Preimenvala bi se.....

Nej ostanm Sanja al nej se preimenujem u Alexandra?
Sanja
84%
 84%  [ 11 ]
Alexandra
15%
 15%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 13

CharisaAce • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 12
Preimenvala bi se..... 11.1.2012 21:19
Hej Smile mam en problem.
js tko res ful sovrazm svoje ime. ime mi je sanja. sam men res ni usec in sm bla prou vesela k sm zvedla da je u bistvu to ime sam ruska verzija imena aleksandra oz. majo rusi ime sanja kt pomansevalnco za tipa (pc od imena aleksander).
no, in sm razmislala, da bi se preimenvala u alexandra (pa se u bistvu bi na ta nacin obdrzala svoje ime nekak), pol kt uzdevk bi pa mela alex (ok, to je douga zgodba kr se js dejansk oblacm kt tip (tut sam na moskm oddelku kupujm nasploh pa ful sovrazm soping) pa tut rap poslusam pa skejatam pa to, sam nism lezbika kar usi misljo cim recs da se oblacs drgac kt je normaln za tvoj spol)
tko da ja, povejte ce se vm zdi ok, da bi se tko preimenvala? pa kko mislte, da bi frendi pa druzina pa to reagiral? drgac pa morm se 11 mescou pocakat da bom 18 pa da si spremenim ime Smile
fajn se mejte Very Happy
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: Preimenvala bi se..... 11.1.2012 21:39
Heii !

Am Men je Alexandra ful lepo ime, pa tud Sanja ni slabo ime.. Men tud neki časa ni blo všeč moje ime, sam sm ga sprejela, kr to je zelo dolg postopek da si spremeniš ime.vse dokumente in vse na novo, da se te drugi navadijo da ti je ime aleksandra.. nvm če si tok želiš to spremenit, spremeni, drugač pa mislim da je sanja lepo ime in da ti ni treba spreminjat imena ki te spremlja že 17 let ? Lahko bi si tud zdej spremenila, a ne, sam morejo bit starši zraven..pol pa lahko to sama narediš Smile
MitziMo • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 27
Re: Preimenvala bi se..... 12.1.2012 23:05
ne vem, zaka bi se preimenovala, ker men je sanja luštno ime, če bi bla kaka francka al pa micka bi te še razumela, ampak tole pa ne Very Happy tut jzt nism ravn navdušena nad mojim imenom, ampak spremenila ga pa ne bi, ker me tko vsi poznajo... in pol bi bla ti naprimer alexandra, ampak za vse ostale k te poznajo bi bla še vedno sanja, in pol si z enim, k ve da ti je sam alexandra ime,in bi se edn za tabo začeu sret sanja xD fail!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.