Usi so me zapustil... :(

MarushaXm • Od: 9.11.2011 • Prispevkov: 50
Usi so me zapustil... :( 25.1.2012 22:19
nekam morm to napisat, k niam nobenmu za povedat... Sad
ne vem al sem se jaz spremenila al moji frendi. nuben me več ne pokliče al pa klikne, no včas še moji dve (ex) bf. 1.(k) mi pride razlagat o igrcah al pa kj podobnga 2.(l) pa itaq sam o fantih ... nobena me ne posluša, ko keri napišem kak verz al pa kej ko sn ga našla kr ignore. sploh 1.(k) nikol ne vidi. jaz pa njima vedno use pomagam Crying or Very sad .. drgač pa sta se full spremenle. nikamor nočeta z mano, vedn mata kak opravek al pa kej podobnga.
tut družba s kiro sm se družla učas se zaj full čudn obnaša. včasih se mi zdi da zarad moje 2.(l) bf. ona je pač mau bou hinavska, čprou se dela ful neki prjazno, pa jo itaq usi obožujejo... ne upam pa se nehat družit z njo k pou bi ostala čist sama ( 1. (k) bi potegnla zrm nje).
zj sm še full doug zalublena u enga fanta. pa on je že zvedu, od moje 2. bf k mu je šla povedat čprov zanika ampk sm vidla, pa še njen fant je biu zrm pa je reku, da mu je res povedla Sad
zej pa tt fant se kr naprej u mene zaletava pa me gleda. ampk še rajš pa pogleda moja 2. bf
k je pa full lepša k jzt ( vlka,suha, dugi lasi)...in mi je full bad...
novih prjatlov si pa n znam najdit, k sm fulllaa sramežljiva.. ž tole mi je groza napisat...
aja, pa še ko smo bli u 7. razredu ( 9 zej) sma se z enim fantom fullll zastopla. use sma si povedla useposod šla pa vlik mi je kupu... sam odkar hodta z mojo 2. bf na en krožek skp
sma se full odtujila pa skregana sma... pa nasploh je postau full nesramn... pa tud un me nikol ne klikne. čprov učas se mi zdi da še čut kj do mene ( dobim slabo oceno pa me pride objet, kej mi pohvali,...)
upam, da se vam je lubl prebrat, k res nwm vč ka nj nrdim, pa sm vidla da usm full pomagate Smile
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: Usi so me zapustil... :( 26.1.2012 18:59
Res ne vem kaj naj ti predlagam. Mogoče je krivo to da odraščaš in začenjaš na stvari gledat drugač. Tud jst sem v osnovki v zadnjem letu skregala z eno in je ta s sabo potegnala tud ene moje frende. Sam klub temu pa so se drugi družel z mano ker so videl da res ni dobra oseba. Je pa res da ti je težko takrat, k se ti nočeš kregat ona pa ker ne neha. Midve sva se takrat skregale zarad enga sošolca k sem se z nem dost družla on a pa je bla vanga pa jst tega nisem vedla in se je začela kregat z mano. Tko da glej mogoče pa ti kej zavidaa pa ti tega zdej še ne veš nikar pa sebe ne daji v neč, ker si zagotov nekaterim ludem ušeč. Potrb drugač pa glej sej bo kmal konc pol pa nova šola novi ljudje.
katiewithatree • Od: 12.1.2012 • Prispevkov: 5
Re: Usi so me zapustil... :( 26.1.2012 23:22
Hej:)

Verjemi, da ni vse tako grozno kot se ti zdi. Septembra greš v srednjo šolo in tam boš sigurno spoznala nove prijatelje.

S temi prijatelji se pa poskusi pogovoriti v čem je težava in, če boš videla, da rešitve ni preprosto pozabi na vse skupaj in pojdi naprej.

Drugače pa verjemi s pogovorom se da v večini problemov vse rešiti ali pa vsaj razjasniti v čem je težava in če se izplača truditi še naprej ali ne.

Želim ti vse srečo.
majusika • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 40
Re: Usi so me zapustil... :( 11.2.2012 22:41
lej ti nakratko povem kko je men Smile) frendic nimam, frendou maa nemorm rect da so to moji frendi k niso dobra sm sam k mam vip karte za david.a guetto pa kadar se je treba vlect za class Smile tko daa to niso moji frendi izven sole nimam frendou mam znance ampak frendou ne toreej sm oseba brez prjatlou res se neumn slis ce si osamlena ei pis si dnevnik vem otroci se slis ampak pomaga usaj men je bot pozitiuna in usi te bojo mel radi tut vce nimas manekenske postave, dougih las popovnga videza s ga tut nimam Smile

kar se tice unga tipa lubica moja ce bi biu on taprau prjatu ti tega nebi naredu! vem usi ti to praujo sam je res skoda da zabijas cajt z nemu majkemi skoda usake minute pa bot nesramna nazaj? kje pa pise da je on loh ti pa ne? ja dej noo svet je lep Smile) ce bi odstranl use bedake bi biu pa se lepsi ampak ne sekiri se zarat tazga folka niso te vredni <3 uziwiii cuske :*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.