kdaj postane trd

koruza • Od: 15.3.2011 • Prispevkov: 21
kdaj postane trd 18.1.2012 23:34
a vm ustane k se strastno poljubljate al ko vs drgne al ko ga drži u roki ???
razpiste se usi !!! hvala
agirla • Od: 11.6.2011 • Prispevkov: 19
Re: kdaj postane trd 19.1.2012 19:15
hjaa to tudi mene zanima Very Happy
drejko09 • Od: 18.1.2012 • Prispevkov: 5
Re: kdaj postane trd 19.1.2012 19:36
jpp... če mene uprašaš je to prehitr...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kdaj postane trd 20.1.2012 1:07
odwisn.. tut od razpoloženja.. čas je dost če si sam predstawlaš neki.. čas je dost če gledaš kej.. tut od poljubljanja pa drgnjenja pa držanja XD.. čas pa nikakor.. to se zna zgodit če je tip pod orng stresom alpa kšn tak šit.. ponawad pa tipi mlajši od nwm 40 nimamo blemou s tem XD
Re: kdaj postane trd 20.1.2012 1:41
Mojmu tipu ustane če se fjst drgnem ob njega oz. če pride do česar več Razz. Zdaj če mu npr. samo v naročju zdim mu ne Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.