Na pjačo grema

teich1596 • Od: 1.2.2010 • Prispevkov: 55
Na pjačo grema 12.1.2012 19:27
hello
no pač js grem ju3 z enim na pjačo..pač tak u živo ga ne poznam sam pač prek fejsa in to..no in ful nevem kak se nej obnašaam o čem se nej pogovarjamaa..kaj nej pijem...
in najbolj me skrbi če bo pol pač hotu kak kiss al pa kej:S

HELP PLEASE!
hvala:*
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Na pjačo grema 12.1.2012 20:05
ne povabit
Re: Na pjačo grema 12.1.2012 20:51
Ja pogovarji se z njem prbližen o tistih temah k sta se zdej. Glede kissa pa mislem da če ti nov ušeč lahko odkloneš, pa rečeš da misleš da sta lohk sam frenda.
MitziMo • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 27
Re: Na pjačo grema 12.1.2012 23:02
kak so "zmenki" vedno bolj čudni... men je glupo, da bi se že z enim kušvala, če ga komi prvič vidiš v živo... ne vem no, jzt bi ful rada mela najprej tko kt je blo učasih, pa tko kt je v filmih, da greta prvo parkrat na zmenek, se pač pogovarajta, spoznavata, pa na konc še kakega lupčka na ličke, pol pa naprej Very Happy ne pa tko kt zdej, k te tip kr prek mobitela al pa fejsa vpraša, če bi hodla?!
drgač, če ga vidiš prvič v živo, bot sproščena, itak je vseen ka piješ no Smile glede kissa pa ne vem no, jzt ne bi pustla enmu kr tko, da mi da lupčka na lička še ja, druga pa ne Smile

pa mejta se fajn Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.