piercing pod jezikom in smile piercing• Liana
• Od: 4.1.2012
piercing pod jezikom in smile piercing
4.1.2012 22:59
Mi lahko kdo pove, če ti dobro preluknajo tisto kožo pod jezikom v Exitu? in kakšne so cene? baje se lahko včasih ta koža strga, pa me zanima če to vpliva kaj na delovanje jezika?
Kakšne so nasplošno nevarnosti, in ali si lahko sam kupuješ uhančke in si jih sam menjaš, ali moraš zato obiskati studio? Kakšne pa imate kaj izkušnje pri smile piercingu? Kako boli? Najlepša hvala za odgovore • orchigu
• Od: 11.1.2012
Re: piercing pod jezikom in smile piercing
11.1.2012 21:37
Ljubi Jezus, prosim samo v Exita ne hodit. Jas sem dobila grozno infekcijo, pa še kup znancev in prijateljev je imelo razne komplikacije ker je tam higiena na nuli, liknjal te bo pa en zadet model, ne vem, če gre tem ljudem za zaupat. Pa še oskubil te bo kot božičnega purana -.- prijateljski nasvet, pejdi v Cult, tm je ful bolj profesionalno pa še bolj poceni.
Enga izmed pirsov mam tudi pod jezikom pa ti mram najprej rečt, da niti malo ne boli al pa kej, pa tud na splošno ni nobenih nevarnosti, samo ne kadit pol kakšen mesec ker zraste divje meso pol maš lahko pa probleme ^^ niti otekline po navadi ni, niti ne rabiš jest samo juhic pa frutkov. sicer je par dni čuden filing ker maš cel cajt nekaj v ustih, ampak se navadiš za smile piercing ti pa ne znam iz prve roke povedat, dvema mojima kolegicama je ful zateklo, ena pa ni mela nobenih problemov, pa baje tud nič ne boli pa tko. sicer pa js tud razmišljam da bi si še smile pirca nardila tko da če bom, ti bom še za to povedala ^^ • simplejustTina
• Od: 10.9.2011
12.1.2012 0:13
orchigu pravi:Ljubi Jezus, prosim samo v Exita ne hodit. Jas sem dobila grozno infekcijo, pa še kup znancev in prijateljev je imelo razne komplikacije ker je tam higiena na nuli, liknjal te bo pa en zadet model, ne vem, če gre tem ljudem za zaupat. Pa še oskubil te bo kot božičnega purana -.- prijateljski nasvet, pejdi v Cult, tm je ful bolj profesionalno pa še bolj poceni.
Enga izmed pirsov mam tudi pod jezikom pa ti mram najprej rečt, da niti malo ne boli al pa kej, pa tud na splošno ni nobenih nevarnosti, samo ne kadit pol kakšen mesec ker zraste divje meso pol maš lahko pa probleme ^^ niti otekline po navadi ni, niti ne rabiš jest samo juhic pa frutkov. sicer je par dni čuden filing ker maš cel cajt nekaj v ustih, ampak se navadiš za smile piercing ti pa ne znam iz prve roke povedat, dvema mojima kolegicama je ful zateklo, ena pa ni mela nobenih problemov, pa baje tud nič ne boli pa tko. sicer pa js tud razmišljam da bi si še smile pirca nardila tko da če bom, ti bom še za to povedala ^^ ja js mam tut pod jezikom in res nč ne boli in nč pač tko k je povedala orchigu (: sam orchigu eno vprašanje glede kajenja in to ane. js sm si pač učer naredla ta pirs in danes sm kadila ker sm pač šele zdej vidla to kar si napisala in zdej me je mal strah. a od enkrat nau nč al je tut možn, a lohka kej nardim? • orchigu
12.1.2012 20:50
joj nism hotla nobenga nč strašit! ^^ kakorkoli, jezik ti v nobenem primeru ne bo odpadel haha, je pa vsekakor boljš da vsaj 2 tedna ne kadiš oz da kadiš minimalno, pa če ne morš kr tko čez noč nehat (tud js nism mogla tko da vem kk ti je ^^) je pa najboljša opcija elektičn čik ker ni dejanskega dima - ta je pa najbolj nevaren. sicer pa če boš lepo pridna, pa si razkuževala pa zobke pucala, bo vse vredi ^^ najboljš je medicinski alkohol pa kšna ustna vodica (najboljš je tantum verde), če nč druzga vsaj fiziološka tekočina. sej drgač se to vse v lekarni dobi in je precej poceni. pa seveda morš pridno zobke pa med zobki pucat, to je pa to • simplejustTina
