Moj sošolec - množični morilec?

Se lahko tudi v Sloveniji zgodi pokol na šoli?
Ne verjamem
8%
 8%  [ 9 ]
Ni preveč verjetno
20%
 20%  [ 22 ]
Čisto možno
71%
 71%  [ 78 ]
Skupaj glasov : 109

boter3 • Od: 17.9.2008 • Prispevkov: 11 • Kraj: maribor
Moj sošolec - množični morilec? 14.3.2009 0:22
In kaj menite o zadnjem dogodku, ko je nemški dijak ustrelil 15 ljudi, predvsem sošolcev? Se vam zdi, da bi se lahko kaj takega zgodilo tudi pri nas?
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Moj sošolec - množični morilec? 14.3.2009 10:54
čist out sm bla k sm to zasledila Confused
člouk ne more vrjet d je to možn..
pa ja itak d se lahk to tut pr nas zgodi.!
lejte: Fritzl je biu u avstrijii .. pa so nektiri govril to pr nas ni mogočee
in ka je blo pol na Ptuju!? Confused adio pamet. Rolling Eyes
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Moj sošolec - množični morilec? 15.3.2009 12:12
fak, kam ger ta svet.
*u zgodovini smo mel "slabše" ljudi za sužnje [črnci]
*Mel smo jih natrpane v taboriščih brez hrane[2.svetouna vojna]
*Pol smo jih mel za spolne igrače [Fritzl, avstrija]
*Zpiral smo jih v rudnike, da se zadušijo [konec 2.svetoune vojne], ampak to vrjetno ni pomembno, kot pravi Turk - 2razredna tema.
*Pol mamo tut ljudi k se sred mesta raztrelijo [samomorilci,vzhod]
&Ja fak no! Učasih so to delal odrasli, in vse je blo tok zlo oddaljen. Zdej to delajo že OTROCI.[pokol na šoli] Mislm da smo si čis preveč dolg zatiskal oči pa govoril :ah to se itak sam u ameriki dogaja. blablabla.
-back to topic. Sploh pa newem. da nrdiš eno tako dejanje maš sigurno prsihične motnje in tok veliki motnje so za posebno šolo. Tam pa na usazga pazjo. Tko da ubistvu, kokrkol se to kruto sliš, je za to djeanje kriva država oz.občina. oz. starši. z eno besedo odgovorna oseba,k ni poskrbela da je ta psihopat v primernem okolju, kjer pazjo nanga.
ker sm mela jst učasih enga taga v razredu k se mu ej odtrgal in je mize stole metu in vse.Pol so ga dal v posebno šolo in k psihiatrom in vse. Zdej je fant čist uredu in nikol nebi rekla, da je blo kadarkol sploh kej narobe znjim.
someone • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 56
Re: Moj sošolec - množični morilec? 30.3.2009 21:27
ja..jzt mislm d je definitiun mogoče..kr zj so otroc marsičesa zmožni..ubistvu sploh ne kažemo več spoštovanja do drugih..ful mi je grozn k slišm k nekteri pobijejo svojo družino prjatle al p kr enga..ni mi logično kk lahk pol žviš s tem Sad ..po mojem mnenju je tak k kj tajga nardi sam še za ljubljana polje..
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Moj sošolec - množični morilec? 1.11.2010 18:33
Pix pravi:
fak, kam ger ta svet.
*u zgodovini smo mel "slabše" ljudi za sužnje [črnci]
*Mel smo jih natrpane v taboriščih brez hrane[2.svetouna vojna]
*Pol smo jih mel za spolne igrače [Fritzl, avstrija]
*Zpiral smo jih v rudnike, da se zadušijo [konec 2.svetoune vojne], ampak to vrjetno ni pomembno, kot pravi Turk - 2razredna tema.
*Pol mamo tut ljudi k se sred mesta raztrelijo [samomorilci,vzhod]
&Ja fak no! Učasih so to delal odrasli, in vse je blo tok zlo oddaljen. Zdej to delajo že OTROCI.[pokol na šoli] Mislm da smo si čis preveč dolg zatiskal oči pa govoril :ah to se itak sam u ameriki dogaja. blablabla.
-back to topic. Sploh pa newem. da nrdiš eno tako dejanje maš sigurno prsihične motnje in tok veliki motnje so za posebno šolo. Tam pa na usazga pazjo. Tko da ubistvu, kokrkol se to kruto sliš, je za to djeanje kriva država oz.občina. oz. starši. z eno besedo odgovorna oseba,k ni poskrbela da je ta psihopat v primernem okolju, kjer pazjo nanga.
ker sm mela jst učasih enga taga v razredu k se mu ej odtrgal in je mize stole metu in vse.Pol so ga dal v posebno šolo in k psihiatrom in vse. Zdej je fant čist uredu in nikol nebi rekla, da je blo kadarkol sploh kej narobe znjim.

že sam da je to nredu wrjetn ni bla kriwa občina oz držawa oz starci a?.. krtko zihr ni šu metat miz po razredu..
Re: Moj sošolec - množični morilec? 10.12.2010 17:28
možno...vse več je idiotov:D
Re: Moj sošolec - množični morilec? 30.7.2012 3:29
jaz mislim da ti otroci živijo v igricah in ne vejo več kaj je realni svet kaj pa igrica. ne strinjam se s tem da so krivi starši in vsi ostali našteti. če primerjaš otroke ki so stari 5 let in tiste, ki so zdaj stari 15 vidiš enak vzorec. starši se bojijo svojih otrok in potem ko je otrok star 15 misli da je odrasel da lahko počne kar hoče, če se starši že prej niso imeli kontrole, ko je bil otrok star 5 let je pri 15. gotovo ne bodo več dobili nazaj. sicer pa je to samo moje mnenje. se mi zdi pa grozljivo k vidim otoka starega 3-4 leta kako pretepa svoje starše. lahko pa je otrok čisto sam za računalnikom vedno tiho staršem je to všeč saj imajo tako preveč dela da bi se z njim ukvarjali in potem naenkrat izbruhne kakšna jeza pa ne vejo kako saj je bil naš franček čisto priden cel dan na računalniku gledal ˝risanke˝. Sad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.