Kaj narediti za valentinovo?• stonedone
• Od: 10.4.2011
Kaj narediti za valentinovo?
5.2.2012 20:31
Raunokar bo tuki valentinovo,
jz sm pa nekak na koncu z idejami.. sploh se ne spomem več nič izvirnega, al pa takega ki bi mojmu fantu pršlo prav.. razmišlala sm da bi mu spekla mal manjšo tortico, v obliki srčka..na kateri bi pisalo ljubim te al pa nekaj podobnega.. zraven pa micena, minimalna darilna vrečkica v kateri bi bil obesek za ključe v obliki srčka.. kaj mislte???? Hjoooj. res ne vem, al je to dobra ideja al je bol glupo use skupaj? heeeeelp meee -.- • meandhe
• Od: 5.2.2012
:)
5.2.2012 20:46
Hej.
Pomoje je torta super ideja ampak to glede obeska pa mi ni všeč. Jas bi na tvojem mestu dala v vrečko srčeka z napisom ''i love you'' (: ali pa medvedka, mogoče pa kako skupno okvirjeno vajino slikico? komplet parfumov,kaj pa ura?(: fsm. • stonedone
Re: Kaj narediti za valentinovo?
5.2.2012 21:43
Problem je, ker sm mu okvir z najino sliko že dala, mojih medvdkov in ostalih plišou ma že tolko da ma 3 police v sobi že polne..
naprimer ura in komplet prfumov, se mi zdijo nekak bolša ideja za rojsni dan.. ah res ne vem .. za torto sm se že odločila da jo bom spekla.. sam še pogruntat moram kaj naj mu dam zraven.. (: hvala za predloge drugač.. (: • meandhe
5.2.2012 22:03
stonedone pravi:Problem je, ker sm mu okvir z najino sliko že dala, mojih medvdkov in ostalih plišou ma že tolko da ma 3 police v sobi že polne..
naprimer ura in komplet prfumov, se mi zdijo nekak bolša ideja za rojsni dan.. ah res ne vem .. za torto sm se že odločila da jo bom spekla.. sam še pogruntat moram kaj naj mu dam zraven.. (: hvala za predloge drugač.. (: Kaj pa vstopnica za nogometno/košarkaško/.. tekmo? Kaj pa vstopnica za en dan, da gresta skupaj v toplice? v kino? ali pa mogoče drsat/smučat/.. ? (: • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
6.2.2012 17:10
stonedone sma midve kr na istem :/ tud jst nevem kaj mu naj kupim...parfum ,medvedke... vse to sem mu že dala...
sem pa študirala da bi šla v džakuzi al pa za čez vikend se kam kopat al pa kej podobnega... neveem....čist brez idej sem _________________ . nikoli ne obupaj nad tistim po čemur hrepeniš, in nikoli ne hrepenet po tistem kar ne moreš dobit ! • karin97
6.2.2012 19:48
Kupi mu neko tako darilo, da ga bosta lahko oba izkoristila nevem, tako kot so bili že razni predlogi; za kopanje, smučanje, drsanje, kino • stonedone
6.2.2012 20:02
Hmm dobri predlogi, nimam kej rečt.. ampak midva nekak nisva športna tipa, on hvaala bogu ne mara nogometa, kar se pa smučanja tiče, pa mislm da bi oba pristala na najbližji urgenci še prvi dan eh spekla mu bom torto, kupila kake nove hude boksarce, pol ga pa še u kino zvlekla.. upam da rata ;p • karin97
6.2.2012 20:05
to naredi stonedone • Bobblehead
• Od: 7.2.2012
9.2.2012 16:22
js dam vsako leto prijateljicam kkšno malenkost pa me zanima če ma kdo kkšno idejo?
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.