svojo) desno fantje pa u (svojo) levo.. in pol si data lupčkaa • mucikamacika
• Od: 5.8.2012
5.8.2012 13:17
pa koker se js spomnem je pol tk da ko izbirajo nova dva para je tk da tista dva fanta ko sta bla prej noter pač usak eno punce iz kroga ko se držijo pač kušneta na lička al nekot tk pa punce pač dva fanta..da sta pol spet dva para |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.