obup obup!!!!

derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
obup obup!!!! 28.1.2012 13:53
hajhej.
spet mam neko ljubeznsko sranje in eno pras*co k mi serje po buč! in , ja... gre za enga tipa ko je že naprej js sm pa osmi razred. in on je moji sestri (sta kolega) ne neki žurki v ljubljani reku da sm mu js ful ušeč sam da mi ona trega ne sme povedat..(valda mi je) in pol mi je neki lajku in se je razviu ful doug pogovor in vse to..pa dostkrat se vidima in mi je tut on prirastu k srcu..s tem ni nč narobe ker sma ratala ful frenda in to..lih nedougo nazaj pa je moja hinauska sošolka zvedla zato..in enkrat smo mel 8. uro trening (košarka) in je tm pri oknih zravn telovadnice stau..in takrat je rekla ta hudobnica: "o lejga x-a" js pa :" ja in??" (pred njo sm ful skrivala karse je dogajal v zvezi z njim..) ona pa reče: "ja s temu si se ti sam menla, js sm bla pa ceu poletje z njim" (al neki taga, češ da ma ona več šans pr njem in da js nimam za burek). pol je pa takoj ko so se skupine zamenjale letela ven..se vlačt po njemu..in mnda njej to zlo deluje in pomaga delat hinauske načrte..in uglavnem...moje uprašanje je...ali obstaja verjetnost da se x ogreje za njo? ali jo lahk nekak prepričam da tist kar je čula ni res?ali ma lahk zarad nje res odpika?? prosim razpište se ker se orng sekiram....

hvala Confused Sad

Nazadnje urejal/a derUndergang 15.2.2012 19:24; skupaj popravljeno 1 krat
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: obup obup!!!! 28.1.2012 15:15
okej če prau razumem je ona njegaova biuša pol maš pomoje več možnosti k ona
zato kr je uskak biuša z razlogom biuša probi čeim več kumunicerat z njim pa predvsem pokaž mu da ti je všeč Smile po boš pa tko vidla kko pa kaj
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: obup obup!!!! 28.1.2012 17:41
jagodka007 pravi:
okej če prau razumem je ona njegaova biuša pol maš pomoje več možnosti k ona
zato kr je uskak biuša z razlogom biuša probi čeim več kumunicerat z njim pa predvsem pokaž mu da ti je všeč Smile po boš pa tko vidla kko pa kaj
am jaa..da nebo pomote..pozabla sm napisat. celo poletje nej bi bla kao skupi...da sta se kao ful družla Confused
MissMaich • Od: 24.1.2012 • Prispevkov: 28
Re: obup obup!!!! 28.1.2012 18:03
hmm ja a ne bi bvo najboljš da kr njega vprašaš kk kaj tta x.? al pa pač za sbe? neki nardi da boš vedela na čem si sam a si zihr da sta se sam družla? pač newem razčisti z njim kaj drugega ti tžko svetujem Smile
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: obup obup!!!! 31.1.2012 15:40
lej lepo nega upraš. dobr puznam kuko je če se ena vleče pu tvojmu fantu. grozn Exclamation Exclamation Exclamation zato pa praš nega al pa reč sestri nej ga praša al smu še ušeč. guni tvoji ''prjatlci'' pa reč da te briga če se je družu z no mugoč bo nehala. sam ne začet tekmuvt z no če ne se bo sam še bol slinla k te bo hotla premagat. Confused Confused
Re: obup obup!!!! 6.2.2012 1:35
nagač me
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: obup obup!!!! 6.2.2012 16:12
^^ hahahahahahahahaha XD

kar se pa prašanja tiče: sj če je zagledan vate pa če se ceu poletje ni nč zgodil je vrjetn dost bl zainteresiran zate.. zj morš pa tut ti pokazat da se ne trud brez razloga.. pč pokaž da se tut ti zanimaš.. da ti ni usen če una pi.zda tm serje okol nega.. pa nisi rekla kok je tip str..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.