13.1.2012 18:35
ma ja mam pač js srečo in se mi je naredu ta divje meso in pač ja sm si kupla alkohol pa to in bom razkužvala, hvala za nasvet ^^ me pa sam še zanima prbližn po kolkmu času bo to zginlo? (: in a dam kej pirs vn al ne? • Liana
14.1.2012 22:23
Hvala za odgovor am glede Exite: moja prjatlca si je dala tam pirs v nosu in v ustnci pa je bilo use uredu. poznam folk ki si je dal pirs v cultu, red catu, exitu,.. in VEDNO se najdejo taki ki so zadovolnji in taki ki niso. vseeno hvala za podatke o exitu, bom premislila Zanima me pa še kakšna je cena za luknjanje pod jezikom? slišala sem tudi da če se ti pirs pod jezikom strga se ti jezik podaljša o: je res? • orchigu
Za obe :)
15.1.2012 11:42
1) Probaj 'obrisat' z vatko pa mal alkohola gor, če ne gre probi nežno odstranit z nohti al pa pinceto ampak rees pazi na čistočo, pa če ne bo šlo na lepo stran pejt rajši v kšn studio. ^^
2) Se strinjam, sam realno je glede Exita največ pripomb. Pač moja izkušnja je bla slaba ne, pršla sm tja in ni blo nč razkuženo al pa karkoli... pa se mi takrat niti ni zdel nič takega češ sej je profesionalc on že ve.. pol sm šla pa v culta (takrat ko sm mela infekcijo) me je pa kr stisnlo glede na to kako majo v cultu vse pošlihtan! :) Pa tud bl prjazni pa poceni so x) Js glede cene za pirsanje pod jezikom ne vem, ker mi ga je kolegica naredila (ne tega delat če nimate že ful izkušenj, pa dobrih pogojev pa to) ampak men se ni čist nč jezik strgal al pa podaljšpal al pa karkoli xD, tud sicer nisem mela nobenih težav, ni me bolelo, nisem mela otekline, trdo hrano sem jedla že naslednji dan. Prvih pet minut edin nism bla čist ziher kako naj slino požrem xD To je pa sicer to :) • orchigu
15.1.2012 11:47
aja pa NE si pirsa vn dat!! (če si ga še nisi ^^) k pol se lahko meso še bolj razraste al kaj js vem kaj, pa lukna se ti bo res takoj zarasla nazaj...
Js sm mela probleme k sm si hrustanc luknjala pa sm mela tak velko oteklino da mi je uhan požrla. Pa sm si ga ful obupano hotla vn dat pa ni šlo, pol sm šla pa v studio da bi mi to zrihtal in je rekla piercerka da samo pirsa ne smem ven dajat ker bo infekcija ostala zaprta v telesu, tko se bo pa počasi izločla (v obliki gnoja pa limfne tekočine čez luknjo), pa da bi se mi v cca pol ure zaprla luknja. Tko da mi je samo dala daljšo palčko iz bioplasta (ki je najbolj primeren sploh pr takih okužbah ipd)... no ja in pol je blo vse kul. Kakorkoli, js sm si pol dala tud palčko iz bioplasta pod jezik iz tega razloga, pol k sm pa na netu brala da so si ljudje zobe lomil na jeklenih palčkah sm bla pa res 100% prepričana x) • simplejustTina
15.1.2012 14:02
okej bom probala dat preč orchigu hvala za vsee res vsee informacje • orchigu
15.1.2012 19:31
ni panike, anytime ^^
• Liana
28.1.2012 16:24
Kaj pa kkšne izkušne s smile piercigom? koliko stane v studiju (pirsanje)?
• orchigu
28.1.2012 16:38
To pa js ne bi vedla, bom pa sporocila ko se bom (ce se bom) prepirsala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.