HUJŠANJE, POTENJE PA NADLEŽNE DLAČICE!!!

partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
HUJŠANJE, POTENJE PA NADLEŽNE DLAČICE!!! 15.3.2009 10:50
jap imam kar 3 probleme....
1. sem precej debela... prosim če mi poveste kakšno res učinkovito metodo* poskusila sem že z vsemi dietami pa ne pomagajo!
2. se zelo potim... tudi ko ne delam ničesar... pod pazduho pa se mi mama ne dovoli briti. poskušam se kdaj na skrivaj, vendar me mlajša sestra vedno zašpeca... uporabljam tudi deodorante ki jih je predpisal zdravnik pa ne pomagajo!
3. nad ustnicami ali tik pod nosom imam dlačice. ampak niso bele temveč črne. saj so tanke pa se ne vidijo zelo ampak ko prideš na 20-30 cm se zelo vidijo. uporabljam belilo ki so ga dali v lekarni pa ne pomaga... res jih malo pobeli ampak se še vedno zelo vidijo.

plizzz usi nasveti so dobrodošli"!
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: HUJŠANJE, POTENJE PA NADLEŽNE DLAČICE!!! 15.3.2009 11:18
am probi se začet ukvarjat s kakšnim športom Wink aL pa mp3 u ušesa pa sprehod Very Happy
am meni se tut en cajt ni ampak. bodi uztrajna.. dlačice moraš odstraniti že zaradi same sebe.. tvoje telo je pa ti delaš z njim kar hočeš Wink tko da tuki se le brij pa ignoriri mamo.!
Wink
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: HUJŠANJE, POTENJE PA NADLEŽNE DLAČICE!!! 15.3.2009 14:11
partygirl pravi:
jap imam kar 3 probleme....
1. sem precej debela... prosim če mi poveste kakšno res učinkovito metodo* poskusila sem že z vsemi dietami pa ne pomagajo!
2. se zelo potim... tudi ko ne delam ničesar... pod pazduho pa se mi mama ne dovoli briti. poskušam se kdaj na skrivaj, vendar me mlajša sestra vedno zašpeca... uporabljam tudi deodorante ki jih je predpisal zdravnik pa ne pomagajo!
3. nad ustnicami ali tik pod nosom imam dlačice. ampak niso bele temveč črne. saj so tanke pa se ne vidijo zelo ampak ko prideš na 20-30 cm se zelo vidijo. uporabljam belilo ki so ga dali v lekarni pa ne pomaga... res jih malo pobeli ampak se še vedno zelo vidijo.

plizzz usi nasveti so dobrodošli"!

hei!
jah hujšanje ane...pač telovadba, pa vedno predn kej ješ spij kozarc vode pa kontroleri se pr hrani pa nikol se ne najest do sitga kr človk ma dost č je trikrat na dan ustalo k mislš d si lačna maš sam u glavi...
amm...ja kok si pa ti stara? pač brit pod pazduho je neki čist normalnga pa zlo je higijensko ane tko da s epogovr z mami o tem...
za dlačice pa pejt u dm po uno kremo andino pa dvakrat na tedn k ti dobr pobel ane pa prilagodi barvo dlačic na barvo kože tko da se nevid tok fajn č te pa res tok mot pa počak še kšn let pa pejt na lasersko odstranjevanje:D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.