London, jezikouvni kolidž• Liana
• Od: 4.1.2012
London, jezikouvni kolidž
29.1.2012 23:35
Ojla,
mene je prjatlca povabla v london za dva tedna in sicer za med poletnimi počitnicami. Stanovale naj bi v kolidžu (?.) zares o tem ne vem veliko, bi mi lahko kdo povedal kaj ta kolidž je, in naslsplošno kakšne izkušnje? Hvala • MissMaich
• Od: 24.1.2012
Re: London, jezikouvni kolidž
30.1.2012 0:27
ooo midve s prijateljico tud grema • Liana
30.1.2012 20:02
Ja grem, na tak način Kul. Hahha morm uprašat frendico s kero agencijo greemo, pa ti pol napišm ok? Am ampak kaj pa je ta kolidž?? a to je podobn hotelu alkaj? in pol u tej staubi je ful mladih? iz ceuga sveta ubistvu? res ful nč nevem, ampak hvala za use podatke • Liana
30.1.2012 20:15
Aja pa a morš zlo dobr znt anglo da greš? o: Pa pol lah popoudne uzuni zuraš alpakej? pa a se sam zmenš s kom boš u sobi, a je velik slovenceu? A kino je prou u kolidžu al kako? hahha sori za tok uprašanj sam nč nevem pa me fuuul zanima • MissMaich
31.1.2012 15:08
pač odvisno od kolidža • MissMaich
31.1.2012 15:10
aja pa če so skupine tej prvi dan pišete nek kratek test splošnega znanja ang. ko boš vedela povej v kateri gresta • Liana
31.1.2012 19:31
Ej hvala ti ful za use odgovore Js grem s agencijo kompas (?). Hahah če se še kej spomn pa uprašam • MissMaich
1.2.2012 13:02
aja ne tej maš pa drugač. nwm v katerem delu Londona ? pač če si v središču maš 5min s podzemno železnico do kampusa če si pa v Kingstonu pa 15 al 20 min peš • Bobblehead
• Od: 7.2.2012
24.9.2012 15:30
mene pa zanima če se mi splača jit v london cena je namreč 600 evrov (sem OŠ) ali na končni izlet, ki pa stane 200 evrov?
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.