noseča??! HELP PROSM

1 | 2 | >>
newyork • Od: 9.2.2012 • Prispevkov: 27
noseča??! HELP PROSM 9.2.2012 19:17
prosm če mi res pomagate k me je res zelo strah..
no.. z tipom sva bla skup pr men in pol me je samozadovoljeval s prsti.. sicer je reku da ni mel nč sperme na roki, sam je usen ene parkrat šou z rokami v svoje gate.
od tega je že 14 dni.
pa me zlo skrbi če sm noseča?
a je usaj kej možnosti da sem?
prosm če mi res pomagate k nevem kaj bi doma rekla če bi bla res. :/ menstro naj bi dobila čez en teden pa sm res na trnjih. rekla sm si da se bom ubila če je ne dobim k res nočm nardit bruke celi familiji Sad
HELP prosim.
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Re: noseča??! HELP PROSM 9.2.2012 19:22
naredi nosečniški test pa boš bla prepričana Smile
Re: noseča??! HELP PROSM 9.2.2012 19:28
loliiipooop pravi:
naredi nosečniški test pa boš bla prepričana Smile

to mi je res bed it po test u lekarno... sam zanima me kok je možnosti če sm zanosila?
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Re: noseča??! HELP PROSM 9.2.2012 21:05
vrjamem da ti je bed it po test sam pejt za usak slučaj
če pa nočš da te kdo vid od domačih pejt pa u mesto v lekarno
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: noseča??! HELP PROSM 9.2.2012 21:19
: DDD
nisi noseča ne. to ti zagotavljam jaz in mojih 10+ otrok Very Happy
mah, šalo na stran.
semenčice rabijo kr neko svoje okolje da preživijo, tak da na rokah in na zraku so hitro hin, sploh pa morejo prit globoooooooooko v tebe, po možnosti s curkom da lažje potujejo, poleg tega pa še moreš bit tolko vzburjena da se kao vsi ti sokovi mešajo (joj, ne vem točno, prof. nam je neke razlagal... )
Re: noseča??! HELP PROSM 9.2.2012 21:52
Rocafella pravi:
mah, šalo na stran.
semenčice rabijo kr neko svoje okolje da preživijo, tak da na rokah in na zraku so hitro hin, sploh pa morejo prit globoooooooooko v tebe, po možnosti s curkom da lažje potujejo, poleg tega pa še moreš bit tolko vzburjena da se kao vsi ti sokovi mešajo (joj, ne vem točno, prof. nam je neke razlagal... )

o hvala ti res. sm se kr mal oddahnila Very Happy
tanjaalen • Od: 1.8.2011 • Prispevkov: 16
Re: noseča??! HELP PROSM 10.2.2012 21:42
Rocafella pravi:
mah, šalo na stran.

ja maš prav, ne moreš kr tak zanosit prek roke Confused
Re: noseča??! HELP PROSM 10.2.2012 23:22
berem mal po netu pa skos drugač piše, nek da lah zanosiš nek da ni šans.. tko da zdej res nevem kva je prou Sad
dons mi je že ceu dan slabo pa krče mam.. aj možno da je to 1 teden pred menstruacijo? al pa slabost zarad tega k me je ful strah...
in če bi bla slučajno noseša a bi lah naredila splav pa koliko stane če kdo ve?
Re: noseča??! HELP PROSM 11.2.2012 10:36
+ a je možno da sm pod stresom in me bolijo jajčniki pa trebuh pa drisko mam & slabost?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: noseča??! HELP PROSM 11.2.2012 21:51
zarad živcev najbrž, ja.

jaz recimo sem po predavanju o raku na prostati ki smo ga imeli na sistematskem potem začel "čutit" simptome, pa mi ni bilo nič Wink živci pa to je vse Very Happy
tyasko • Od: 1.3.2011 • Prispevkov: 30
Re: noseča??! HELP PROSM 11.2.2012 23:18
newyork pravi:
+ a je možno da sm pod stresom in me bolijo jajčniki pa trebuh pa drisko mam & slabost?

razsaja zdej en tak virus kle okol.. vsaj pr ns xD
nancy • Od: 27.4.2010 • Prispevkov: 87
Re: noseča??! HELP PROSM 12.2.2012 14:18
newyork pravi:
prosm če mi res pomagate k me je res zelo strah..
no.. z tipom sva bla skup pr men in pol me je samozadovoljeval s prsti.. sicer je reku da ni mel nč sperme na roki, sam je usen ene parkrat šou z rokami v svoje gate.
od tega je že 14 dni.
pa me zlo skrbi če sm noseča?
a je usaj kej možnosti da sem?
prosm če mi res pomagate k nevem kaj bi doma rekla če bi bla res. :/ menstro naj bi dobila čez en teden pa sm res na trnjih. rekla sm si da se bom ubila če je ne dobim k res nočm nardit bruke celi familiji Sad
HELP prosim.

