ljubezen me touče po buči!!

derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
ljubezen me touče po buči!! 17.1.2012 20:45
hejhoj
mam en ogromn problem..no, sej nevem če bi temu res lahk rekla problem ampak me že res spravlja ob pamett!!
že od 4. rezreda sem bla skooos zatreskana u enga sošolca..zveni preklet otročje ampk ni. vmes sem bla v 7. razredu otročje zatrapana v drugega...pol pa mi je biu spet on ušeč..(upam da razumete) uglavnem..zdej sm 8. razred pa sm še kar v njega..ampak js nemorm bit več v njega!! ni nevem kaj fajna oseba, pa tut nevem kaj lep ni!! butast mi je , obenem pa mi je všeč..kak se nej tega znebim?? tega občutka ki me sam graja??sej verjamem mogoč boste pisal kaj je narobe s tem..ampak..JS NEMORM BIT VEČ V NJEGA!!..kak je to možno da sm pr temu človeku tk faking razdvojena?? prosim vas pomagajte če znate al pa vsaj potolažte al pa neki...hvalaa Crying or Very sad
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: ljubezen me touče po buči!! 18.1.2012 23:24
a ni to fajn? Very Happy to je super da ti je všeč en tip ki nobeni drugi ne more bit Smile

itak pa lej, osnovna.. to ni še nič Wink delaj kar ti paše. v sredni bos pa drugač začela razmišlat pa točno vedla a ti je ušeč al ne Wink
beax • Od: 26.2.2010 • Prispevkov: 79
Re: ljubezen me touče po buči!! 19.1.2012 18:33
o daj isto pri meni, zdej ko sm pa 9 razred , PA SPLOOH NIČ NE ČUTIM DO NJEGA,ker sm vidla pač da on do mene ne goji takih čustev ko js do njega.. Very Happy
tadejcika • Od: 6.1.2012 • Prispevkov: 4
Re: ljubezen me touče po buči!! 20.1.2012 0:46
ful ne štekam fantov. Mislijo da so nekaj več zato bi prosila za pomoč. Imam fanta, ki je 4 lete starejši, imel je že veliko punc in vse so ga prevarale Sad. Sedaj ko vsa midva skupaj me sploh ne spusti dlje v svoje srce.
Zelo rada bi da mi vsaj enkrat reče ljubim te Razz
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: ljubezen me touče po buči!! 21.1.2012 10:58
hvala da ste me poskušali potolažit...to cenim..Smile)
bom že nekak..sej sem že 14 stara..se bom že znašla..Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: ljubezen me touče po buči!! 22.1.2012 2:10
tadejcika pravi:
ful ne štekam fantov. Mislijo da so nekaj več zato bi prosila za pomoč. Imam fanta, ki je 4 lete starejši, imel je že veliko punc in vse so ga prevarale Sad. Sedaj ko vsa midva skupaj me sploh ne spusti dlje v svoje srce.

zkj se čudš?.. take ste ženske welikrat..
Re: ljubezen me touče po buči!! 23.1.2012 12:56
Ne nč več ne čutim do njega
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: ljubezen me touče po buči!! 24.1.2012 18:34
tadejcika pravi:

in zato smo vsi taki al kaj? no, tisti ki pa so, pa vidiš zakaj so..
Re: ljubezen me touče po buči!! 24.1.2012 21:27
čuj nism misnala zdej na vse dede sam so pač nekateri k majo mal neporavnan v glavi. Glej ne poznam te tak da ti ne morm povedat za tebe sam pač eni imajo v glavi vse poravnano v glavi drugi pač ne čisto odvisno od fanta
katiewithatree • Od: 12.1.2012 • Prispevkov: 5
Re: ljubezen me touče po buči!! 26.1.2012 23:34
Če si še vedno vanj poskusi biti z njim, ker mogoče pa ni tako napačen kot se ti zdi in se lahko iz tega razvije čudovita ljubezen.

Vso srečo.
katiewithatree • Od: 12.1.2012 • Prispevkov: 5
Re: ljubezen me touče po buči!! 26.1.2012 23:52
Če si še vedno vanj poskusi biti z njim, ker mogoče pa ni tako napačen kot se ti zdi in se lahko iz tega razvije čudovita ljubezen.

Vso srečo.
Re: ljubezen me touče po buči!! 27.1.2012 8:17
glej sploh ne morem biti z njim ker nič več ne čutim do njega razen prijateljstva, tako da ne morema biti skupaj Very Happy Surprised Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.