Smile piercing

Liana • Od: 4.1.2012 • Prispevkov: 18
Smile piercing 31.1.2012 20:05
Ojla, mene pa zanima koliko so cene za pirsanje smile piercinga? v kateri studio je najbolje iti? Kakšne so envarnosti, če si ga narediš sam?
hvala za odgovore Very Happy Very Happy Smile
buda71 • Od: 23.12.2011 • Prispevkov: 13
Re: Smile piercing 31.1.2012 21:24
Jaz sem si ga naredil sam.Bolelo ni nič zacelilo pa se je v 5 dneh.Sam imam za nakit palčko in se nič ne vidi.
Liana • Od: 4.1.2012 • Prispevkov: 18
Re: Smile piercing 1.2.2012 15:16
ja, sej sm se odločila da si ga naredim sama. Si lahko po enem/dveh tednih že menjaš pirs?
Kako pa veš kje si moreš prepirsati? Smile
buda71 • Od: 23.12.2011 • Prispevkov: 13
Re: Smile piercing 1.2.2012 16:08
Malo na youtube poglej video ker je res polno tega

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.