Raziskovalna naloga• karin97
• Od: 5.2.2012
Raziskovalna naloga
8.2.2012 19:55
Hej :3 spet jas mene zanima, če kdo letos piše raziskovalno nalogo pa o čem se gre? hvala vsem za odgovore • Nastek
Re: Raziskovalna naloga
9.2.2012 17:13
hello! welcome to the club! Jap.Jaz jo pišem... Sm že bla lani pa sem dobila na regijskem in na državnem zlato priznanje. Ja zloo velik časa ti gre. Fa zbereš literaturo, jo obledaš, napiše hipoteze, cilje, narediš anketo in jo obdelaš. Groznoooooo velik dela. Ampak men ni težko ker me to zanima. Letos mam temo o etnologji Mi je bolj zanimiv kot lani kjer sm še mela z eno kolegico neki o matematiki -.- ampak je blo vseen dobr, sva se ful zabavale. Letos sm pa sama in je tazo tega še tok več Kako temo pa imaš ti? A to delaš pri onem gibanju MLADI RAZIKSOVALCI ZA RAZVOJ ŠALEŠKE DOLINE? vso srečo in velik uspeha! • karin97
9.2.2012 19:26
hej Nastek v bistvu jas že tretje leto pišem raziskovalno nalogo. drgače pa, prvo leto sem pisala s dvema kolegicama pa se je še ena zraven všunjala -in je hotela pisati drugače, pa meni to sicer vzame veliko časa, ampak vem, da bo mi bo fuul pomagalo v srednji drugače pa sem jas doma v bližini Maribora - zotis al kakorkoli se imenuje to, ko imamo mi za raziskovalne • loveBLACK
• Od: 11.11.2011
10.2.2012 16:38
oj! jst tut pišm to raziskovalno nalogo z eno mojo prjatlco. kok časa prbližn rabš, da vse spišš, če vklučš še razne poskuse pa to? k men se ful zdi, da nama ne bo uspel vsega skup narest pravočasno drgač pa srečno!! • karin97
11.2.2012 17:57
loveBLACK - kdaj morate oddati naloge? vso srečo ! • Nastek
12.2.2012 16:30
Jaz pa jo moram oddati že 28. februarja
sem pa že skoraj pri koncu • karin97
12.2.2012 19:27
o čem pa pišeš raziskovalno Nastek? pa od kod si? • Nastek
13.2.2012 16:46
heiii Jaz sem pa iz Velenja, in ja sem vidla da si napisala da imaš raziskovalno v okviru ZOTKS, sej ubistvu jaz tud ampak da mamo provzaprov še neko "podkatergorijo" tisti raziskovalci za razvoj šaleške doline kar sm ti pa že napisala, ampak itak je to tud pod ZOTKS in pol prideš tud na državno v okviru tega Pišem pa na temo o etnologiji- Razvoj in pomen muzejev v Šaleški dolini. Kako temo pa imaš ti? • loveBLACK
• Od: 11.11.2011
14.2.2012 16:06
ja, no, mi mamo rok 13. marca, za predstavitev pa nimam pojma drgač pa nimava midve skor nč še narjen, tko, d se bo treba mal spraut k delu! • onaSem
• Od: 27.1.2010
14.2.2012 23:35
Oj
Mene pa zanima,če lahko delaš te znanstvene naloge samo iz področja naravoslovja? Ker jaz bi ful naredila eno iz področja zgodovine,pač drugo leto. Pa me zanima a je sploh možno? Aja,sem pa na gimnaziji. • Nastek
26.3.2012 19:03
Hmm to pa ne vem. Odvisno na keri si. ene majo to druge pa ne. če maš v okviru zotks, maš lahk tud zgodovino, ker je notr use vključeno: psihologija, tehnika, računalništvo, umetnost! • awi00
• Od: 13.4.2011
28.3.2012 19:06
Midve s prjatlco sva jo nrdile u Lublani, zdej u petk mava pa predstavitev... ma še kdo zdej? Na socjologiji? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.