nisi noseča no... drugič pa usen mau bl pazte..
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: noseča??! HELP PROSM 12.2.2012 20:56
če se boš še tok sekirala ti bo zčela zamujat že sam zrd stresa.. pomir se člouk uredu je
Re: noseča??! HELP PROSM 12.2.2012 22:35
ok lej tok hitr pa spet ne morš bit ane.. nwm ne sekiri se in zihr nisi, če ti bo zamujala ti lahko od stresa in zato k si mlada(to ugotavlam po tem da maš taka uprašanja) ..
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 16:11
upam, da res nisem..
danes sm imela na spodnicah bol temen beli tok.. pa prehlajena sm a je možno da je to vzrok tega? ker baje maš bol temen beki tok če si noseč.. res nevem kaj naredim. Sad
miijaaw • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 53 • Kraj: Celje
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 16:19
Lej če te je pa tk strah pa reč kakšni frendici ki je starejša pa ti nej gre iskat test al pa ga pejta skupaj Smile
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 16:40
če si prehlajena (al pa maš pomoje celo kaki virus, baje razsaja xD) te pa tak dvomim da boš sploh dobla menstruacijo >.<

čist mimogrede, splav je možen ja, noben ne rabi vedet če nočeš, kolko stane pa ne vem.
buhica • Od: 8.11.2011 • Prispevkov: 5
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 17:51
Okej, bom kar u to temo napisala, da nebom nove delala oziroma iskala že podobne.

Pred kakim mescom in pol sem spala z tipom in nama je poču kondom. Dan za tem sem vzela jutranjo tabletko in imela teden kasnej normalno mensturacijo, tale mesec pa mi zamuja že za 2tedna. Mislite, da mi je tabletka cel ciklus porušila al je možno da nekako čudežno tabletka ni delovala ?
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 18:16
hm... zgodi se lahko karkoli, pa ne da vas strašim! Prijateljica od moje mami, je bila noseča, pa je mela normalno menstruacijo in vse, in sploh ni vedla da je noseča, ko pa se je začela slabost in te stvari, je šla pa k zdravniku in so ji povedal da je noseča ;(

tako, da najvrjetneje je tabletka delovala in malo porušila ciklus, lahko pa da si tudi noseča... najbolje, da narediš test.

Noben ne more vedeti ali si noseča ali ne, dokler ne narediš nosečniškega testa... Đizss Wink
buhica • Od: 8.11.2011 • Prispevkov: 5
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 18:21
Tudi jaz upam na to. Smile Sem brala da lahko cel ciklus poruši.
In ja, vem da noben drug nebo namesto mene vedel, ampak sprašujem ker bi lahko katera bila v isti situaciji.
new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 19:25
Hej. Jest ti predlagam da za usak slučaj nardiš test nosečnosti, pa naj te bo it še tako sram v lekarno...kajti se splača. Slišala sm da je nabol s "clear blue" testom, ker je kar zelo zanesljiv.

Ti si semizdi da že poklikala po netu al se pe kje drugje poznimala kakšni so simptomi in potem si tako živčna oz. te je strah da si noseča, da potem te znake res doživiš.

Tko da ja, najbol je test nardit, pa čim mn se sekirat, čeprou mislš na to.
No upam na najbolje Wink Lepo se mej
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 19:30
newyork pravi:
upam, da res nisem..
danes sm imela na spodnicah bol temen beli tok.. pa prehlajena sm a je možno da je to vzrok tega? ker baje maš bol temen beki tok če si noseč.. res nevem kaj naredim. Sad

kupi test nosečnosti.. boš najbolj sigurna in še pomirilo te bo! pomoje pa nisi noseča ne, pomiri se.
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 19:47
hvala vsem za odgovore.
malo sem se pomirila.. a vseeno me je zelo strah ker baje je mogoče samo zelo malo.
stara sem 14 pa res nočem iti še skozi to!
spolnih odnosov še nisem imela. danes bi morala ''priti'' menstruacija a je ni samo ta rjav izcedek in pa rahle bolečine v jajčnikih.
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: noseča??! HELP PROSM 15.2.2012 19:52
newyork: jaz mislim, da nisi noseča...
6257 • Od: 13.2.2012 • Prispevkov: 9
Re: noseča??! HELP PROSM 16.2.2012 15:54
Temen beli tok + prehlad? Ziher si noseča, to so tipični znaki!
Najboljše da se naročiš na splav.. :S

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.