Tipčki povejte.. :P

rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Tipčki povejte.. :P 22.1.2012 15:38
povjte, kko se da tipa najbol zadovoljit, kakšne tehnike fafanja so vm najbol pri srcu Razz, kaj najraj vidte, da vm punca dela.
vm je kul, da se drgne ob vašga korenjaka, ko je na vs, al bol uživate s kolenom stoje Razz...

kakšne so kej vaše fantazije??? Razz
use hočm vedt ;D
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Tipčki povejte.. :P 24.1.2012 18:37
mojih fantazij nočeš vedet, so preveč utrgane in čudne xD

drugač pa različno.. enim paše eno drugim drugo Very Happy svojega tipčka vpraši kaj si najbolj želi Wink

meni bi sedlo če bi se ob mojega drgnila Razz mmm
Re: Tipčki povejte.. :P 24.1.2012 18:55
dej no, fantazije!!! prosim

drgnem se pa itak skos;D
pa ja sej sm ga že zaslišvala, sam js bi useen še kej Very Happy
Re: Tipčki povejte.. :P 24.1.2012 19:05
nee moje fantazije so preveč umazane Razz vsaj tukaj ne.. res da sem anonimen sam tuki so tud mlajši osebki gor pa nočem kakih scen..

še ga zasliši Very Happy nič ne pomaga če ti jaz govorim, jaz nisem on Razz
Re: Tipčki povejte.. :P 24.1.2012 19:06
useen hočm ideje, s čem ga hočm presenett Razz
Re: Tipčki povejte.. :P 24.1.2012 19:36
ok, na faf si verjetn že pomislila.. kakšne sexy oblačila? pa kakšen erotičen dance, striptiz?
ali pa nekaj kar si ti želiš pa naj to dela Very Happy jaz si želim punci lizat, mogoče si tudi on želi pa mu mal nastavi Wink
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Tipčki povejte.. :P 19.2.2012 15:12
To je odvisno od vsakega posebej.. Pač nekatere stvari so dosti podobne ampak se vseeno mal razlikujejo.. Vpraši fanta s katerim boš kaj njemu paše.. Drugač pa lahk povem da je velik užitek blowjob in pa doggy style.. Tukaj smo pa tipi kar enotni..
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Tipčki povejte.. :P 19.2.2012 22:01
Mandex pravi:
To je odvisno od vsakega posebej.. Pač nekatere stvari so dosti podobne ampak se vseeno mal razlikujejo.. Vpraši fanta s katerim boš kaj njemu paše.. Drugač pa lahk povem da je velik užitek blowjob in pa doggy style.. Tukaj smo pa tipi kar enotni..

mmm, tole bo kar držalo no... Razz
Re: Tipčki povejte.. :P 20.2.2012 8:42
Seveda da bo.. Razz Čeprav sem pa opazil zadnje čase pri ženskah, da doggy ni več tako popularen.. Twisted Evil
Re: Tipčki povejte.. :P 20.2.2012 12:36
Mandex pravi:
Seveda da bo.. Razz Čeprav sem pa opazil zadnje čase pri ženskah, da doggy ni več tako popularen.. Twisted Evil

jah, res je. Sam fora je, da vsi palite na doggy in pol je skos ta položaj, punce se pa mal naveličamo... to je tko kot če bi vsak dan jedu samo špagete. eh... važn da se maš fajn ;P
Re: Tipčki povejte.. :P 20.2.2012 14:01
theoneblondie pravi:
Mandex pravi:

jah, res je. Sam fora je, da vsi palite na doggy in pol je skos ta položaj, punce se pa mal naveličamo... to je tko kot če bi vsak dan jedu samo špagete. eh... važn da se maš fajn ;P

No ja odvisno od tipa Very Happy Doggy mi je sicer najbolj ušeč sam useen mam tud ostale položaje rad Very Happy je pa res da je najboljš končat v doggyju Razz Hehe pa se trudm met čim bolj fajn pa tud da je punci fajn.. Bolj da je njej k men Very Happy
Re: Tipčki povejte.. :P 20.2.2012 19:52
Mandex pravi:
theoneblondie pravi:
Mandex pravi:

No ja odvisno od tipa Very Happy Doggy mi je sicer najbolj ušeč sam useen mam tud ostale položaje rad Very Happy je pa res da je najboljš končat v doggyju Razz Hehe pa se trudm met čim bolj fajn pa tud da je punci fajn.. Bolj da je njej k men Very Happy

haha faaaajn! eni se sploh ne trudjo, sam nase misljo Rolling Eyes Laughing
Re: Tipčki povejte.. :P 20.2.2012 20:26
Jah nimaš kaj Very Happy Smo tudi taki, ki nam je zelo pomembno, da predvsem punca uživa Very Happy
Re: Tipčki povejte.. :P 21.2.2012 0:34
punco ki uživa je največji užitek gledat Razz
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: Tipčki povejte.. :P 21.2.2012 18:45
Res lepo prebrat kej takega Very Happy
Re: Tipčki povejte.. :P 22.2.2012 7:35
Sam, da ste zadovljne punce Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.