Raziskovalna naloga

karin97 • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 47
Raziskovalna naloga 8.2.2012 19:55
Hej :3 spet jas Laughing

mene zanima, če kdo letos piše raziskovalno nalogo pa o čem se gre? Wink vam vzame pisanje raziskovalne naloge veliko časa?

hvala vsem za odgovore Smile
Nastek • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 58
Re: Raziskovalna naloga 9.2.2012 17:13
hello! welcome to the club! Smile
Jap.Jaz jo pišem...
Sm že bla lani pa sem dobila na regijskem in na državnem zlato priznanje. Ja zloo velik časa ti gre. Fa zbereš literaturo, jo obledaš, napiše hipoteze, cilje, narediš anketo in jo obdelaš. Groznoooooo velik dela. Ampak men ni težko ker me to zanima. Letos mam temo o etnologji Smile
Mi je bolj zanimiv kot lani kjer sm še mela z eno kolegico neki o matematiki -.- ampak je blo vseen dobr, sva se ful zabavale. Letos sm pa sama in je tazo tega še tok več Wink
Kako temo pa imaš ti?
A to delaš pri onem gibanju MLADI RAZIKSOVALCI ZA RAZVOJ ŠALEŠKE DOLINE?
vso srečo in velik uspeha!
Re: Raziskovalna naloga 9.2.2012 19:26
hej Nastek Smile
v bistvu jas že tretje leto pišem raziskovalno nalogo. Laughing tako, da nisem nova v tem Smile)
drgače pa, prvo leto sem pisala s dvema kolegicama pa se je še ena zraven všunjala -in je hotela pisati Rolling Eyes takrat smo pisale etnologijo (7. klas) naslednje leto (8.razred) sem pisala sama geografijo Laughing letos pa sem zopet sama, samo menjala sem temo- psihologija Wink res imam svetovni mentorici, ki mi vse pomagata, podpirala in podobno tak da ni to itak ni problem pisat. Laughing
drugače, pa meni to sicer vzame veliko časa, ampak vem, da bo mi bo fuul pomagalo v srednji Wink
drugače pa sem jas doma v bližini Maribora - zotis al kakorkoli se imenuje to, ko imamo mi za raziskovalne Very Happy
loveBLACK • Od: 11.11.2011 • Prispevkov: 25
Re: Raziskovalna naloga 10.2.2012 16:38
oj! Very Happy
jst tut pišm to raziskovalno nalogo z eno mojo prjatlco. Smile midve mava to iz kemije Very Happy
kok časa prbližn rabš, da vse spišš, če vklučš še razne poskuse pa to? k men se ful zdi, da nama ne bo uspel vsega skup narest pravočasno Crying or Very sad

drgač pa srečno!! Very Happy
Re: Raziskovalna naloga 11.2.2012 17:57
loveBLACK - kdaj morate oddati naloge? Smile mi jih moramo oddat 9. marca, predstavitev pa imamo 31. marca Wink) zdaj če moraš oddati naloge 9. marca - potem se mudi Very Happy imaš še 'dobre' tri tedne Wink upam, da jih boš izkoristila Smile)

vso srečo ! Very Happy
Re: Raziskovalna naloga 12.2.2012 16:30
Jaz pa jo moram oddati že 28. februarja
sem pa že skoraj pri koncu Smile
Re: Raziskovalna naloga 12.2.2012 19:27
o čem pa pišeš raziskovalno Nastek? pa od kod si? Wink
Re: Raziskovalna naloga 13.2.2012 16:46
heiii Smile
Jaz sem pa iz Velenja, in ja sem vidla da si napisala da imaš raziskovalno v okviru ZOTKS, sej ubistvu jaz tud ampak da mamo provzaprov še neko "podkatergorijo" tisti raziskovalci za razvoj šaleške doline kar sm ti pa že napisala, ampak itak je to tud pod ZOTKS in pol prideš tud na državno v okviru tega Very Happy
Pišem pa na temo o etnologiji- Razvoj in pomen muzejev v Šaleški dolini.
Kako temo pa imaš ti?
loveBLACK • Od: 11.11.2011 • Prispevkov: 25
Re: Raziskovalna naloga 14.2.2012 16:06
ja, no, mi mamo rok 13. marca, za predstavitev pa nimam pojma Very Happy učitlca ni nč tega datuma omenjala. Question mormo pa narest powerpoint+ plakat za neko razstavo, če pridemo u nasledn krog, al neki tazga Very Happy .

drgač pa nimava midve skor nč še narjen, tko, d se bo treba mal spraut k delu! Very Happy
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: Raziskovalna naloga 14.2.2012 23:35
Oj
Mene pa zanima,če lahko delaš te znanstvene naloge samo iz področja naravoslovja? Ker jaz bi ful naredila eno iz področja zgodovine,pač drugo leto. Pa me zanima a je sploh možno? Aja,sem pa na gimnaziji. Smile
Re: Raziskovalna naloga 26.3.2012 19:03
Hmm to pa ne vem. Odvisno na keri si. ene majo to druge pa ne. če maš v okviru zotks, maš lahk tud zgodovino, ker je notr use vključeno: psihologija, tehnika, računalništvo, umetnost! Very Happy
awi00 • Od: 13.4.2011 • Prispevkov: 11
Re: Raziskovalna naloga 28.3.2012 19:06
Midve s prjatlco sva jo nrdile u Lublani, zdej u petk mava pa predstavitev... ma še kdo zdej? Na socjologiji? Smile
wawmei • Od: 31.8.2011 • Prispevkov: 39
Re: Raziskovalna naloga 28.3.2012 20:28
ija
mi2 s frendico mama tui raziskovalno pri biologiji.
v poboto pa mama zagovor'' predstavitev'' pač
.nalogo pa sva delali pou leta.. od oktobra dalje. hh

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.