heeeeeelp :'c• bucbucbucika
• Od: 24.11.2011
heeeeeelp :'c
29.1.2012 17:20
hej.
a mi lahko kdo prosim pomaga ki resen več newen kej nej narejin-.--- VSI ME IGNORIRAJO,NISN ZA NIKOGA ZADOSTI DOBRA, FANT KI GA MAM NAJBOL RADA NA SVETU MA [link] -IN JA TU SO ŠE MOJE FAKING FRENDICE KO MAJO ZA MENE CAJT SAO TE KO ME KJ RABIJO .. :/ mislite da je samomor edina rešitev ? ker res nwm kaj si naj začnem na totem svetu :/ Uživaaajte:* • iijika1137
• Od: 28.1.2012
Re: heeeeeelp :'c
29.1.2012 17:49
neeeee samomor nikakor ni edina rešitev. verjemi v to da se bo vewdno našla ena oseba ki ti bo znala prisluhnit in te bo imela rada.-
o tem premisli (dobro) in se odloči PAMETNO !!!! LP • girl231
• Od: 20.8.2011
29.1.2012 18:00
Nazadnje urejal/a girl231 1.9.2012 15:52; skupaj popravljeno 3 krat • mišikaa
• Od: 30.7.2011
30.1.2012 16:36
Ne delaj samomora, ker si s tem ne boš NIČ pomagala. Imaš še veliko stvari, za katere je vredno živeti za to sem sigurna!! Imam tudi jaz take probleme pa še nisem pomislila na to. Najdi si drugega fanta in druge prijatelje pa bo boljše! • meandhe
• Od: 5.2.2012
15.2.2012 17:12
..Jas tud nimam nekih prijateljic imam pa eno prijateljico na katero lahk računam in mi vedno pomaga, ko ji rečem / napišem : ) tako, da, tud jst nisem pomislila na samomor, ne delaj tega .
• Bobblehead
• Od: 7.2.2012
15.2.2012 17:34
Zdej pa tko predn storiš kakršno koli neumnost prve pomisli na svojo družino, na sorodnike in na vse ki te poznajo. Pomisli naredila boš katastrofo v njihovem življenju še posebno pri družini, ves čas se bodo jezni sami nase (in seveda tudi močno močno žalostni), ker bodo razmišljali kaj so naredili narobe, kako da niso opazili da se ti nekaj dogaja, v družini se bo vnel prepir in mogoče lahko to prinese do še dodatnih poseldic, ko bodo že tako ali tko morali prestajati nekaj groznega!!!
No dovolj o tem, raje pojdimo k tvojim težavam. Prijateljice, ki sploh niso prijateljici, če te ''poznajo'' samo takrat ko imajo od tebe korist. Spoznaj nove ljudi, poišči si kakšno dekle ali fanta (nič ni narobe če imaš najboljšega prijatelja!!!) iz paralelke ali iz cele šole zagotovo bi komu prijala tvoja družba. Glede fanta pa kot so napisali že nekateri zgoraj se mi zdi, da je najbolje da ga pozabiš. Samo ne jokaj za njim ker to stvari samo še poslabša. Želim ti srečo v življenju in ni vse tako grozno kot se zdi. Sporoči ko bo kaj novega in vprašaj če potrebuješ nasvet. • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
15.2.2012 18:11
Teženje z samomorom je za ljudi ki niso dovolj močni.... torej, a si reva?
Če si odgovorila z ne, in če si pametna ne boš šla delat samomora ampak se ne boš ozirala za fejk frende, tipa, ampak samo nase! Zato je moj nasvet, da ****š tise kao prijateljice ( vrjemi tudi sama sem jih imela) in pozabi na tipa, je na svetu še toliko drugih, ki čakajo na takšno punco kot si ti (zdej boš rekla, da hočš sam tega, ampak to je sam v glavi) in nehej jamrat... BTW jaz sem bila v popolnoma isti situaciji, a ko sem se spremenila, da sem nehala jamrat, se je vse zboljšalo, in zdaj sem čist happy! • bucbucbucika
• Od: 24.11.2011
16.2.2012 21:57
res hvala ful ste mi pomagali c:
• 6257
• Od: 13.2.2012
17.2.2012 16:55
Brala sem da baje zdravilo Strihnin zna pomagat proti depresiji, dobi se ga pa v lekarni brez recepta (:
• Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
19.2.2012 15:46
Take stvari smo dali pomoje da vsi oz večina čez.. Vsak je kdaj v življenju imel prijatelje, ki jim lahko pljuneš v faco in simpatijo, ki nas ni pet posto ****.. Te čisto razumem sem bil sam v mlajših letih isti.. Ampak ko mine par let in ko v glavi malce dozoriš gledaš drugače.. Prva stvar kar je je ta da moraš imeti sebe rad in se spoštovat.. Posebej v današnji družbi, kjer je to edino kar ti še ostane.. Treba je tudi razumet, da pač ne boš všeč vsakemu fantu in da je na svetu še miljon drugih, celo boljših kot ta.. Pirdejo vzponi in padci ampak znat se je treba pobrat iz dna in lesti proti vrhu.. Pomembno je da ne obupaš oz se trdiš da ne obupaš in da se boriš do konca.. Take frendice pošlm v pm, glede fanta si pa misli, da je on na slabšem ne ti.. Samomor je pa bedarija, ker nobene kolegice oz tipi niso vredni tvojega življenja, ki je posebno.. Ti si plod ljubezni tvojih staršev in misliš, da bi bila vesela, če tebe nebi bilo več zarad take stvari?? Brezveze pojdi ponosno naprej in se imej rada..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.