Kozmetični tehnik

Carmenlalala • Od: 10.12.2011 • Prispevkov: 2
Kozmetični tehnik 7.1.2012 15:30
Hoj hoj Smile

no js sm zdej 9. razred in tut men se bo treba odločt km bom šla pogledat na informatiune dneve Wink
zdej se pa odločam da bi šla tut na SŠFKZ mal pogledat...smer KOZMETIČNI TEHNIK Smile

a kera hod tja dol, da bi mi mal povedala kko je, kašna je šola, učitlni, kaj se zahteva & podobno Smile
Če kera hod NJ SE RAZPIŠE Smile)

hvalaa fh00Ł Wink

ljep pozdraf Very Happy
Čaoo
lepoticka98 • Od: 21.7.2012 • Prispevkov: 2
Re: Kozmetični tehnik 8.8.2012 22:07
hej Smile mene pa zanima kaj mislite a bi bla sprejeta v smer kozmetični tehnik,mam pa 90 točk iz 7. in 8. razreda Very Happy zdej grem pa v 9. razred in sm ugotovila da bi mela vse skupi približno 130 točk Smile omejitev je pa 128 točk
tiasq • Od: 9.7.2012 • Prispevkov: 49
Re: Kozmetični tehnik 8.8.2012 23:35
lepoticka98 pravi:
hej Smile mene pa zanima kaj mislite a bi bla sprejeta v smer kozmetični tehnik,mam pa 90 točk iz 7. in 8. razreda Very Happy zdej grem pa v 9. razred in sm ugotovila da bi mela vse skupi približno 130 točk Smile omejitev je pa 128 točk

ja najbrš boš, če jih ne bo velik z bolšimi ocenami.. zj u 9. se potrud, pa ti ne bo treba nč skrbet za te točke Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.