ROKOMET• buba6
• Od: 4.3.2011
ROKOMET
27.1.2012 17:29
žiiiiiiiiiiiiivijoooo • Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: ROKOMET
27.1.2012 18:10
odvisno od želje,talenta...jaz treniram z ekipo (navaden trening),za invidualne treninge pa...teh ne dobiš,vsaj pri manjših klubih ne,jaz grem,ko sem doma,na kolo,pa delam serije po 50 enkrat na dan,če nimam treninga,pa grem z bratom na igrišče po mu mečem,pa se dobimo pa igramo...drugače pa invidualnih treningov NI,vsak pri njeni starosti ne...ni to isto kokr nogometni profesionalci,da po poškodbi invidualno trenirajo...
naj gre parkrat K MLAJŠIM SELEKCIJAM,PA NJIHOVEM TRENERJU USE POVE,ZDEJ DA ČE BO VIDLA DA JI GRE PA TO,NAJ ZAČNE HODET TUT ZA SELEKCIJO,PRIMERNO NJENI STAROSTI,NA ZAČETKU PAČ NE DOBIŠ PRILOŽNOSTI,AMPAK ČE MAŠ ŽELJO,DELAŠ TUT SAM DOMA,.jaz sem si na začetku postavil stol na sred sobe pa na njem vadil preigravanja,zdaj ko mam pa filing pa to,pa tega ne rabim več;D sam je res da jaz treniram že par let,tako da...pa navajen moraš biti n a udarce,ker to ni šport kakor golf...sem tudi že doživel,ko so člana nasprotnega moštva peljali direkt u bolnico,nosila,pa gremo:s ampak meni se ni zgodilo še nič,čisto nič,kar je kal malo čudno... glede velikosti pa...0:prvi razredi osnovne šole 1:z njo smo igral u drugi triadi osnovne šole. za Mlajše deklice/dečke B pa so že potrebne žoge velikosti 2,če se ne motim.tako da bi ona morala začeti igrati s kadetinjami,če se ne motim (je prvi letnik,ne?),torej kar žoga 3.pa če ji ne bo šlo,naj si gre kupit smolo,ki je sicer malo dražja,ampak žoga ti ne "leti" iz rok,če ti je prevelika,je pa malo zoprna za dol spravit Če še kej rabiš... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.