AKTA ali ZVEZKI?
• Nastek
• Od: 5.2.2012
AKTA ali ZVEZKI?
5.2.2012 12:38
hej!
ja spet sem jaz mene pa zanima al uporabljate akto al zvezke ka bi men svetovali za 1.letnik (sm organizirana)????? • mussy
• Od: 3.9.2011
Re: AKTA ali ZVEZKI?
5.2.2012 13:44
am js sm mela 1 letnik zvezke in jih je blo preveč.. to rabš use shrant pa da jih maš pol do 4 letnika in tko... no nwm zlo nepraktični so ...
zdj u 2. mam pa akto in je dost kul sam je spet neki problemou, pač js ne nosm usga naenkrat ane in pol je uno prekladanje listou in tko, sam map vedno use z sabo pa tko drgač za mato mej vedno zvezk... tko je najbolš, pa za kkšn tuji jezik al pa kj • Peinchy
• Od: 5.3.2011
5.2.2012 17:23
akata!!! XD ker maš lahko mapice not da ne izgubiš listov ki ti jih dajo profesorji. + vse našteto zgoraj • ancooo
• Od: 14.2.2011
5.2.2012 17:44
hojlaa!
No jst mam zvezke in sm nrdila fuuul velko napako kr mam torbo težko pou tone zvezi pa nekateri pou prazni... Ja se pa strinjam da mej za mato posebn zvezk use ostalo pa u akti! ^^ • sara1k
• Od: 9.11.2009
24.6.2013 21:31
ancooo pravi:hojlaa!
No jst mam zvezke in sm nrdila fuuul velko napako kr mam torbo težko pou tone zvezi pa nekateri pou prazni... Ja se pa strinjam da mej za mato posebn zvezk use ostalo pa u akti! ^^ Jaz bom isto naredila zdaj za drugo šolsko leto. Vsi tisti izgovori, da kao liste use zgubiš, ker jih posojaš in vse so že stari. Vsaj jaz slikam snov, pa pošlem frendu ko mu manka, pa ni treba nobenih listov ven dajat. Sicer se pa kupijo tudi taki listi, ki so ob strani (tam ko so luknje) "plastificirani" in se ne strgajo (razn če reeees na silo vlečš). Plus še 10000x lažja je, ker ko imaš zvezek nosiš celo leto cel zvezek s sabo. Pri akti pa po koncu prve polovice letnika daš stare zapiske ven in imaš sam tisto kar rabiš (to sem jaz letos vidla, ker ko smo končali z prvim polletjem nismo načeloma več rabili starih zapiskov, in so spraševali samo 2. polletje). |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.