je to pomembno• klavdija2016
• Od: 22.8.2011
je to pomembno
20.1.2012 16:19
hej kaj je odvisno kako barvo las imaš pa kako barvo las ma fant da pašeta npr. če ma punca ful svetlo rjave lase fant pa temno rjave lase kaj tej bi lepo pasala al bi bol pasala fant in punca ko imta obadva bolj svetle lase????
• NikaFlora
• Od: 28.12.2011
Re: je to pomembno
20.1.2012 17:00
in zakaj se soloh s tem ukvarjaš, si stistmu k se dobr počutš. so what
• PinkStar
• Od: 30.12.2009
20.1.2012 22:54
Pr takih stvareh pa res nemorš gledat na to al pašeta dva skup po barvi las.xD Pa če je en blond, drug pa črn. Ni wažn • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.1.2012 2:09
torej belci/belke ne pašejo skp z črnci/črnkami alpa azijci/azijkami.. alpa če ma en nwm 20 centi weč.. dej.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • bmx
• Od: 20.3.2010
22.1.2012 22:00
od kdaj se pa folk ukvarja s tem?!
• 6257
• Od: 13.2.2012
17.2.2012 17:10
ne ne pašeta, buh ne dej da si s takim, PUUSTT GAAAA!!!!!
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
17.2.2012 20:05
kr neki.. kot tiste igrice s kom se boš poročil.
lahko je blond črnc pa bosta vseen lahko skupi, če vama paše. btw, zakaj so modre oči tok priljubljene? meny tko psycho zgledajo.. so mi bolj všeč rjave oči na punci ) • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
17.2.2012 20:41
slovenc79 pravi:kr neki.. kot tiste igrice s kom se boš poročil.
lahko je blond črnc pa bosta vseen lahko skupi, če vama paše. btw, zakaj so modre oči tok priljubljene? meny tko psycho zgledajo.. so mi bolj všeč rjave oči na punci ) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! js mam modre očii! • meandhe
• Od: 5.2.2012
17.2.2012 21:37
omojbog? ti se ukvarjaš z barvo frizure? resno, je to potrebno?
če si nekomu všeč ti bo vseeno kako barvo lasov ma, ker ti bo najpomembnejše to, da si z njim. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
18.2.2012 1:11
theoneblondie pravi:
slovenc79 pravi:
kr neki.. kot tiste igrice s kom se boš poročil.
lahko je blond črnc pa bosta vseen lahko skupi, če vama paše. btw, zakaj so modre oči tok priljubljene? meny tko psycho zgledajo.. so mi bolj všeč rjave oči na punci ) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! js mam modre očii! sem sem že našel punco zdaj ki me ma vseen rada, pa jaz njo (pa še rjave oči ima <3) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.