PROSIIIIM HEEEELPPP!!• PinkStar
• Od: 30.12.2009
PROSIIIIM HEEEELPPP!!
19.1.2012 23:11
No, pač jst mam en velik problem...:/
Še kar sem zaljubljena v bivšega (pustila sem ga jaz pred dvema letoma) in ne morem ga preboleti, on pa je zaljubljen v mojo bivšo BF s katero smo se na začetku tega šolskega leta pobotale in smo spet ful dobre prjatlce. In pač, pred in po tem, ko sem hodila z X-om, se nisva družila, zadna dva tedna pa sva se zmenla d se pč nč več ne **** in bova prjatla. In zdej sm jst tista k mu deli nasvete kako osvojit prjatelco, čeprou ga mam noro rada. Nardila sem napako, ko sm ga pustila, ampk če bi čs lohk zavrtela nazaj, bi vrjetn zarad enih razlogov nrdila isto...Vse to ve samo moja zdajšnja BF, ki sem ji povedala šele včeraj, ko so se mi solze ulile po obrazu in to na šolski ekskurziji, vse zato, kr sm več k en let tiščala v seb d ga mam rada in to zanikala in zato, ker vem, da je men zdej nedosegljiv, ker vidm d ma ful rd mojo prjatlco. Tko d sm jst tle zdej zanga sam neka oseba k mu svetuje in ga probava spravt skup s tisto k jo ma rad. In mene to UBIJA. Ampak če jaz ne morem biti srečna z njim, naj bo vsaj ona. In zdj vprašanje; kaj nardit oz. al delam prav k mu pomagam kljub temu d ga ljubim? PLIS pomagite! • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: PROSIIIIM HEEEELPPP!!
20.1.2012 1:05
ok če si ga ti pustila zkj si še zalublena wanga?.. naprej nism brou sory.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • PinkStar
20.1.2012 22:36
pk4life pravi:ok če si ga ti pustila zkj si še zalublena wanga?.. naprej nism brou sory..
Lej, jst ga nism pustila zato kr nebi bla vanga, ampk zarad enih drugih razlogou k so se mi zdel dost pomembni... Drugič lahko prebereš celo temo • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.1.2012 1:51
prebrou dokonca.. sam se mi usen zdi čudn da si ga pustila.. probej ugotowit če ma mogoče usen kšna čustwa še do tebe pa se mu če jih ma probej izpowedat.. je pa odwisn od osebnosti če bo šlo.. zj to ti pa ne morm rečt to bi ti najbl wedla.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • PinkStar
23.1.2012 21:40
pk4life pravi:prebrou dokonca.. sam se mi usen zdi čudn da si ga pustila.. probej ugotowit če ma mogoče usen kšna čustwa še do tebe pa se mu če jih ma probej izpowedat.. je pa odwisn od osebnosti če bo šlo.. zj to ti pa ne morm rečt to bi ti najbl wedla..
Hvala ti fuuuuul! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.